Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 hodinami, Igicz napsal:

Tak dlouho jsem hledal ultegru v elektrice na cyklobazaru, až jsem zavítal ke klukům do Elementstore a takhle to dopadlo. Myslím, že mám na hodně dlouho vystaráno:) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Gratulace. Stejny model mam ve výběru. Proti mám Colnago V4. A teď babo raď 😂

• Odpovědi 10,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 29 minutami, Vanilla napsal:

Hele, já chtěl zůstat u Itálie...pak jsem dostal nabídku na Superior a už jsem byl rozhodnutý, že vezmu buď to jejich nové RR nebo chameleona GF. Tím, že oproti loňsku skokově podražili o desítky tisíc, tak pro mne přestali být zajímaví, i když jsem měl možnost jít cenově dost dolů. Aktuální akce u Treku na kolo v dosluhujícím barevném provedení a možnost nasadit na Madonu defacto gravel pláště u mne rozhodly.

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, Igicz napsal:

Tak dlouho jsem hledal ultegru v elektrice na cyklobazaru, až jsem zavítal ke klukům do Elementstore a takhle to dopadlo. Myslím, že mám na hodně dlouho vystaráno:) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nádhera a měli je tam za dobře 🙂 Ať Ti dělá radost…

P.S. jaky plaste tam jdou nejvetsi na zaklade zkusenosti? Ofiko udaj je 32mm, ale v realu by to mohlo byt asi i vic…?

Upraveno uživatelem Karussell
Odesláno
před 31 minutami, Karussell napsal:

Nádhera a měli je tam za dobře 🙂 Ať Ti dělá radost…

P.S. jaky plaste tam jdou nejvetsi na zaklade zkusenosti? Ofiko udaj je 32mm, ale v realu by to mohlo byt asi i vic…?

Díky:-) V prodejně mi říkali, že tam narvali i 38. Na zadek určitě, ale dopředu trošku pochybuju. Aktuální setup mám 28 předek a 30 zadek. Vpředu mám tak cenťák z každé strany mezeru.

• Díky 1
Odesláno
před 2 hodinami, Igicz napsal:

Díky:) Jedna sedlovka a trefím se. Mám sice 188, ale kule nosím nízko, takže oproti fotce budu sedlo ještě snižovat. Je to velikost L. Větší mi nedoporučovali, když mě viděli testovat jejich demo bajk. 

Jsme domluveni, že po cca 500 km uděláme první lehkou kontrolu bajku a zároveň bike fitting, který jsem dostal ke kolu gratis. 

Nechápu, proč neuděláte bike fitting rovnou...

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Vanilla napsal:

Kouknul bych na Cannondale Synapse (aktuální modelová řada, ne žádný mega výprodeje té předchozí). Bude to svižný a zároveň pohodlný kolo + možnost hodit jinou sadu kol a mít super gravel.

Upraveno uživatelem redd
Odesláno
před 24 minutami, redd napsal:

Nechápu, proč neuděláte bike fitting rovnou...

Mně se ptej..já si taky myslel, že se to sfoukne hned při vyzvednutí kola...

Odesláno

Tak jsem si po 2 noci naordinoval cílené nespaní pouze od 12:00 do 04:00, abych si dal v podvečer krásně nesoustředěné sjezdy 😅 

Odesláno
před 2 hodinami, Vanilla napsal:

Také přidám fotku aneb víkendové putování. Výjezd na Teide bylo tedy velké sousto. Ostatně stejně jako sjezd 😊

Mával jsem ti shora, viděl jsi? 😂

Výšlap nahoru (a slez dolů protože nejela lanovka) bylo taky solidní sousto 😉

• Like 4
Odesláno
před 19 hodinami, Tom4 napsal:

Mával jsem ti shora, viděl jsi? 😂

Výšlap nahoru (a slez dolů protože nejela lanovka) bylo taky solidní sousto 😉

To jsem taky jednou zkusil jít. Někde u chatky Altavista jsem se poblil protože jsem si dal na hotelové snídani churros naložený v oleji a nakonec nedošel 😁😁

• Haha 1
Odesláno

Včera jsem byl po osmi letech vyzván po úrazu ramene na tenis a k mému velkému potěšení to šlo, parádně jsme si se švagrovou zahráli...no vysekla mě, ale příště uvidí 😅 Veliká radost že rameno drží 🙏 No a dneska to vůbec nejede, bolí mě záda jak sviňa 😆

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...