Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včerejší Chřiby s manželkou 70/1620. Počasí nic moc, občas pršelo. V Buchlovicích jsme od polévky čekali na hotovku 50minut, protože číšník to neobjednal. Ale v rámci přípravy na B-éčkové Sudety to splnilo požadavky. :default_wink:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kate Courtney v prekvapivem oznameni podepsala s FDJ United-Suez a nastupuje s okamzitou platnosti do damske World Tour. Pred par tydny si zkusila silnici a rovnou vyhrala zensky narodni sampionat USA. 

A tim padem z butikoveho Allied zpatky na Spesl jako za mlada... Specialized uz daval na instagram "Welcome Home Kate" :)  Pro Specialized asi big deal pro domaci/USA marketing.... Narodni USA sampionka na silnici + soucasny World Champion XCM. Navic Kate Courtney pochazi a zije v Californii, vicemene hodku a pul autem od Specialized headquaters. A kde se jede 2028 Olympiada? Ano, v Californii :) 

• Dát hlas 1
Odesláno

Nevím, jak to mají kluci, já asi v dětství dcerce kolo hodně zprotivil. Má 15 a když ji chci vytáhnout na kolo, tak to bere jako trest, ale naštěstí ještě sportuje jinak. 

Odesláno

Tak jsem si byl předevčírem vyšlapat po víkentu nohy po slovelvké straně kolem Moravy, počasí krásné, teplo, jelo to úplně samo, až po otočku na 20km u Lanžhota. 🙂

Po otočce jsem zjistil, že v protisměru to už vůbec nejede samo. Vítr jak sviňa, ale pořád pěkně.

Než jsem se vrátil domů, viselo přede mnou toto. Na posledních 300 metrech jsem promokl durch. To je ta bouřka, co udělala bordel na Břeclavsku a Hodonínsku. A to jsem netušil, že ve čtvrtek si mě zavolají na prohlídku do Prušánek, jak spadl štít podkroví. 😞

Odesláno
před 1 hodinou, vzduch napsal:

Nevím, jak to mají kluci, já asi v dětství dcerce kolo hodně zprotivil. Má 15 a když ji chci vytáhnout na kolo, tak to bere jako trest, ale naštěstí ještě sportuje jinak. 

Je mu čerstvě 7 a chodíme na kolo pravidelně, že já jdu nebo běžím a on si jezdí. Máme takový okruh lesem a tam si blbne. Teď teprve párkrát jsme vyjeli vyloženě spolu.

Zatím sám říká, že ho to baví hodně. Já sám nejsem žádný ultra cyklista, je to jen jeden z dalších koníčků, takže to necháme plynout. 

• Like 1
Odesláno

Původně jsem chtěl do Haloun, ale po konzultaci s meteoradarem jsem to raději stočil doprava na Rudnou a Náplavku. Nezmokl jsem, ale v Praze úplně mokro, takže kolo zase jako prase

• Like 2
Odesláno

Zdravím do Bělotína! 

• Like 3
  • Haha 1
Odesláno

Na doporučení kolegy zde v tématu jsme letní dovču strávili v okolí Kranjske Gory. Voda ledová, všude kopce a jejich verze Heninekena je stejně nepitelná, jako Starobrno.

super to bylo, ale můstek v Planici bych necjtěl šlapat ani pěšky, natožpak na kole😂

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 23 hodinami, huno napsal:

Pouzivate niekto nejaky wattmeter, co by ste odporucili? Zvazujem pedale favero, ma to byt na silnicku.

Taky jsem bral Favero. Tuším Assioma DUO. Je to sázka na jistotu. A cenově už klesly na 11 litrů. Jsou to pedály kompatibilní s Look Keo, kufry jsou součástí balení. Myslím, že se už dělají i se Shimano pedály, ale ty jsou dražší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...