stando Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července …o akom teple hovorite?…ja v sobotu takto. Myjavske kopanice vratane Javoriny. Este sme na zaver chceli ist na Štefanikovu mohylu, ale v Brezovej pod Bradlom bol nejaky bezecky pretek a tak nas tam nepustili….chvala bohu …inak sa cudujem, ze Garmin mi zaznamenal 32 C, ale vsetci dobre vieme, ze bolo ovela viac Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Jo to počasí garminu vůbec, ale vůbec nefunguje.
Jumbo Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července V 1. 7. 2026 v 16:34, vzduch napsal: Drásal byla kdysi moje srdcovka neb jsem Zlíňák, ale to už je dávná historie. Je to 24 roků, co jsem jel velkého Rásala. Tenkrát to bylo 115km/3500vm, dneska by muselo jít o život, abych se hecnul. Ale dostal mě tam borec, který jel tu naši trasu 49km/1324vm na jednokole. Nechápal jsem.....
vzduch Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Toto je moje asi poslední pamětní triko z Drásala Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavo_ Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července dneska to šlo...ideální počasí ani vedro ani zima Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kral083 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Budu to sem psát tak dlouho, dokud mě nevynesou nohama napřed. Jižní Čechy to je prostě cyklistický ráj. Jen škoda toho větru, jinak to nemělo chybu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Karussell Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Měl jsem dilema gravel/bike, ale vítr mě nakonec poslal do lesů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wawrik Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Tradičná bajkovačka po planinách z erupčných nánosov Hekly. Gravel paradise. Mám rád tento čas pred otvorením vnútrozemia – gravelové cesty sú už väčšinou suché a tvrdé, autá to ešte nerozjazdili. Človek tam nestretne takmer nikoho, počas troch dní som stretol dvoch motorkárov, štyri štvorkolky a dve buginy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
kral083 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Děti nejvíc nadšený, že už zítra začíná pracovní týden. Pátý den po sobě na kole by se už asi kroutili. Ten vítr tomu taky nepřidal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
filo-boxer Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Miltenberg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Potkan Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července V 1. 7. 2026 v 14:37, Josef01 napsal: Já nejsem cyklista, ale řetěz bych bral jako spotřebák, stejný, jako brzdové obložení, prostě to je nejvíce namáhaná věc na kole. A rozvodovej retez v motoru beres taky jako spotrebak? To prece nemuzes srovnavat s brzdama. Priklanim se k tomu, co psal geometr. Dali tam vadnej dil a melo by je to vic zajimat.
Josef01 Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července @Potkan Rozvodový řetěz v autě má předepsanou životnost, řetěz na kole taky?
redd Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Měníš, až ho vytaháš - měříš to pomocí speciální měrky. Případně ho měníš, když měníš kazetu...
sery.vlk Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Jak píše Redd, hlídat šuplerou nebo měrkou protažení a měnit, je to spotřebák - ale taky prát a mazat Jsem ty fotky poslal kamarádovi servisákovi: spojka občas praskne, ale řetěz v takovém stavu, tolik prasklin ještě neviděl, celkově vypadá dost orezle, navíc tahle dvanáctka je směrový řetěz, pokud byl nasazený opačně, asi mu to nepomohlo - kamarád ale nemá zkušenost, co to může udělat. Závoďáci raději vozí sramy, vydrží 2-3× víc, za cenu, že to o některý pastorek trochu drhne.
kral083 Odesláno středa v 17:40 Nahlásit Odesláno středa v 17:40 Pátek. Teda vlastně středa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kral083 Odesláno čtvrtek v 15:47 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:47 Trochu moudra při čtvrtku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kral083 Odesláno pátek v 07:30 Nahlásit Odesláno pátek v 07:30 Tak poslední a už dám pokoj Dnešní ranní přesun na chalupu a objížďka přes pole, když je zavřený most. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se