Harwey Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 1 hodinou, 323GT napsal: A prosím Tě, ten adaptér po našroubování na ventilek ho asi neotevře, že? Tlak to tedy ukazuje až při foukání? Ano az po spusteni fukania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Děkuji za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Minulý rok jsem si nechal složit Mrazáka. Znáte někdo? Narazil jsem na výrobce náhodně a hned jsem věděl, že nám to bude spolu slušet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Mrázek? Neznám. A o tandemu tady taky nikdo neslyšel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 (upraveno) Mrázka jsem kdysi chtěl v tandemu, ale nikdo ho nikde neprodával, nebyl k sehnání, tak jsem koupil silniční kolo. Škoda ) Upraveno 1. března 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Kdysi se tu jeden prodával, ale než jsem stihl zareagovat tak byl pryč ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Kdybys ho prodával tak určitě napiš, ta zadní stavba je super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Já myslím, že když ho bude prodávat tak o tom budeš vědět Všichni o tom budeme vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Mrázek pecka. Pánové gravelisti.. co byste rači, bezdrátovej elektrickej Force, nebo elektrický drátový GRX815 a proč? Koncept řazení je mi jasnej a oboje vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Super, jsem rád, že značka Mrázek je stále v povědomí. Lion: určitě se ozvu, ale nepředpokládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Už někoho reálně stavěli na kole bez roušky v katastru jeho obce? Jde mi o to jak se cajti stavějí reálně k bodu 3.x https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/nouzovy-stav-a-mimoradna-opatreni-_-co-aktualne-plati-180234/#ochrana_dychacich_cest_nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Já se včera vracel přes celou Prahu z práce, policistů sem potkal několik, včetně zástupců Městapa a nikdo nic neříkal. Takže buď sou ještě tolerantní nebo opravdu informování, že respirátory mít nemusíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 36 minutami, kral083 napsal: Já se včera vracel přes celou Prahu z práce, policistů sem potkal několik, včetně zástupců Městapa a nikdo nic neříkal. Takže buď sou ještě tolerantní nebo opravdu informování, že respirátory mít nemusíme. Takže jsi neměl na obličeji nic? Chapu to spravne? Ja mam naplanovany cyklookruh po nasem katastru obce cca 6,8km, ale v jednom miste je krizovatka do jineho okresu a stoji tam cajti a je to jeste v obci. Takze v kazdem okruhu kolem nich budu muset projet. Predpokladam, ze poprve me zastavi a pak uz to snad bude v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Už někoho reálně stavěli na kole bez roušky v katastru jeho obce? Jde mi o to jak se cajti stavějí reálně k bodu 3.x https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/nouzovy-stav-a-mimoradna-opatreni-_-co-aktualne-plati-180234/#ochrana_dychacich_cest_noveDnes prubnu. Jsme obšancovaní z obou stran, kolem jedněch pojedu jak vyjedu a kolem druhejch se budu vracet. Do toho ještě přejedu hranici okresu a kraje na dalším místě. Mám naplánováno 60-70 km, tak si myslím že mě někdo určitě stopne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 26 minutami, Beet napsal: Takže jsi neměl na obličeji nic? Chapu to spravne? Ja mam naplanovany cyklookruh po nasem katastru obce cca 6,8km, ale v jednom miste je krizovatka do jineho okresu a stoji tam cajti a je to jeste v obci. Takze v kazdem okruhu kolem nich budu muset projet. Predpokladam, ze poprve me zastavi a pak uz to snad bude v pohode. Přesně tak. Neměl jsem nic (díky Jarretovi za nasměrování na patřičné vládní nařízení)Teda respirátor jsem měl v bundě, protože jsem ještě potřeboval na poštu a stejně tak při pohybu po budově je nutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Dnes diskuse na FB někde a klučina 500 kč za to, že neměl ve městě respirátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 18 hodinami, Micey napsal: Mrázek pecka. Pánové gravelisti.. co byste rači, bezdrátovej elektrickej Force, nebo elektrický drátový GRX815 a proč? Koncept řazení je mi jasnej a oboje vyhovuje. Heleď, nevím, ale na FB zalov do skupiny Gravel Bike CZ, poradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Dík, vyřešil jsem to tak, že jsem si dal večer mnoho piv a rozsekl to vlastním mozkovým myšlením. Pak se pochlubim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 V tomto stavu se bohužel rozhoduju o nákupu kryptoměn:-). Zajímavé, jak mi najednou přijde vše výhodné:-). Ale osobně bych volil bezdrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 27 minutami, Marfael napsal: Dnes diskuse na FB někde a klučina 500 kč za to, že neměl ve městě respirátor Jako že jel na kole bez respirátoru a dostal pěti kilo? Tomu se mi moc nechce věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se