Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, 323GT napsal:

A prosím Tě, ten adaptér po našroubování na ventilek ho asi neotevře, že? Tlak to tedy ukazuje až při foukání?

Ano az po spusteni fukania.

• Odpovědi 10,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Mrázka jsem kdysi chtěl v tandemu, ale nikdo ho nikde neprodával, nebyl k sehnání, tak jsem koupil silniční kolo. 
Škoda )

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Mrázek pecka.

Pánové gravelisti.. co byste rači, bezdrátovej elektrickej Force, nebo elektrický drátový GRX815 a proč? Koncept řazení je mi jasnej a oboje vyhovuje.

Odesláno

Já se včera vracel přes celou Prahu z práce, policistů sem potkal několik, včetně zástupců Městapa a nikdo nic neříkal. 

Takže buď sou ještě tolerantní nebo opravdu informování, že respirátory mít nemusíme.

Odesláno
před 36 minutami, kral083 napsal:

Já se včera vracel přes celou Prahu z práce, policistů sem potkal několik, včetně zástupců Městapa a nikdo nic neříkal. 

Takže buď sou ještě tolerantní nebo opravdu informování, že respirátory mít nemusíme.

Takže jsi neměl na obličeji nic? Chapu to spravne?

Ja mam naplanovany cyklookruh po nasem katastru obce cca 6,8km, ale v jednom miste je krizovatka do jineho okresu a stoji tam cajti a je to jeste v obci. Takze v kazdem okruhu kolem nich budu muset projet. Predpokladam, ze poprve me zastavi a pak uz to snad bude v pohode.

Odesláno
Už někoho reálně stavěli na kole bez roušky v katastru jeho obce? Jde mi o to jak se cajti stavějí reálně k bodu 3.x https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/nouzovy-stav-a-mimoradna-opatreni-_-co-aktualne-plati-180234/#ochrana_dychacich_cest_nove

Dnes prubnu. Jsme obšancovaní z obou stran, kolem jedněch pojedu jak vyjedu a kolem druhejch se budu vracet. Do toho ještě přejedu hranici okresu a kraje na dalším místě. Mám naplánováno 60-70 km, tak si myslím že mě někdo určitě stopne.
Odesláno
před 26 minutami, Beet napsal:

Takže jsi neměl na obličeji nic? Chapu to spravne?

Ja mam naplanovany cyklookruh po nasem katastru obce cca 6,8km, ale v jednom miste je krizovatka do jineho okresu a stoji tam cajti a je to jeste v obci. Takze v kazdem okruhu kolem nich budu muset projet. Predpokladam, ze poprve me zastavi a pak uz to snad bude v pohode.

Přesně tak. Neměl jsem nic (díky Jarretovi za nasměrování na patřičné vládní nařízení)Teda respirátor jsem měl v bundě, protože jsem ještě potřeboval na poštu a stejně tak při pohybu po budově je nutný. 

Odesláno
před 18 hodinami, Micey napsal:

Mrázek pecka.

Pánové gravelisti.. co byste rači, bezdrátovej elektrickej Force, nebo elektrický drátový GRX815 a proč? Koncept řazení je mi jasnej a oboje vyhovuje.

Heleď, nevím, ale na FB zalov do skupiny Gravel Bike CZ, poradí.

Odesláno
před 27 minutami, Marfael napsal:

Dnes diskuse na FB někde a klučina 500 kč za to, že neměl ve městě respirátor😮

Jako že jel na kole bez respirátoru a dostal pěti kilo? Tomu se mi moc nechce věřit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...