Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dcera od přítelkyně dorostla do dospělého kola, nové kolo nechce a bere si to od mámy. 

Takže jsme zauvažovali koupit nové pro mámu... Budget 15, max. 20k.

Já bych chtěl lehčí 29" MTB, 1x X, vidlice výbava nepotřebuje top. Nájezd 500-700 ročně max.  Spíš aby to jelo a netáhla 15 kg. Míry 60 kg, 175 cm. Cca M/L. Teď má 27,5 mtb L a sedí jí. Ale je to základ z decathlonu. Těžký, výbava průměr.

Já bych bral tohle, ale znáte baby... Zbytečně drahý a nelíbí se jí barva 😄Horské kolo 29" XC 50 EAGLE modré ROCKRIDER | Decathlon

Takže bych uvítal tip na něco podobného, značku (MI) neřeším.

Popř. něco slušného v treku, jezdí polňačky a zpevněné cesty. Tam bych vzal nějakej střed od Kellysu, ale bojuju s váhou - 15 kg 🙄

Dík

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvě.. kéž by, počítej v camelbaku plus  na lavičče. No, romantická představa byla, že naplánuju trasu směr pivovar, vemu si jich pár ssebou, jedno vypiju po cestě a dvě pak dom. Ovšem jak jsem se  na to jedno po cestě těšil, po zastavení a otevření v tý zimě jsem si párkrát cucnul, vyfotil, zanadával a jel si to v klidu vypít dom:)

Odkaz ke komentáři

@Beet http://www.kounickypivovar.cz/ Zděs, vedle Českýho Brodu. Ona je to hlavně sladovna (slad dodávaj třeba Svijanům), ale mimo jiné si trochu něco vařej a neni to nezajímavý, vždy nějakej svrchně kvašenej speciál, tmavý, klasika ležák. Jezdim tam skoro furt (autem teda), je to tam fajn. No a dobrý je, že 100 metrů odcamcaď je další pivovar, "Lysý děděk", kterej je teda hodně samodomo, vždy jen jedno pivo v nabídce, ale dobrý a levný. Suchý čtvrtletí, hezký, to sem měl asi naposled na základce, bohužel:)

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Micey napsal:

On se vyjadruje opakovane a pochvalne, ale furt se nepochlapil, aby neco dotahl:) Nicmene dobrej napad, tam by se podel Labe dalo domrcasit..

https://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=14.3600316&y=50.4116859&z=12&base=ophoto&rc=9hGSmxZZwB9gqbEx-DUV9gj-SxZdGL&rs=coor&rs=muni&rs=base&ri=&ri=1919&ri=1913766&mrp={"c"%3A121}&xc=[]

Až pojedeš, tak napiš, přidám se

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...