moco Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 @Beet foto ilustrační , samozřejmě to má chujovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) Dcera od přítelkyně dorostla do dospělého kola, nové kolo nechce a bere si to od mámy. Takže jsme zauvažovali koupit nové pro mámu... Budget 15, max. 20k. Já bych chtěl lehčí 29" MTB, 1x X, vidlice výbava nepotřebuje top. Nájezd 500-700 ročně max. Spíš aby to jelo a netáhla 15 kg. Míry 60 kg, 175 cm. Cca M/L. Teď má 27,5 mtb L a sedí jí. Ale je to základ z decathlonu. Těžký, výbava průměr. Já bych bral tohle, ale znáte baby... Zbytečně drahý a nelíbí se jí barva . Horské kolo 29" XC 50 EAGLE modré ROCKRIDER | Decathlon Takže bych uvítal tip na něco podobného, značku (MI) neřeším. Popř. něco slušného v treku, jezdí polňačky a zpevněné cesty. Tam bych vzal nějakej střed od Kellysu, ale bojuju s váhou - 15 kg Dík Upraveno 17. března 2021 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Bahno, obcasnej dest, zima, ale zvladl jsem si dnes ten home office udelat hezkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 to máš s sebou 2 píva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Dvě.. kéž by, počítej v camelbaku plus na lavičče. No, romantická představa byla, že naplánuju trasu směr pivovar, vemu si jich pár ssebou, jedno vypiju po cestě a dvě pak dom. Ovšem jak jsem se na to jedno po cestě těšil, po zastavení a otevření v tý zimě jsem si párkrát cucnul, vyfotil, zanadával a jel si to v klidu vypít dom:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 @Micey Hezky. Pomalu mi bude končit suché čtvrtletí, tak si to v dubnu taky tak plánuju. Co to je za pivovárek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 @Beet http://www.kounickypivovar.cz/ Zděs, vedle Českýho Brodu. Ona je to hlavně sladovna (slad dodávaj třeba Svijanům), ale mimo jiné si trochu něco vařej a neni to nezajímavý, vždy nějakej svrchně kvašenej speciál, tmavý, klasika ležák. Jezdim tam skoro furt (autem teda), je to tam fajn. No a dobrý je, že 100 metrů odcamcaď je další pivovar, "Lysý děděk", kterej je teda hodně samodomo, vždy jen jedno pivo v nabídce, ale dobrý a levný. Suchý čtvrtletí, hezký, to sem měl asi naposled na základce, bohužel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 @MiceyTak to vezmi příště na sever pod Říp do Podřipského pivovaru, třeba @dr.sphinxse může vyjádřit k chuti jejích Ejlů http://www.podripske-pivo.cz/offers.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 On se vyjadruje opakovane a pochvalne, ale furt se nepochlapil, aby neco dotahl:) Nicmene dobrej napad, tam by se podel Labe dalo domrcasit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Zajímavý jak jdou některé vývojové větve v cyklistice. Na webu minimim technických údajů, elektrokolo s předpokládám ne zrovna mega baterií, nicméně 12 kilo a absence jedné trubky, uvidíme za pár let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 30 minutami, Micey napsal: On se vyjadruje opakovane a pochvalne, ale furt se nepochlapil, aby neco dotahl:) Nicmene dobrej napad, tam by se podel Labe dalo domrcasit.. To je na tvejch bedrech, já můžu leda ro Prahy-Sedlec Stopro zajeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Občan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 KTM - vyborna znacka,odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Před hodinou, Micey napsal: On se vyjadruje opakovane a pochvalne, ale furt se nepochlapil, aby neco dotahl:) Nicmene dobrej napad, tam by se podel Labe dalo domrcasit.. https://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=14.3600316&y=50.4116859&z=12&base=ophoto&rc=9hGSmxZZwB9gqbEx-DUV9gj-SxZdGL&rs=coor&rs=muni&rs=base&ri=&ri=1919&ri=1913766&mrp={"c"%3A121}&xc=[] Až pojedeš, tak napiš, přidám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 47 minutami, Občan napsal: KTM - vyborna znacka,odporucam V čem je výborná? Přispívá k 50 příspěvkům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 @Micey Jé, tak to mám trochu z ruky. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 7 minutami, Beet napsal: @Micey Jé, tak to mám trochu z ruky. :) ty val do Koníčka https://www.pivovarkonicek.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Konicek uz neni to co byval. Bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 13 minutami, Beet napsal: Konicek uz neni to co byval. Bohuzel. Co tohle , Slezan http://www.pivovarslezan.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 41 minutami, moco napsal: V čem je výborná? Přispívá k 50 příspěvkům? To si jenom spletl s vláknem o motorkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 chlapci severomoravsti zkuste https://www.albrechtickypivovar.cz/ vari fajnove zalezitosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se