Jarett Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 3 minutami, roura74 napsal: Jak dlouho ti cycliq vydrží nahrávat? Je to těch 8 hodin co slibují? 1 MB · 0 stáhnutí Zatím jsem nejel dýl než 7 ... ale řekl bych, že to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 1 hodinou, Jarett napsal: Dnes fajnový gravel s paní domu Akorát nás hned na startu málem sejmula nějaká zhovadilá řidička ... Paradni. Jo, proto uz fakt nerad jezdim na silnici, za poslednich patnact let to slo nejak fakt rychle.. agresivni, nepozorny, nasrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 2 hodinami, Jarett napsal: Dnes fajnový gravel s paní domu Akorát nás hned na startu málem sejmula nějaká zhovadilá řidička ... Tak to je hodně strašidelný Někteří řídiči jsou prostě neuvěřitelný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Já včera vyrazil až po šesté večer jen na hodinku a na silnicích naštěstí všude mrtvo.Akorát okýnka u Lužnice ještě nefungujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Mě včera vytroubila ženská ve fabii tak 200m od baráku, mam blikačku, takže mě musela vidět, čůza. Ještě dělal posunky, já teda taky:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Top inzerat, hlavne posledni veta https://sport.bazos.cz/inzerat/135231577/crmo-silnicni-gravel-trekingova-mtb-kola-a-ramy-ze-sbirky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Týden práce, týden volno, týden škola, týden distanční výuka, luxusní kombinace která by již měla zůstat na trvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Dneska po dlouhý době hezky, že bych mohl vyjet i relativně nalehko. Plán byl po práci, no a co se nestane, přijde tak pěknej přívalák, že akorát můžu sedět doma a šlapat na rotopedu ... (snad se to do večera přežene a půjde to aspoň na chvíli před setměním). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 K nám na vyspělej západ to přišlo pozdějc, přes den počasí ideál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Jen ty cyklonavraty jsou docela podzimni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Shimano rychlospojka... Pokud ji sesadím, každá šipka vede na jinou stranu. Pro mě platí ta venkovní na kterou koukám, stejně jako nápisy na směrovém řetězu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Shimano rychlospojka... Pokud ji sesadím, každá šipka vede na jinou stranu. Pro mě platí ta venkovní na kterou koukám, stejně jako nápisy na směrovém řetězu?To je směr kam jde tah řetězu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Tak jsem se konečně rozhoupal a podal jsem si přihlášku do klubu elektrikářů... dorazí snad v březnu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 před 2 hodinami, Duke650 napsal: Tak jsem se konečně rozhoupal a podal jsem si přihlášku do klubu elektrikářů... dorazí snad v březnu 2022 Čekačka jak na Roulexky To bych psychicky nedal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Jj, dodací termíny na cokoli v cyklobranži to je peklo, v zimě jsem nakoupil do zásoby 5 řetězů a brzdové destičky, abych nezůstal stát uprostřed sezony. Ale to ekolo letos stejně ještě nechci, jaro 2022 mi nevadí. Koleno sice zlobí čím dál víc, ale vysvětluju mu, ať nesere, jinak že ho vyměním za jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 (upraveno) před 1 hodinou, African napsal: Čekačka jak na Roulexky To bych psychicky nedal.... Tak už si radši kup do zásoby pláště, destičky, brzdy ať pak nejančíš A nedejbože kolo Upraveno 24. dubna 2021 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Pokud používáte Garmin Edge a Varia radar (případně další chytrý světla), tak mrkněte sem https://www.bike-forum.cz/forum/garmin-varia-bike-radar-2#comment5198153 Datový pole odstraňuje nedostatek, kterej Garmin od začátku nechce udělat - radar bliká jen když detekuje auto, jinak je zhasnutej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 V 18. 4. 2021 v 19:58, Jarett napsal: Dnes fajnový gravel s paní domu Akorát nás hned na startu málem sejmula nějaká zhovadilá řidička ... No jo, kruháč mezi poštou a ministerstvem zemědělství. Tam je to normální a nehody denně. Ale mimochodem Blanická je jednosměrka a jeli jste v protisměru... "Pumpičkáři" jsou vždycky strašně dotčení, když tak jedou a já jim autem neuhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 No jo, kruháč mezi poštou a ministerstvem zemědělství. Tam je to normální a nehody denně. Ale mimochodem Blanická je jednosměrka a jeli jste v protisměru... "Pumpičkáři" jsou vždycky strašně dotčení, když tak jedou a já jim autem neuhnu. Sice jednosměrka, ale mimo cyklisty. Na Bystřičce je dodatková tabulka Mimo cyklisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 (upraveno) před 57 minutami, Goran02 napsal: No jo, kruháč mezi poštou a ministerstvem zemědělství. Tam je to normální a nehody denně. Ale mimochodem Blanická je jednosměrka a jeli jste v protisměru... "Pumpičkáři" jsou vždycky strašně dotčení, když tak jedou a já jim autem neuhnu. Jak psal Roura74 ... no a když neuhneš a na kruháči nabouráš, viník jsi v daném okamžiku ty. Upraveno 24. dubna 2021 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se