Prochy68 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Ja to ted docetl a nemam slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 (upraveno) před 4 hodinami, Filip.J napsal: No tož tak. Teď ještě přemýšlím, že bych od plísně očistil a dofoukal i tu silničku a zkusil se někdy urvat sám, podívat se, jak daleko dojedu a jestli se zas ozve to koleno... podle všeho jsem jezdil moc těžké převody a nekompenzoval kolo jiným pohybem, tak teď aspoň vím, na co dát bacha a pohlídat mladého, mně to tenkrát nikdo neřekl a nenasměroval mě - nejsou na to od @Jarettnějaká skripta? No já jsem před pár lety něco sepsal Mají je k dispozici studenti FTK UPOL. Ale popravdě, jezdi na pocit, to bych ti poradil jako první. Dobrý pocit. Tak, aby tě to bavilo a těšil ses na další kolo. Biomechanika pohybu na kole má smysl jen jako celek, tedy kompletní nastavení posedu. No a u dětí je to hlavně o zábavě, tam bych to neřešil, a když, tak až tak od 10 let. Upraveno 30. dubna 2021 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Filip.J tak vitej zpet v sedle. A dobre delas, prcek je ten nej partak na kolo...i kdyz jeste nepije pivo. Tak si to uzivejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Dneska jsem vyjímečně fotil a to proto že tuhle lávku vždycky radši přejdu.Není moc stabilní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 V tu chvíli jsem přesně věděl, proč se ta ulice takhle jmenuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Okýnka jedou festovně a elektrokola též, včera sem čuměl, že je to tak 50:50 a žádný vraky... Hodně jede Jardův Crussis... Na jeho limitce mi spadla brada... Solidní kolotoč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Jo, design maj prisnej. 28 nebo kolik Crussis napisu a rychloupinak vzadu, vedej co je dulezity:) https://mtbs.cz/clanek/test-crussis-largo-9-6-l/kategorie/testy-recenze#.YI6LPiXc8lQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Včera jsem řachnul brzdový kotouč o kořen, že jsem nebyl schopen skoro jízdy a pak sebou nevozte furt Leathermana, zlatý to nástroj Dnes se mi ho podařilo narovnat úplně luxusně a hurá do nepohody, a za to jak jsem šikovný jsem si naordinoval Plzničku Počasí ovšem jeden velký extrém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Pěknej trip Alexandrova rozhledna, po cestě zpět singly v Mariánským údolí , trocha blatíčka, tak to bylo "klouzavý' Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Jsem netušil, že Andy Warhol jezdí na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) Na kole (E)kole dnes jezdí každej b.b.... Upraveno 2. května 2021 uživatelem Mira188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Díky aktuálně probihajicímu petisetletému suchu jsem si mohl vybrat jestli chci jet blátem nebo blátem. A ten víííítr . . . bezvadnej, ještě, že mám za barákem les. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Jsem lehce zoufalý, tak kdyby ste někdo měl nebo věděl o fešným horáku s 29" pro dceru (170cm) tak mi dejte vědět cena +/- 17k díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 (upraveno) Pražské toulky. Upraveno 5. května 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 18 hodinami, Moty napsal: Jsem lehce zoufalý, tak kdyby ste někdo měl nebo věděl o fešným horáku s 29" pro dceru (170cm) tak mi dejte vědět cena +/- 17k díky https://www.decathlon.cz/horske-kolo-29-xc-50-eagle-id_8575904.html https://www.cyklobazar.cz/inzerat/511596/ctm-rambler-2-0-model-2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 1 hodinou, Duke650 napsal: https://www.decathlon.cz/horske-kolo-29-xc-50-eagle-id_8575904.html Decathlon beznadějně vyprodaný - online i prodejny, napříč modelama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Cesta do práce... na květen docela zima a chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 No právě, tento způsob globálního oteplování zdá se býti poněkud na prd, včera večer jsem si to říkal celé dvě hodiny. Mám najeto ani ne 40% toho co loni touto dobou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Je pravda, že touhle dobou už jsem jezdil dávno v letních hadrech... a letos? Věci na 0°-8°C jsem ještě neuklidil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 (upraveno) před 53 minutami, Duke650 napsal: No právě, tento způsob globálního oteplování zdá se býti poněkud na prd, včera večer jsem si to říkal celé dvě hodiny. Mám najeto ani ne 40% toho co loni touto dobou... No nic moc. To já mám 450% toho co loni touhle dobou. Tošku jsem začal jezdit i v zimě, no. Upraveno 5. května 2021 uživatelem Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se