Moty Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 Kolem Ohře to bylo mistama hodně na klouzacku. Toto není OhřeEdit: mám pod bidonem utržený 1 imbus vč. závitu, jak to na karbonu zachránit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 před 7 hodinami, Moty napsal: Kolem Ohře to bylo mistama hodně na klouzacku. Toto není Ohře Edit: mám pod bidonem utržený 1 imbus vč. závitu, jak to na karbonu zachránit? Vždyť máš hlínu prevrtat závit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 na silnici, woe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertilos Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 Odvrtat a nanýtovat novou matici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 před 7 minutami, Moty napsal: na silnici, woe No to si neřekl neasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
teret Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Bych to viděl na stříbrnou lepicí pásku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 před 10 hodinami, Robertilos napsal: Odvrtat a nanýtovat novou matici. V karbonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Pratele, nejak mi zacalo haprovat prehazovani, potreboval bych, aby se mi na to nekdo v Praze a okoli mrknul. Ja mam obe ruce levy. Zkousel jsem dva servisy, jeden z nich "Mojekolo", kde je muj bike koupeny. Ale terminy az za 4-5 tydnu a ja bych to tak nejak potreboval o dost rychleji. Jednak to zlobi dost a druhak odjizdime i s koly za tri tydny pryc.... Nemate, prosim, nekdo tip na nejakeho sikulu, pripadne, neumel by pomoci nekdo z vas? Dekuji zdvorile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Zkus Kolofix, mělo by to jít do týdne Moje zkušenost s nima výborná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Diky @Viktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 @Murphy97 o těch géčkách jsem na kolo uvažoval taky, to jsou normálně plnotučný ga 2100, že? Abych si udělal představu o velikosti, hodinky máme podobně velký a ty gé ti sedí perfekt takhle podle fotky, tak že bych se k tomu taky konečně rozhoupal? Jak se ti s nima jezdí, pohoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Tome, ano jsou, pohoda, lehky a diky rucickam i prehledny za jizdy. A kdyz s nima jebnu, tak co, od toho se gecka prodavaj, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Před hodinou, Viktor napsal: Zkus Kolofix, mělo by to jít do týdne Moje zkušenost s nima výborná Docela se mi to podle popisu sluzby a nabidky libi, tak jsem si booknul slot na pristi ctvrtek. 90min, typek vypada, ze mu rad kolo sverim Tak jsem zvedavy. Diky jeste jednou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happy88 Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Ja byl v Brne v Kolofixu uz vickrat a vzdy velmi prijemna navsteva. Jednou me to poresil borec i hnedka na pockani. A servis RockShox vidlice taky bez problemu (ale to posilaji do Prahy, takze to trva trochu dyl). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 Pouzivate nekdo takovou tu brasnu na ram na smartphone? Moc rad bych nejakou "pevnejsi" co se nebude tolik hybat ze strany na stranu. Z logiky uchyceni rozumim tomu, ze kdyz otacim riditkama, tak se to proste bude hybat, ale rad bych alespon, aby se to pak snazilo vratit do puvodni polohy, kdyz jsou riditka rovne (OCD, hrozne me to sere). Aktualne mam tohle a mam chut to vyhodit, ale zas mi vyhovuje ten ulozny prostor a moznost vlozeni smartphonu, kterej nemusim mit uchyceny nikde jinde. Nemate nejaky tip prosim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 Potřebuješ na ten mobil koukat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 Prej "už tam budem" ... prej "tady to znám" ... prej "já povedu" ... není nad (dez)orientovaný kámoše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 před 3 hodinami, Paw napsal: Potřebuješ na ten mobil koukat? Prave se to obcas hodi. Nekdy na mapy. Na notifikace otravnych lidi z prace (kdyz jedu nekam pres den) a tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 Tak to se bude těžko hledat. Jak je to široký a vysoký, tak je to prostě špatný. Do začátku bych zkusil brašnu zespodu přilepit oboustrannou lepící páskou k trubce (z vlastní zkušenosti vím že to trochu pomůže). Pokud bys na mobil vidět nepotřeboval, tak jsem měl dobrou zkušenost s touhle brašnou - https://www.acepac.bike/ramove-brasny/fuel-bag-m/ Pojistil jsem ji páskou a ani se nehla. Kdybys to chtěl zkusit, tak mně doma momentálně přebejvá, tak ji můžu na zkoušku půjčit. Pojud vozíš jen mobil, tak kamarád má výbornou zkušenost s tímhle držákem https://www.topeak.com/global/en/products/64-RideCase Používá držák, kterej se montuje místo víčka hlavovýho složení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted June 11, 2021 Report Share Posted June 11, 2021 Je mi to jasny. Uz proste z principu toho uchyceni. Ja si zkusim vytisknout neco na 3D tiskarne co by mohlo drzet "balanc". Kdyby mi stacilo hodit nekam ten telefon, tak bych spis asi koupil brasnu na ram dozadu, protoze tam bych do toho ani nekopal kolenama a vylozene jenom drzakum na telefon jsem se chtel vyhnout. Neverim tomu, kdyz pak jedu pres nejakej bordel. Kazdopadne diky za napady! Budu experimentovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts