Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tvl to mam i tak…jak v pulce kopce slezu a nestihnu prehodit na velkou. Uz chapu vyhodu jednoprevodniku, nemam tak dojebane holene. Ale v tomto ohledu by to bylo z louze pod okap 😆

Odesláno

Kral,no ty kravo. To kdyz mam za den na motorce,tak si rikam jak sem se slusne svezl😂. Jste borci. Bavi ta jizda jeste u takove naloze km?

Tome,davas fotky z pekne krajiny. Kam ses presidlil?

Odesláno

Kluci díky. Já když před 3 roky ujel 300km,tak sem řekl, že víc už zkoušet nebudu, leč mám slabou vůli a kamarád byl vytrvalý.

@TLDz Bad Schandau do Roudnice mě to moc nebavilo. Diky vedru a protivětru se mi do lejtek zakousla krecova víla. Po dvou pivech, tortille a hodně hodně chemie se zase rozjely a paradoxně se mi jelo super i přesto, že už byla tma a lilo jako z konve 🙂

Odesláno

Chapu to spravne, ze jste dali 410km. A v prubehu sis dal pivo? 😀

To mi potom hrozne tuhnou nohy. Zkousel jsem jednou za den Praha-Ostrava, dal jsem si trasu co mela 340km ale blbe jsme si zajel a podelal navigaci a uz to bylo 380 a hlavne bylo 33° ve stinu, tak jsem to po snad 270 zabalil. Pac jsem byl uplne vyply. 

Takze rekord mam ze soustredeni 330km V.Meder-> Budapest->Bratislava->V.Meder 

Jeli jsme myslim v 7 tehdy a celkem to uteklo. Ale obecne mam spis taktiku neslezat z kola.... zastavovat na obed a jeste nejake alko si neumim predstavit.. 

Odesláno

@vojta1no dvě k řízku na dvoustým v Mikulášovicích k obědu, dva Radlery v Ústí na zažehnání krize a dva nefiltry v ty Roudnici.

Musíš dát tělo to na co je zvyklý, posílat tam jenom gely,tak to pro něj bude hrozný šok 😄

Odesláno

To je fakt, na gely to jede jen při závodě, a to ještě od druhý půlky. My vždy prvních 100km jedli jen bagetky se šunkou a rýžový koláčky. No a jak se začalo závodit, tak už jen gely. Ale to bylo před mnoha a mnoha lety, dnes se závodí od startu :D

Odesláno

No já se snažím ovoce, nějaké tyčky a gely spíš až po nějaké době tak nějak v průběhu. Ale jak jednou slezu, tak se pak trápím fakt hodně. A po těch nefiltrech bych to hodil, pokud bych k nim dojel 😀😀 

@kral083Dle fotky to není úplně vidět, máš hrazdu na řidítkách? Dle foto tipuji, že ano. 

Odesláno

@vojta1nemám. Koupil jsem si nejakou low-end, že to zkusím na gravlu, při těch mých vícedenních dovolených, protože sem viděl, že to tak lidi vozí. Ale zjistil jsem, že to není cesta pro mě.

Odesláno

Chlapi snazim se vybrat helmu na MTB do 2k, ale vubec se v tom neorientuju. Na heurece je toho dost, ale hodnoceni v podstate zadny. Na co se mam pri vyberu zamerit? Da se za 2k vubec poridit neco s rozumnym pomerem cena/vykon? 

Diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...