Tom4 Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Krásný, to už je jako hezkej podzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 I v Domažlicích to umí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Moje rodný město... Děláš mi radost @Gustaf Mě dneska čeká Radyně a okolí, nelze vyloučit Čižice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 (upraveno) před 36 minutami, M.K. napsal: Moje rodný město... Děláš mi radost @Gustaf Mě dneska čeká Radyně a okolí, nelze vyloučit Čižice Tak to jsem rád....no teď jsem se na zpáteční cestě zastavil v horsaku v pivovaru Gurmán a dal jejich 16 IPU....taky mňamka... Cizice nevynechej...jejich klistak a citra IPA jsou top Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. října 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Horšák, tam mám pro změnu trvalý bydliště. Jestli se Gurmán polepšil, tim líp... Tak ať chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 před 8 minutami, M.K. napsal: Horšák, tam mám pro změnu trvalý bydliště. Jestli se Gurmán polepšil, tim líp... Tak ať chutná Takže tu někde bydlíš? Mě tu vždy chutnalo...ta jejich polotmava 14 a IPA je fakt dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Včera jsem s klukem dal trocha toho konzumního života ve stylu Cinestar, Popcorn, KFC... tak se dnes dávám zpátky do pohody Co jsem třeba nepochopil ty kyblíky Popcornu, ale vůbec tedy. Já dal s klukem střední 3l, snědli jsme půlku, večer z toho jedla holka s manželkou a ještě nám tam zbylo. A před nás si normálně sednul kluk okolo dvanácti let a měl kýbl, co jsem si vygůglil 6 litrů a on ho za ten film normálně sám celej zpráskal Normálně neuvěřitelný věci se na tom světě stávají.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Rychleby? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Krkavec, Chlum, Radyně a rychle zpátky "domů". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 před 11 minutami, Donuts napsal: Krkavec, Chlum, Radyně a rychle zpátky "domů". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezkypekne...nepotkal jsi se s @M.K. kde si měl Ravena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Ravena jsem měl v Ravenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Na Radyni jsem byl kolem pátý, teď už Čižice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Dycky když, píchnu, zapadá sluníčko a docházej mi baterky ve světlech, tak ta vyjížďka dostává novej rozměr dobrodružství ale počasí nemělo chybu Jo a voblečky sem zvolil italský Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Před hodinou, Donuts napsal: Ravena jsem měl v Ravenu. Tak to jo...ten v té zve trase nebyl zahrnutej, tak mě to zmátlo... @M.K. super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 (upraveno) Na závěr Lokál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. října 2022 uživatelem M.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 před 7 hodinami, African napsal: Včera jsem s klukem dal trocha toho konzumního života ve stylu Cinestar, Popcorn, KFC... tak se dnes dávám zpátky do pohody Co jsem třeba nepochopil ty kyblíky Popcornu, ale vůbec tedy. Já dal s klukem střední 3l, snědli jsme půlku, večer z toho jedla holka s manželkou a ještě nám tam zbylo. A před nás si normálně sednul kluk okolo dvanácti let a měl kýbl, co jsem si vygůglil 6 litrů a on ho za ten film normálně sám celej zpráskal Normálně neuvěřitelný věci se na tom světě stávají.... Tak já když jsem do multiplexu chodil, tak bez velkýho kbelíku sýrovýho popcornu bych si nepřipadal jako v kině...a měl jsem ho snězenej už před půlkou filmu ...no prasárna (a zvášť ty zamatlaný prsty), ale nepřijde mi na tom nic nelidskýho teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Nechystá se někdo v neděli do Tábora? A jedna včerejší. Podzim je stejně na ježdění nejkrásnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Už brzo budu mít nový kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Nepochybuju o tom, že spešl ví co dělá.. ale k čemu je dobrej ten předo-zadní pohyb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se