Micey Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 @filltos Jo, tak, cely kolo z UK. A dik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Počasí dneska fantastický, nedalo se nejet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Hm zavist, paradni fotka. Tady na Praze-Vychod celej den deka jako prase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Parádička...tady taky polojasno. Já chci dát zítra něco krátkého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Dneska už se světlem.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Krásný takhle navečer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 34 minutami, Tom4 napsal: Krásný takhle navečer. Jj, tohle mě strašně baví...zase něco jiného oproti létu. A pak ještě když napadne sníh a v noci se brodit lesnima cestama.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 ... po naby... . Sorry, ja musél. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 4 minutami, TLD napsal: ... po naby... . Sorry, ja musél. Voe... vidis jakýho máš pamatovaka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Pochvalim sa pravou bajkovou kérkou.Toto mi zostalo z poslednej bajkovej “búračky”. Okrem toho si to odniesla klúčna kost(osem skrutiek) a na štyroch driekovych stavcoch som mal polamane nejake výbežky.Dva tyždne od operacie som uz sedel na bajku. Dnes je to pat tyždnov a 600 km Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Taková malá červená radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 5 hodinami, stando napsal: Pochvalim sa pravou bajkovou kérkou. Toto mi zostalo z poslednej bajkovej “búračky”. Okrem toho si to odniesla klúčna kost(osem skrutiek) a na štyroch driekovych stavcoch som mal polamane nejake výbežky. Dva tyždne od operacie som uz sedel na bajku. Dnes je to pat tyždnov a 600 km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk To vypadá jako obtisklá přehazovačka. Tohle se mi taky jednou povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 dnes som to potiahol k neusiedler see, tá jeseň je fakt parádna len škoda že si človek musí brať dovolenku aby pojazdil za svetla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Paráda...byla koupačka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 @Roland Sands Moc hezky, kdes to kupoval? Taky me laka nejakej ten Burgtec upgrade, hlavne asi karbon riditka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Před hodinou, Micey napsal: @Roland Sands Moc hezky, kdes to kupoval? Taky me laka nejakej ten Burgtec upgrade, hlavne asi karbon riditka. Díky . Podařilo se mi ztratit origo "Dropout Bolt" co drží patku tak jsem to vyřešil takto . Bral jsem na koloshopu ale něco mají i níže. Zpracování mě mile překvapilo. https://www.koloshop.cz/Burgtec/ https://www.revolutioncycles.cz/burgtec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Taky jsem si udělal radost. Dědeček (Scott model 2013) tiše záviděl mladíkovi (iLynx 2022) lehká kola, tak je dostane od Ježíška a bude klid Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Školácký dotaz na zkušenější: na karbonové ráfky (vnitřní šířka 25) budu nazouvat pláště Vittoria 29x2,25 s lehkými dušemi Pirelli SmarTube 46/58-622 takto vypadá ráfek s nasazenou dušovou páskou, kterou jsem našel doma v šuplíku. Nejsem nadšený z té ostré hrany, kterou to tvoří Co poradíte prosím? A/ nechat to jak to je B/ dát tam širší pásku C/ nedávat žádnou pásku P.S. Ne, bezduše skutečně nechci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Já bych řekl, že B je správně. Leda bys měl ráfek bez děr na niple, ale přijde mně, že díry pod páskou vidím. Btw ty ráfky jsou hookless? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Ahoj, měl bych dotaz jaké nejširší pláště můžu hodit na spešla roubaix 2010, brzdy 105. Teď tam jsou klasika 23mm. Chtěl bych co nejširší (mám 105kg) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se