libor2002 Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 před 11 hodinami, filo-boxer napsal: Děkuju. Tak to já jsem ještě mladík - 45. Ale mám natrénováno z května... To jsem potřeboval slyšet, jsem čerstvě 45. Věk je jenom číslo. V pětačtyřiceti dvě kila jako prd . Jinak ty vedra zase nedávám, musím vyrážet hodně brzy ráno... naštěstí dneska to šlo, bylo dlouho pod mrakem. Cestou ku Praze jsem se konečně vyškrábal na haldu (od stavby silničního okruhu) u Dolních Břežan. X let jezdím kolem a pořád jsem si říkal, proč tam mají tu autobusovou zastávku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lassie Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 @filo-boxer mohu se zeptat, jak jsi spokojen s tou brašnou (Specialized top tube bag) na té horní rámové trubce? Nějakou dobu po ní pokukuji ale furt si nejsem jistý jestli mi tam nebude překážet atd (mam ji v plánu dát na Specialized Diverge)... Děkuju.
filo-boxer Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 @lassie Nemám dlouhodobou zkušenost ale zatím spokojenost. Buď se dá přišroubovat k rámu, nebo, jak to mám zatím já, připevnit třemi suchými zipy. Při jízdě vůbec neruší. Občas o ni zavadím kolenem, když třeba stavím na semaforu, tím si kousek posune. Když by byla přišroubovaná, tak asi ne. Jinak působí robustním dojmem, jak je to s voděodolností zatím nevím.
lassie Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 před 14 minutami, filo-boxer napsal: @lassie Nemám dlouhodobou zkušenost ale zatím spokojenost. Buď se dá přišroubovat k rámu, nebo, jak to mám zatím já, připevnit třemi suchými zipy. Při jízdě vůbec neruší. Občas o ni zavadím kolenem, když třeba stavím na semaforu, tím si kousek posune. Když by byla přišroubovaná, tak asi ne. Jinak působí robustním dojmem, jak je to s voděodolností zatím nevím. Děkuji za odpověď, já bych jí právě šrouboval a vodotěsnost mě asi vyloženě netrápí.
Jumbo Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 (upraveno) Manželce jsme minulý týden, přes mírný pasivní odpor, pořídili nového bajka. V sobotu jsme ho byli zajezdit na Chřibech, 65km a 970 výškových metrů. Žádná vražda, ale ruku na srdce, s kým toto jezdí manželka? A šlapala jako drak, taky je to nové kolo asi o "50kg" lehčí než staré MRX. Nakonec byla z nového nákupu nadšená! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. srpna 2023 uživatelem Jumbo
Jumbo Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 Gustaf nám tady ukázal, jaká kouzla umí s barvičkama Orbea. Tak abych tady trochu prezentoval Spešla, model EPIC EXPERT 2021. Normálně je to taková divná lesklá tmavě hnědo-červená. Ale když zasvítí sluníčko, začnou se dít věci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 Paráda... Po těch dobách, kdy byly moderní celocerne bajky (taky jsem měl dva) je příjemná změna, to zase oživit barvama. A je fakt, že se to daří.... výrobci to umí pěkně vyladit.
Jarett Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 Letní soustředění v horních Rakousích se povedlo na 1* ... žádní lidi, žádný auta, všude vinice a po večerech vinné wellness Manželka spokojená, no a já jakbysmet, prostě ideál Ukazuje se, že na takovéto nezávodní popojíždění je ten gravel ideál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 před 37 minutami, Jarett napsal: Letní soustředění v horních Rakousích se povedlo na 1* ... žádní lidi, žádný auta, všude vinice a po večerech vinné wellness Manželka spokojená, no a já jakbysmet, prostě ideál Ukazuje se, že na takovéto nezávodní popojíždění je ten gravel ideál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To bych se zasoustredil hned na první zastávce
Gustaf Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 Dnešní putování... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 před 5 hodinami, Jarett napsal: Letní soustředění v horních Rakousích se povedlo na 1* ... žádní lidi, žádný auta, všude vinice a po večerech vinné wellness Manželka spokojená, no a já jakbysmet, prostě ideál Ukazuje se, že na takovéto nezávodní popojíždění je ten gravel ideál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Oh yes, parádní jste to měli Rakousko je pecka, letos nám to taky famózně klaplo, už vymýšlím kdy zpátky a to jsme dva dny doma Dnes malý švih jen tak kolem baráku, ale pěkné to je..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 No jo, vy mladíci jezdíte na pivo, já dědek už na kofein a cukry
Jumbo Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 před 18 hodinami, Gustaf napsal: Dnešní putování... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to bych nedal, po pivu (už po tom prvním) bych zahynul na úpatí prvního kopečka!
Gustaf Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 před 2 minutami, Jumbo napsal: Tak to bych nedal, po pivu (už po tom prvním) bych zahynul na úpatí prvního kopečka! Na 96km švihu je potřeba podlejvat a to se těch pár piv ztratí....
runner Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Na 96km švihu je potřeba podlejvat a to se těch pár piv ztratí.... Moje řeč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se