Ohm-Aztec Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května V 28. 4. 2024 v 13:37, moco napsal: Jsem rebel Není to pod Pohořanama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května před 41 minutami, Ohm-Aztec napsal: Není to pod Pohořanama? Ano je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května (upraveno) Taky sem jednou za rok něco přihodím, dnes jsem se hecnul a konečně zajel na dlouho plánovaný zákusek a kafe v Zakopanem. Upraveno 1. května uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Chtěl jsem se tady pochlubit svoji první jízdou po asi 20 letech, ale teď to tak nevyzní. Zadek bolí jak po měsíci v kriminále takže jdu studovat recenze na sedla. Jinak koho by to zajímalo, tak jsem nakonec koupil tohle https://www.giro.com/p/manifest-mips-mountain-bike-helmet/100000000500000097.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května před 56 minutami, bohush napsal: Taky sem jednou za rok něco přihodím, dnes jsem se hecnul a konečně zajel na dlouho plánovaný zákusek a kafe v Zakopanem. Pěkná porce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května (upraveno) Než si koupíš nové sedlo, dej si pár jízd s tím starým, zadek se musí "otužit". A nech si někde poradit správnou polohu sedla Edit: mrkni na konfigurátor Ergon Upraveno 1. května uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Pokud se týče sedel. Každá prdel je jiná. Já už moc nejezdím, ale vyhovuje bez osezení zadku toto SELLE ITALIA S 5 Superflow. Např. https://www.top-cyklo.cz/sedlo-SELLE-ITALIA-S-5-Superflow-cerne-d3432.htm#detail-anchor-description Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Chlapi díky, co tahle blbost, je to jen marketing? https://posedla.com/cs-cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Hele nevím, teoreticky dobrý ale přečti si recenze. Třeba já ročně jezdím jen 200 až 300 hodin a to sedlo na míru jsem zvažoval, ale nakonec mám na obou kolech Ergon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Kouknu a rad. Teď tam mám od výroby tohle https://www.specialized.com/us/en/phenom-comp/p/156636?color=233022-156636&searchText=27217-2303 A jeden citát z Pulp Fiction dostává nový rozměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Hele ta prdel se fakt musí prvně "otlačit" a zvyknout si na zátěž. Až potom bych začal měnit sedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Dobře, tak já jdu objednat to Wahoo ať nemusím měřit přes Apple Watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května @Andrew gratulace k rozhodnutí,S Wahoo budeš spokojenej. My se nějak rozsedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Před hodinou, Duke650 napsal: Než si koupíš nové sedlo, dej si pár jízd s tím starým, zadek se musí "otužit". A nech si někde poradit správnou polohu sedla Edit: mrkni na konfigurátor Ergon Před cca 5 lety jsi mi radil stejně, ERGON sedí a vždy zůstává doma na aktuálním kole. Díky. Teď jsem vyměnil s nespokojeným majitelem moje sedlo Selle Italia X za ERGON SM, sice je označené jako model pro E-bike, ale domnívám se, že je to jen marketing (možná mě někdo poučí). Dnes jsem jej zkoušel s rodinkou na 30 km a zase pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května před 29 minutami, kral083 napsal: @Andrew gratulace k rozhodnutí,S Wahoo budeš spokojenej.My se Díky a už je na cestě... ERGON vypadá docela jako jasná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května před 1 hodinou, Andrew napsal: Chtěl jsem se tady pochlubit svoji první jízdou po asi 20 letech, ale teď to tak nevyzní. Zadek bolí jak po měsíci v kriminále takže jdu studovat recenze na sedla. Dej sedlo do roviny pomocí vodováhy - špička sedla se zadní hranou by měly být v rovině, aby se pánev hezky zafixovala a prdel ti tak nelítala po sedle jak nudle v bandasce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Hotovo, odpracováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Na elektrokolech to se vám to jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května asi jsme se potkali u řeky u zoo... taková parta červenejch jela proti mě... ale já jel bohužel jen z práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května @Michal.jo,tak to sme byli my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se