Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem se tady pochlubit svoji první  jízdou po asi 20 letech, ale teď to tak nevyzní. Zadek bolí jak po měsíci v kriminále 😬 takže jdu studovat recenze na sedla.

Jinak koho by to zajímalo, tak jsem nakonec koupil tohle https://www.giro.com/p/manifest-mips-mountain-bike-helmet/100000000500000097.html

00f5649a-cde5-464f-872d-64d20eaaea70.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Duke650 napsal:

Než si koupíš nové sedlo, dej si pár jízd s tím starým, zadek se musí "otužit". A nech si někde poradit správnou polohu sedla 

Edit: mrkni na konfigurátor Ergon 

Před cca 5 lety jsi mi radil stejně, ERGON sedí a vždy zůstává doma na aktuálním kole. Díky.  
Teď jsem vyměnil s nespokojeným majitelem moje sedlo Selle Italia X za ERGON SM, sice je označené jako model pro E-bike, ale domnívám se, že je to jen marketing (možná mě někdo poučí). Dnes jsem jej zkoušel s rodinkou na 30 km a zase pohoda. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Andrew napsal:

Chtěl jsem se tady pochlubit svoji první  jízdou po asi 20 letech, ale teď to tak nevyzní. Zadek bolí jak po měsíci v kriminále 😬 takže jdu studovat recenze na sedla.

Dej sedlo do roviny pomocí vodováhy - špička sedla se zadní hranou by měly být v rovině, aby se pánev hezky zafixovala a prdel ti tak nelítala po sedle jak nudle v bandasce. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...