redd Posted April 28 Report Share Posted April 28 @kloubik můžeš mi doporučit nějaký trasy, posledních pár let jsem jezdil hlavně na silnici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted April 29 Report Share Posted April 29 V 27. 4. 2024 v 12:58, Andrew napsal: Ještě jdu chlapi s prosbou o radu … 2 přilby, MTB, cenově podobne, jedna lepší výbavou, novější model, IMHO hezčí, sedí tak na 95% druhá logicky trochu horší, lehčí a sedí jak ulitá. Na hlavě jsem měl leccos a tyhle 2 to vyhrály (asi mám sisatou hlavu) jen teď kterou. Mám je teď obě doma na zkoušku a nedovedu se rozhodnout. Giro Montero Mips II Giro Radix Mips Dej si obe na hlavu na delší dobu, já když kupoval helmu seděl sem v krámě s helmou 2,5hod Link to comment Share on other sites More sharing options...
libor2002 Posted April 29 Report Share Posted April 29 Děsně dlouho jsem se tam nebyl podívat... hlavně dobře opřít kolo, nedýchat a nedupat, jinak by bylo po kole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted April 29 Report Share Posted April 29 Dneska to sedlo jak prdel na hrnec. Jak ráno do práce,tak odpoledne po práci. Kdyby někdo hledal inspiraci,ve všech krajích už začly Vrchařské koruny. To se kolikrát podíváte i tam kam vůbec nechcete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted April 30 Report Share Posted April 30 před 13 hodinami, kral083 napsal: Dneska to sedlo jak prdel na hrnec. Jak ráno do práce,tak odpoledne po práci. Kdyby někdo hledal inspiraci,ve všech krajích už začly Vrchařské koruny. To se kolikrát podíváte i tam kam vůbec nechcete jeden magor to dal u nás (České středohoří) najednou https://www.strava.com/activities/11123280521?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0uJ5jFOCiFRC4lzqEvwIbQrzK4UkY6j4AoOyyBoVufHWAtim-DV-DJPDM_aem_AeSJckJ5TcKSPyq7xgBwZA3mWZICajkYQnX_2wy0vGfS64MmHXo7Ybeo9ASJzGc6GTp5lSBfM89CspfKNVwnIIsT Tak kdybys zas neměl co dělat a chtěl jet přes Roudnici 400km, tak tohle bude kratší:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted April 30 Report Share Posted April 30 @MotyAleše trochu digitálně znám a to je násobně větší blázen než já. I u nás na pražský to dali lidi hned první den v kuse, ale já to mám rád pěkně po jednom až do listopadu. Jinak zítra po letech jedeme opět tradičně etapu na Říp. Teda Říp,překecal jsem peloton na silničky, takže nahoru nepojedeme. Jinak když si zmínil těch predlonskych 400. Letos zase něco chystám,tak snad to vyjde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted April 30 Report Share Posted April 30 Před hodinou, kral083 napsal: @MotyAleše trochu digitálně znám a to je násobně větší blázen než já. I u nás na pražský to dali lidi hned první den v kuse, ale já to mám rád pěkně po jednom až do listopadu. Jinak zítra po letech jedeme opět tradičně etapu na Říp. Teda Říp,překecal jsem peloton na silničky, takže nahoru nepojedeme. Jinak když si zmínil těch predlonskych 400. Letos zase něco chystám,tak snad to vyjde Tak se nezapoměňte zastavit v Podřipském pivovaru ve Ctiněvsi Ad Aleš: je to fakt magor, nejdelší jednorázovku dal 1000km, skoro 43 hodin https://www.strava.com/activities/5538896901/best-efforts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted April 30 Report Share Posted April 30 před 12 minutami, Moty napsal: Ad Aleš: je to fakt magor, nejdelší jednorázovku dal 1000km, skoro 43 hodin jeho (bohužel dlouho neaktualizovaný) blog znáte? https://beranyduc.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted April 30 Report Share Posted April 30 před 19 minutami, Moty napsal: Tak se nezapoměňte zastavit v Podřipském pivovaru ve Ctiněvsi Ad Aleš: je to fakt magor, nejdelší jednorázovku dal 1000km, skoro 43 hodin https://www.strava.com/activities/5538896901/best-efforts 1000 km mi připomnělo (tam to bylo 1200) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted April 30 Report Share Posted April 30 @Moty pivo na kole zásadně nepiju,ale se zastávkou v Ctiněvsi počítáme Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted April 30 Report Share Posted April 30 Dnešných testovacích 80 km: Lauf s Transmission X0. Slušný rozsah prevodov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted April 30 Report Share Posted April 30 Hodně dobrý! Chodí to řazení pěkně viď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted April 30 Report Share Posted April 30 (edited) V 26. 1. 2024 v 16:12, Jarett napsal: Specialized Mirror ... mám ho na třech kolech Na rozdíl od jiných výrobců 3D sedel je tohle specifické tím, že je v různých částech různě tuhé, takže zadek se "zrcadlí" do plochy sedla ... pocitově je tlak tak o 70% menší. Používaš len tento jeden model, či máš viac Mirror sediel? Pozerám aj na Fizik sedlá, tiež už používajú 3D tlač, tie si neskúšal? Páči sa mi S-Works s 7×9 ližinami, len neviem, či to upnem do tejto sedlovky: Je to horné upínanie, tak by to snáď nemuselo robiť problém. @Micey Jo, je parádne. Síce mi viac vyhovuje elektrické Shimano, ale dá sa bez problému prežiť aj Sram Edited April 30 by wawrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted April 30 Report Share Posted April 30 před 8 minutami, wawrik napsal: Používaš len tento jeden model, či máš viac Mirror sediel? Pozerám aj na Fizik sedlá, tiež už používajú 3D tlač, tie si neskúšal? Páči sa mi S-Works s 7×9 ližinami, len neviem, či to upnem do tejto sedlovky: Je to horné upínanie, tak by to snáď nemuselo robiť problém. Do tvé sedlovky půjdou všechny sedla Fizik jsem zkoušel jen závodní model Antares a bylo oproti Specialized dost tvrdší ... za mě mají Mirror sedla technologii zmáklou nejvíc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted May 1 Report Share Posted May 1 Na Vysočině opět ultradebilní nárazový megavítr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted May 1 Report Share Posted May 1 je to vsude, i tady v okoli praglu, malem nam to rano v polich vodfouklo chrty a tak na kolo dnes sejrim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted May 1 Report Share Posted May 1 Takovej to mohl být krásný den, nebejt toho vichru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 1 Report Share Posted May 1 před 41 minutami, kral083 napsal: Takovej to mohl být krásný den, nebejt toho vichru. Přesně, je to hezký ale vichr brutál....upgrade gripů, tak jsem musel, ESI jsou best of the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted May 1 Report Share Posted May 1 Před hodinou, kral083 napsal: Takovej to mohl být krásný den, nebejt toho vichru. Super ceny za pivko na dnešní dobu....já dneska na kolo sral. Zahradnicil sem.... tak snad zítra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted May 1 Report Share Posted May 1 Dnes bol posledný deň trojtýždňového okna dokonalého počasia s azzurom a minimom vetra. Stihol som posledný výjazd pred príchodom zrážkového frontu, aj keď teda v jednom z brodov som sa veľmi nedrsňácky okúpal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts