Jump to content

Recommended Posts

Taky sem jednou za rok něco přihodím, dnes jsem se hecnul a konečně zajel na dlouho plánovaný zákusek a kafe v Zakopanem.

Screenshot_2024-05-01-17-24-55-264_com.strava.jpg

IMG_20240501_115005.jpg

IMG_20240501_095315.jpg

Edited by bohush

Chtěl jsem se tady pochlubit svoji první  jízdou po asi 20 letech, ale teď to tak nevyzní. Zadek bolí jak po měsíci v kriminále 😬 takže jdu studovat recenze na sedla.

Jinak koho by to zajímalo, tak jsem nakonec koupil tohle https://www.giro.com/p/manifest-mips-mountain-bike-helmet/100000000500000097.html

00f5649a-cde5-464f-872d-64d20eaaea70.jpeg

před 56 minutami, bohush napsal:

Taky sem jednou za rok něco přihodím, dnes jsem se hecnul a konečně zajel na dlouho plánovaný zákusek a kafe v Zakopanem.

Screenshot_2024-05-01-17-24-55-264_com.strava.jpg

IMG_20240501_115005.jpg

IMG_20240501_095315.jpg

Pěkná porce 🤟🤟🤟

Než si koupíš nové sedlo, dej si pár jízd s tím starým, zadek se musí "otužit". A nech si někde poradit správnou polohu sedla 

Edit: mrkni na konfigurátor Ergon 

Edited by Duke650

Hele nevím, teoreticky dobrý ale přečti si recenze. Třeba já ročně jezdím jen 200 až 300 hodin a to sedlo na míru jsem zvažoval, ale nakonec mám na obou kolech Ergon 

Před hodinou, Duke650 napsal:

Než si koupíš nové sedlo, dej si pár jízd s tím starým, zadek se musí "otužit". A nech si někde poradit správnou polohu sedla 

Edit: mrkni na konfigurátor Ergon 

Před cca 5 lety jsi mi radil stejně, ERGON sedí a vždy zůstává doma na aktuálním kole. Díky.  
Teď jsem vyměnil s nespokojeným majitelem moje sedlo Selle Italia X za ERGON SM, sice je označené jako model pro E-bike, ale domnívám se, že je to jen marketing (možná mě někdo poučí). Dnes jsem jej zkoušel s rodinkou na 30 km a zase pohoda. 

před 29 minutami, kral083 napsal:

@Andrew gratulace k rozhodnutí,S Wahoo budeš spokojenej.My se

Díky a už je na cestě...

ERGON vypadá docela jako jasná volba 🙂

před 1 hodinou, Andrew napsal:

Chtěl jsem se tady pochlubit svoji první  jízdou po asi 20 letech, ale teď to tak nevyzní. Zadek bolí jak po měsíci v kriminále 😬 takže jdu studovat recenze na sedla.

Dej sedlo do roviny pomocí vodováhy - špička sedla se zadní hranou by měly být v rovině, aby se pánev hezky zafixovala a prdel ti tak nelítala po sedle jak nudle v bandasce.