Prochy68 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Ta lipova alej neni zajimava, az ten usek primo na Ripu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Tam sou zajímavý ty sjezdy do Vražkova, Mnetěše a Ctiněvse, kde je luxusní Podřipský pivovar Alej je šílená a dycky tam fouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Ja tam byl na kole naposledy asi pre 15 lety, ale pesky pomerne casto a tou hlavni cestou naprosto minimalne. Chodim presne z tech vesnic jak pises. A hlavne, nebudu platit parkovny v Rovnem, kdyz musu jit hezci cestou a parkovat zadara :-). Pres Rovne jen kdyz mi to vyjde pesky z Roudnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Jeden místní cyklista (myšleno ze stejnýho města jako já) umí vyjet nahoru na Říp na cyklokrosovým kole. Nechápu jak, když jsem tam byl naposledy, tak jsem měl problém to vytlačit nahoru a dolů se nezabít při scházení v botách s nášlapama. (Video je staršího data, nevím, jestli tam tenkrát byl nebo nebyl zákaz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lad55 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Zdravím, porozhlížím se po novém kole. Mám letitýho pevňáka na 26", převody 3x8, pružinu,.... a i když je v dobrý kondici, tak si chci udělat radost. Rozpočet mám max. 45K, víc prostě dát nechci. Úplně nejsem rozhodnutý, jestli hardtail nebo celopéro. Většinou jedu stezku, lesní cestu, polňačku,... pak zabloudím... a najdu si cestu přírodním terénem. Prostě na pohodu. Trailům se nevyhýbám, ale nepotřebuju žádný extrémní lítání. Zatím mě zaujal tenhle Ghost https://www.mojekolo.cz/ghost-kato-fs-essential-29-black-green-matt/ Chtěl bych požádat o názor, doporučení,..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července https://www.ramala-silhavy.cz/trek-procaliber-9-6-blue-carbon-smoke-l-2023 Ten ghost se tvari jako sjezdak, osobne bych radsi karbon HT nez ocel ve fullu, lip Ti to pojede, ale je to o preferencich… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Tady bych oponoval a vidím to přesně naopak. Ten Trek je určitě dobra volba a moooozna trochu pomůže ten isospeed, ale jinak určitě pokud je budget tak nějaký nizkozdvihovy full, záda ti poděkujou, líp se na tom šlape a tak nějak celkově je jízda na fullu příjemnější a pohodlnější a vyrovná to i tu váhu navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Už jsem měl po Norkovi absťák jako kjáva tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Pouzivate nekdo akumulatorovou pumpicku na švihu, eventualne jakou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července S rodinkou pod Zugspitze 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Sice blbě zaostřený ale mě to baví i na oko - Absolute Black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července V 22. 7. 2024 v 20:01, Lad55 napsal: Zdravím, porozhlížím se po novém kole. Mám letitýho pevňáka na 26", převody 3x8, pružinu,.... a i když je v dobrý kondici, tak si chci udělat radost. Rozpočet mám max. 45K, víc prostě dát nechci. Úplně nejsem rozhodnutý, jestli hardtail nebo celopéro. Většinou jedu stezku, lesní cestu, polňačku,... pak zabloudím... a najdu si cestu přírodním terénem. Prostě na pohodu. Trailům se nevyhýbám, ale nepotřebuju žádný extrémní lítání. Zatím mě zaujal tenhle Ghost https://www.mojekolo.cz/ghost-kato-fs-essential-29-black-green-matt/ Chtěl bych požádat o názor, doporučení,..... Kdyz uz Ghosta, tak spis treba tady, za ty prachy..https://www.fahrrad-xxl.de/ghost-riot-trail-essential-al-m000047301 ale podle tvyho popisu mi prijde, ze jsou tydle vyssi zdvihy pro tebe zbytecny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Momentka ze včerejší Pálavy - zase bylo vedro jak sfiňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 1 hodinou, moco napsal: Momentka ze včerejší Pálavy - zase bylo vedro jak sfiňa Ta fotka vypadá jak kdyby jsi to kolo právě šlohnul nějákému dítěti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Dnes ráno v Olomouci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července (upraveno) před 4 hodinami, Micey napsal: Kdyz uz Ghosta, tak spis treba tady, za ty prachy..https://www.fahrrad-xxl.de/ghost-riot-trail-essential-al-m000047301 ale podle tvyho popisu mi prijde, ze jsou tydle vyssi zdvihy pro tebe zbytecny.. Nedopídil jsem se, zda posílají do ČR? Upraveno 24. července uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července @filltos Hm zajimavy, prisahal bych ze jsem si od nich neco objednaval pred par lety.. ted to taky nevidim. Kdyztak maj filialku u Drazdan, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Pokud z tohohle eshopu, nedávalo by spíš smysl tohle? https://www.fahrrad-xxl.de/orbea-oiz-h30-m000041241 v původním budget to furt cca je, ale nebude se muset tahat se 140mm zdvihama, které budou na plánované ježdění stejně overkill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 2 hodinami, African napsal: Ta fotka vypadá jak kdyby jsi to kolo právě šlohnul nějákému dítěti Jo, GoPro umí dělat pěkné záběry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Tak jsem měsíc neseděl na kole, ale když byla manželka pryč, tak jsem si šel zajezdit. Na konci už jsem myslel, že uhynu. K těm 80-ti km bylo 1100vm, takže celkem výživné na jižní Moravu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se