Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@mocotuto cifru nehodlám vůbec komentovat. Jen se zeptám, neseděl si včera v půl jedenáctý večer ve zdibském pivovaru? 😀

@Gustaf hele prdel dobrý. Ta je zvyklá z toho mýho cyklo cestování. Ale jak jsem se potil, tak se mi na posledních 20km vodřel šulin a kulky. Sem si debil nevzal s sebou trochu nějakýho mazání.

• Haha 3
Odesláno
před 17 minutami, kral083 napsal:

@mocotuto cifru nehodlám vůbec komentovat. Jen se zeptám, neseděl si včera v půl jedenáctý večer ve zdibském pivovaru? 😀

Ne ne, já jsem slušný člověk, v půl jedenácté jsem už spal 😀

Odesláno
před 5 hodinami, kral083 napsal:

@Gustaf hele prdel dobrý. Ta je zvyklá z toho mýho cyklo cestování. Ale jak jsem se potil, tak se mi na posledních 20km vodřel šulin a kulky. Sem si debil nevzal s sebou trochu nějakýho mazání.

cim mazes?

Odesláno

@Vasa_H hele, používám tuhle mast. Jestli je to dobře nebo špatně nevím. Už jsem to tu říkal, já sem takový cyklista z leknutí, co se učí za pochodu a tohle mi přijde fajn. Mažu teda jen pokud má švih víc jak 200km nebo jedu na ten svůj cyklopuťák, jinak mi to přijde zbytečný.

PXL_20250621_203333948.NIGHT.jpg

Odesláno
V 20. 6. 2025 v 17:10, M.K. napsal:

Já v tomhle hicu radši po rovince...

nakole.jpg.cab1cb6062069aa4b233af5a0c018db7.jpg

... a hydratovat.

nakole3.jpg.80683575bd210ee00b04f999c0c508bc.jpg

Tak jsem nedávno zjistil, ze Volba sládků, už není Volba sládků. Ale z hlavy už to asi nedostanu. 😀

Odesláno
V 3. 6. 2025 v 6:38, moco napsal:

Ano, sice nemám zkušenosti z jinými fittery, ale dle mě má Marcel cit a dobré oko. Poprvé jsem u něj byl před dvěmi lety, teď opět. Je to ochotný nadšenec a mohu ho jen doporučit. Na Instagramu už moc aktivní není, ale kdyby chtěl někdo nahlédnout pod pokličku, tak mě jeho příspěvky přesvědčili, že je profík. 

https://www.instagram.com/bikefitspace?igsh=N21odG13MTBhb25h

Po pár týdnech a pár set kilometrech mohu konstatovat, že "refresh fitting" opět pomohl a poznal jsem to, že jsem se v mnoha segmentech známých tras zlepšil časově – je to pro mě takové zrcadlo, jestli to funguje.

Jízda je opět bezbolestná, bez brnění. Jen když jedu svižnějším tempem do delších stoupání, tak se mi odkrvuje rozkrok. Sedlo mám rozměrově správně, ladili jsme kvůli toho i úhel (-1º). Sedlo mám cca 5 let, vyhovuje mi, jen sem tam prostě necítím Myšáka :-), tak možná se poohlédnu po typu, který toto řeší (po konzultaci s fitterem). 

Co pomohlo vám?

IMG_8843.jpg

Odesláno

Já používám Sixtus, kdysi mi to doporučovali triatlonisti - aplikace dobrá, vůně akurátní a funkce bez ztráty kytičky. 

Odesláno

Dik, zitra sjedu do Decathlonu, mozna to bude i vyskou sedla, zhubnutim, ale od konce lonske sezony se mi na zadku/stehnech v miste kde konci cyklovlozka delaji otlaceniny/bolaky. 

Odesláno
před 14 minutami, Vasa_H napsal:

Dik, zitra sjedu do Decathlonu, mozna to bude i vyskou sedla, zhubnutim, ale od konce lonske sezony se mi na zadku/stehnech v miste kde konci cyklovlozka delaji otlaceniny/bolaky. 

A kraťasy jsi vyměnil, když jsi zhubnul? Možná ti už nesedí. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...