M.K. Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Já v tomhle hicu radši po rovince... ... a hydratovat. 1
kral083 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Rovinky a hydrataci podepisuju v plném rozsahu. Už jen 50. Průměrná rychlost klesá přímo úměrně s tou hydratací
Ajaj Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Tour de Sudety. . Tak doufám, že se ti u nás na Severu líbilo. jo a klobouček dolů
moco Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června @kral083 Velmi pěkný výkon – to muselo padnout minimálně 15 piv u tebe
Gustaf Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června (upraveno) To by mě nebavilo ani v autě. To asi prdel poznala středověk, ne? Upraveno 21. června uživatelem Gustaf 1
kral083 Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června @mocotuto cifru nehodlám vůbec komentovat. Jen se zeptám, neseděl si včera v půl jedenáctý večer ve zdibském pivovaru? @Gustaf hele prdel dobrý. Ta je zvyklá z toho mýho cyklo cestování. Ale jak jsem se potil, tak se mi na posledních 20km vodřel šulin a kulky. Sem si debil nevzal s sebou trochu nějakýho mazání. 3
moco Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 17 minutami, kral083 napsal: @mocotuto cifru nehodlám vůbec komentovat. Jen se zeptám, neseděl si včera v půl jedenáctý večer ve zdibském pivovaru? Ne ne, já jsem slušný člověk, v půl jedenácté jsem už spal
Vasa_H Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 5 hodinami, kral083 napsal: @mocotuto cifru nehodlám vůbec komentovat. Jen se zeptám, neseděl si včera v půl jedenáctý večer ve zdibském pivovaru? @Gustaf hele prdel dobrý. Ta je zvyklá z toho mýho cyklo cestování. Ale jak jsem se potil, tak se mi na posledních 20km vodřel šulin a kulky. Sem si debil nevzal s sebou trochu nějakýho mazání. cim mazes?
kral083 Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června @Vasa_H hele, používám tuhle mast. Jestli je to dobře nebo špatně nevím. Už jsem to tu říkal, já sem takový cyklista z leknutí, co se učí za pochodu a tohle mi přijde fajn. Mažu teda jen pokud má švih víc jak 200km nebo jedu na ten svůj cyklopuťák, jinak mi to přijde zbytečný.
Beet Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června V 20. 6. 2025 v 17:10, M.K. napsal: Já v tomhle hicu radši po rovince... ... a hydratovat. Tak jsem nedávno zjistil, ze Volba sládků, už není Volba sládků. Ale z hlavy už to asi nedostanu.
moco Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června V 3. 6. 2025 v 6:38, moco napsal: Ano, sice nemám zkušenosti z jinými fittery, ale dle mě má Marcel cit a dobré oko. Poprvé jsem u něj byl před dvěmi lety, teď opět. Je to ochotný nadšenec a mohu ho jen doporučit. Na Instagramu už moc aktivní není, ale kdyby chtěl někdo nahlédnout pod pokličku, tak mě jeho příspěvky přesvědčili, že je profík. https://www.instagram.com/bikefitspace?igsh=N21odG13MTBhb25h Po pár týdnech a pár set kilometrech mohu konstatovat, že "refresh fitting" opět pomohl a poznal jsem to, že jsem se v mnoha segmentech známých tras zlepšil časově – je to pro mě takové zrcadlo, jestli to funguje. Jízda je opět bezbolestná, bez brnění. Jen když jedu svižnějším tempem do delších stoupání, tak se mi odkrvuje rozkrok. Sedlo mám rozměrově správně, ladili jsme kvůli toho i úhel (-1º). Sedlo mám cca 5 let, vyhovuje mi, jen sem tam prostě necítím Myšáka :-), tak možná se poohlédnu po typu, který toto řeší (po konzultaci s fitterem). Co pomohlo vám?
stando Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června ...ja to mam na cestaku s "Myšákom" podobné, ale stačí ist nejake stupanie zo sedla a zas mam v nom cit 1
Robertilos Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června V 21. 6. 2025 v 17:21, Vasa_H napsal: cim mazes? Jestli můžu, já používám Anti Friction Cream od Decathlonu. Bez toho bych už na kole nevyjel.
moco Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Já používám Sixtus, kdysi mi to doporučovali triatlonisti - aplikace dobrá, vůně akurátní a funkce bez ztráty kytičky.
Vasa_H Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Dik, zitra sjedu do Decathlonu, mozna to bude i vyskou sedla, zhubnutim, ale od konce lonske sezony se mi na zadku/stehnech v miste kde konci cyklovlozka delaji otlaceniny/bolaky.
moco Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 14 minutami, Vasa_H napsal: Dik, zitra sjedu do Decathlonu, mozna to bude i vyskou sedla, zhubnutim, ale od konce lonske sezony se mi na zadku/stehnech v miste kde konci cyklovlozka delaji otlaceniny/bolaky. A kraťasy jsi vyměnil, když jsi zhubnul? Možná ti už nesedí.
Vasa_H Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Jj menil. Mam vic sad a deje se to s kazdou a na obou kolech.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se