kopis Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Dneska na otočku Klínovec, azurem pak dolů, krásný den to byl a je 1 1
Z. Paul Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Dneska kolem komína, jak jsem se tu ptal na dobrý gatě tak jsem vzal Castelli nějaký R-ad nebo co, kazdopadne o parník lepší jak Silvini. Každopádně jsem se rozhodl vyměnit i sedlo. Fizika za 4-6 týdnů nahradí 3D sedlo na míru od Posedla. Vozíte někdo?
kral083 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 3 hodinami, kloubik napsal: Lipan Dražíč Tam jsem byl v pátek pro petky Dneska byl jen čas dojet pro buřty a Lipana za odměnu 2
filo-boxer Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 3 hodinami, Z. Paul napsal: Každopádně jsem se rozhodl vyměnit i sedlo. Fizika za 4-6 týdnů nahradí 3D sedlo na míru od Posedla. Vozíte někdo? Nevozím, ale jsem hodně zvědavý na tvoje dojmy. Jináč já dneska nevyrazil, páč mě včera sestřelilo auto. Zajímavý zážitek. Naštěstí jen šrámy, modřiny a pár natlučených žeber. A hlavně kolo až na pár drobností v pořádku. Dávejte na sebe bacha, stane se to strašné rychle. 1
bohus76 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Nejsi ty Lukáši divný ? Všichni říkají na prvním místě hodinky a ty nic Co Rolexky,přestály to v pohodě ? Jinak přeju takových zážitků co nejméně ,držte se všichni co jezdíte na kolech /ať dvou či čtyřech/ nebo i pěšky.
filo-boxer Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Dobrý dotaz. Už asi dva týdny mám na ruce své vintage Casio w-39 a dobrý. Žijou. Jenom se rozepla spona, takže když jsem se sbíral že země stačilo zapnout. Sám nevím, jestli mě to těší nebo mrzí, že na ruce nebyly 115200.
bohus76 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna V pohodě, jen jsem si vzpomněl na Tvoje fotky na kole s Roládama na ruce a vlastně proto jsem se ptal.
Moty Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna V 16. 8. 2025 v 12:16, Igicz napsal: Peče celá země :)) Mě to na Bontech čeká taky, jak moc se to projeví na pohodlí?
Moty Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 16 hodinami, Z. Paul napsal: Dneska kolem komína, jak jsem se tu ptal na dobrý gatě tak jsem vzal Castelli nějaký R-ad nebo co, kazdopadne o parník lepší jak Silvini. Každopádně jsem se rozhodl vyměnit i sedlo. Fizika za 4-6 týdnů nahradí 3D sedlo na míru od Posedla. Vozíte někdo? na bike fittingu to šíleně zdrbli, tak sem zvědavej, co pak napíšeš
kopis Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Dneska na otočku Sokolov 66km, Permon je dost možná můj nejoblíbenější pivovar, fakt se tomu pánové skvěle věnují. 2
Igicz Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 4 hodinami, Moty napsal: Mě to na Bontech čeká taky, jak moc se to projeví na pohodlí? Snad pozitivně, jinak jdou na bazoš:)) V domácích podmínkách nic extra, zítra ještě zkusím kámoše ve skicentru, co má pec na lyžáky. Šířka ok, ale ikdyž sem vše měřil podle stránek Lake, nejspíš potřebuju větší velikost. Kupoval jsem mimo obchod, nemůžu vracet. Zkusil jsem to no…
Moty Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 53 minutami, Igicz napsal: Snad pozitivně, jinak jdou na bazoš:)) V domácích podmínkách nic extra, zítra ještě zkusím kámoše ve skicentru, co má pec na lyžáky. Šířka ok, ale ikdyž sem vše měřil podle stránek Lake, nejspíš potřebuju větší velikost. Kupoval jsem mimo obchod, nemůžu vracet. Zkusil jsem to no… Já právě kvůli větší šíři Lake taky zvažoval, ale nakonec z BikeInn vyšly Bont levněji a myslím, že to je srovnatelná bota a ty Lake maj ty černý díry, což se mi moc nelíbí;-)
M.K. Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Dneska kolem skororodnýho Sedmihoří (a opravdu, "sed" mi hoří), předtím výcvik mládeže... 2
African Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Můj oblíbený kopec v pozadí, kam si čas od času vyběhneme s klukem opéct nějakého toho buřtíka 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se