kral083 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Já dnes naposledy vyzvedl synátora ve školce. Nějak mě to semlelo, že sem mu dovolil zmrzlinu, nanuka I skákací hrad
African Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna 7 minutes ago, Duke650 said: To jsi někde v Africe, né? Tady masakr počasí, vichřice, lijavec, zima..hlásím
Duke650 Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna To bylo včera večer, Mostiště Vysočina, první vyjížďka s novým bezdrátovým XT
skalis Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna (upraveno) Dneska vyjezd Brno - Lanškroun, poctivých gravelových 105 km. Výjezd v 6 ráno, příjezd před obědem. Upraveno 23. srpna uživatelem skalis 2
filo-boxer Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Celkem zima, celkem mokro, ale moc fajn 150. 2
odjinud Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Dnes Černé jezero na Šumavě. Teplota okolo 15 st. C, klepu kosu ve třech vrstvách; zlaty vedra před časem na Moravě. 1
kral083 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Já dnes Český Ráj. Nádhera. Jen ta kvalita silnic by se tu mohla zlepšit. 1
Gustaf Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna (upraveno) Dneska na Radyni.... parádních bajkovych 116km a zastávka na pivko v pivovaru Purkmistr Upraveno 24. srpna uživatelem Gustaf 2 2
Gustaf Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Suvenýr z West Bohemia tour... dneska projížděli naším městem. Rodiče akorát stály na občerstvovacce, tak je tam měli pro jezdce připravený....Po projetí pelotonu to týmy zabalily a jeli dál. Bidony tam zůstaly netknutý a naplněný nějakým iontakem asi tak ten asi radši pít nebudu, abych pak neobjel celou zeměkouli 1 1 1
Gustaf Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 12 minutami, Prochy68 napsal: A Tudory už máš? Tudory nemám no.... chtěl jsem BB58, ale když já potřebuju na hodinkách datum
Gustaf Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 8 hodinami, M.K. napsal: Já to dneska objel jenom kolem komína Plzně... Pivstro na Bolevaku? 1
kudrnac Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna V 24. 8. 2025 v 15:48, kral083 napsal: Já dnes Český Ráj. Nádhera. Jen ta kvalita silnic by se tu mohla zlepšit. To jezdis jen s jednim bidonem a ta cerna "lahev" je s naradim? Kdysi jsem dostal lahev na naradi o ekoi, ale jeden bidon je pro me malo. Pod sedackou se mi brasnicka nelibi, ale zase nechci porad strkat naradi a dusi do kapes Zustavam u podsedlove brasny, jen vzdy koukam, jak to delaji ostatni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se