African Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Jasný, a pak už to na tebe jenom všechno vypadne, to znám A jak do not remove, to musíš uvolnit tu plast kontra, co je z druhé strany kliky, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Já bych se toho nebál, 10 imbus a hura do toho ;-)Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 V 21. 5. 2020 v 20:03, African napsal: Ani jsem nad tím nějak moc nepřemýšlel, aby řekl pravdu. Každopádně když do tebe v prostoru dva na dva metry naráží dvě naštvaný pěticentimetrový hovada, tak je to přinejmenším dost nepříjemný. Na nasraného hrocha sice nemají, ale i tak to pomalu za seskok z posedu stálo, aspoň tak situaci kluk vyhodnotil No ono teď už je to prdel, ale já bych sršně nepodceňoval. Já měl podobný zážitek jako děcko někdy v deseti letech. Děda byl hajnej a starej myslivec tak jsem s nim hodně prožil v lese v jeseníkách. Jednou jsem mu řekl dědo já si vylezu na ten posed a byl jsem i s mladším bratránkem. Vylezu nahoru a kochám se výhledem, v tom nálet dvou meserschmitu do okýnka posedu kde jsem se kochal, jeden mě stihl jebnout do brady ale tak na půl plynu. Vyletěl jsem z toho posedu jak raketa a na žebřiku směrem dolů jsem přeskočil i toho bratránka a řval dědo sršni, dědo pichl mě sršeň. Dědek v klidu zamumlal to bys vypadal jinak kdyby tě píchl sršeň. Druhý den mu to nedalo a šel se na ten posed podívat a na chalupě mi řekl, nekecals..., jak jsi otevřel ty dveře tak jsi jim shodil celé hnízdo tak buď rád, že jsi tak rychle vypadnul. No čert ví jak bych dopadl na 1,5 metrech čtverečních v posedu plném sršňů ...... Tož tolik k neškodným sršňům. Osobně z nich mám velký respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Jinak nechce se někdo zbavit zánovního horáka? Koupil bych něco rozumného nejlépe na XT. Velikost M nebo L. Kdyby náhodou tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 M3 snad se nebudeš zlobit, ale přidám se.. Hledám velikost max. S pro přítelkyni (má 158cm). HT, hydraulika, 27,5" a víc kola, neotlučené, levné. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Omlouvám se za lennost, nechce se mi studovat celé vlákno o chytrých hodinkách . Můžete mi prosím poradit, jestli neznáte nějaký krám (sport tester, chytré hodinky), kde se nastaví zóny tepové frekvence při sportu, a když pojedu na kole do krpálu, tak to na mě začne ječet (vibrovat), když mi tepovka vylítne moc nahoru a překročí nastavenou maximálku nebo třeba i zónu, kde chci jet dlouhou dobu. Přeci jen nejsem nejmladší, kondička nestojí už za moc, mozek si to nechce připustit a nerad bych se nechal odvézt rychlou kvůli své blbosti. Kdyby to dokázala nějaká appka na apple watch, asi by to bylo nejlepší řešení. Děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Garmin 5 tohle umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 V 29. 5. 2020 v 18:24, Duke650 napsal: Asi koupím toto https://eshop.gmtechnik.cz/momentovy-klic-na-kolo-2-24nm-s-nastavci#prod-features Hurá, klíč je už doma, no není to paráda? ... ehm, není, kolo je totiž ještě furt v servisu, NEMAJÍ ten doje.aný šroub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 https://www.redbull.com/us-en/films/unreal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Zajímavý web https://www.bicyclerollingresistance.com/mtb-reviews/compare/specialized-fast-trak-2016-vs-vittoria-mezcal-tnt-g2-2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 před 21 hodinami, Roman I. napsal: Omlouvám se za lennost, nechce se mi studovat celé vlákno o chytrých hodinkách . Můžete mi prosím poradit, jestli neznáte nějaký krám (sport tester, chytré hodinky), kde se nastaví zóny tepové frekvence při sportu, a když pojedu na kole do krpálu, tak to na mě začne ječet (vibrovat), když mi tepovka vylítne moc nahoru a překročí nastavenou maximálku nebo třeba i zónu, kde chci jet dlouhou dobu. Přeci jen nejsem nejmladší, kondička nestojí už za moc, mozek si to nechce připustit a nerad bych se nechal odvézt rychlou kvůli své blbosti. Kdyby to dokázala nějaká appka na apple watch, asi by to bylo nejlepší řešení. Děkuji za radu Tohle uměly před 15 lety Sigmy za litr, takže bych předpokládal, že to je dneska běžná fičura. Ale nevím, tyhle digi hlídače už nepoužívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Omlouvám se za lennost, nechce se mi studovat celé vlákno o chytrých hodinkách . Můžete mi prosím poradit, jestli neznáte nějaký krám (sport tester, chytré hodinky), kde se nastaví zóny tepové frekvence při sportu, a když pojedu na kole do krpálu, tak to na mě začne ječet (vibrovat), když mi tepovka vylítne moc nahoru a překročí nastavenou maximálku nebo třeba i zónu, kde chci jet dlouhou dobu. Přeci jen nejsem nejmladší, kondička nestojí už za moc, mozek si to nechce připustit a nerad bych se nechal odvézt rychlou kvůli své blbosti. Kdyby to dokázala nějaká appka na apple watch, asi by to bylo nejlepší řešení. Děkuji za raduCokoliv co měří tep na zápěstí je dost nepřesný. Mám fenix 5, ale používám na kolo hrudní snímač. Tepy se liší klidně +- 20 tepů za minutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Když je ten Evropský den jízdních kol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Tak evropský kolo bylo naposled Eska, Liberta nebo Favorit... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 před 56 minutami, odjinud napsal: Tak evropský kolo bylo naposled Eska, Liberta nebo Favorit... :-) Je to tak... Libertu bych našel na půdě a Favorita máme v garaži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Odjinud, se pletes, je spoustu znacek co stale delaj kola v Evrope... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Potvrzuji,tohle je např z Anglie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 13 hodinami, TLD napsal: Odjinud, se pletes, je spoustu znacek co stale delaj kola v Evrope... Ja mam treba ceske RB, ale co ty komponenty? Vim, ze treba shimano dela v Evrope, i u nas (torpeda), ale pochybuju, ze neco neni Asie. Driv byl favorit a spol. 100% ceske, to jsem mel na mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 2 minutami, odjinud napsal: Ja mam treba ceske RB, ale co ty komponenty? Vim, ze treba shimano dela v Evrope, i u nas (torpeda), ale pochybuju, ze neco neni Asie. Driv byl favorit a spol. 100% ceske, to jsem mel na mysli. To ale vůbec neznamená, že se nejedná o Českou nebo Evropskou značku. To by jsme neměli ani německá auta, ani švýcarské hodinky, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se