Horhe Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 NOS Humvee i se stojánkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Zásilkovna (o5), včera ve 13:35 přijali data, v 17:17 příjem zásilky v depu Žilina, ve 3:49 příjem v depu Ruzyně a je na cestě do pobočky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Mám za sebou osmihodinové výběrové řízení, hlavní stresor tedy odpadl, teď si si ještě počkat týden na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 ... že sem se konečně dokopal udělat pořádek v řemenech. Příště je na řadě NATO & co. Díky @OWG za inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Tak tomuhle říkám chronobundus i na řemeny nemáš vůbec zač, jde vidět ze se ti opravdu hodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Maxi, hezky pěkně ukázkový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Dík kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Je vidět že chronomagorstvi má hodně stupňů :-)). Tohle ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 To buď rád Jinak ti musim pochválit nový fotky. Já teda věděl, že to v tobě je, ale tendle novej telefén to konečně dostal ven. Palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 před 6 hodinami, Maxel napsal: ... že sem se konečně dokopal udělat pořádek v řemenech. Příště je na řadě NATO & co. Díky @OWG za inspiraci To je skvely. Muzes sem dat odkaz, z kama to mas pls ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 @honza71 Jasan, here: https://a.aliexpress.com/_mNsf8SN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 No, naštěstí tenhle doplněk nepotřebuju, nicméně jsem se stejně upsal ďáblovi a mám objednané dvoje hodinky. A to jsem chtěl končit zde na fóru. Ale stejně jsem šťastnej :-)). Ale doma bude peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Tak manželku nemáš a neteřím to může bejt fuk, ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Geo: Že budou beze slova přihlížet, jak jim roztáčí věna za tikadla? Hele, neteře jsou furt taky ženský, víme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Věno bude v hodinkách a kuncák bude pořádat konkurz na zeťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 před 39 minutami, Liqid napsal: Věno bude v hodinkách a kuncák bude pořádat konkurz na zeťáka Samozřejmě tady na Chronomagu. Jinde by ty Fortisy neocenily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 A už to děvčata vědí, že si nápadníky můžou vybírat jen na chronosrazech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se