honzyk Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 V 6. 6. 2021 v 9:14, Tobi napsal: Po probuzení mne potěšilo,že dneškem jsem státním zaměstnancem,neboli důchodcem . Tak k tomuhle probuzení mi chybí asi tak 35 let , užívej ve zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 (upraveno) @Radek124 Ten "můj" úsek trati má taky jet v režimu "jen osobní doprava"... slibujou ... nicméně 270-320km/h už asi slyšet bude. No nic, tohle je vlákno o potěšitelnejch věcech, už mizím Upraveno 7. června 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 před 2 hodinami, martar napsal: @Radek124 Ten "můj" úsek trati má taky jet v režimu "jen osobní doprava"... slibujou ... nicméně 270-320km/h už asi slyšet bude. No nic, tohle je vlákno o potěšitelnejch věcech, už mizím Až u nás pojede osobní vlaková doprava 300, tak to bude taky dostavěný obchvat Prahy, pak taky okruh okolo Prahy, severní větev D1 přes Mýto. Takže si spočítej kdy to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Martare, obávám se, že se stresuješ zcela zbytečně. To, čeho se bojíš, nastane cca za 150 let... Dříve tomu nedávám moc šancí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 To už mi tu taky jeden člen říkal. Tak oukej, budu doufat, ze umřu nebo budu hluchej dřív, než to zprovozněj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 To už mi tu taky jeden člen říkal. Tak oukej, budu doufat, ze umřu nebo budu hluchej dřív, než to zprovozněj Buď si jist, že zcela určitě. VRT je u nás zatím ve stádiu úvah, k projektu a realizaci několik světelných let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 (upraveno) Frostie, je hotová studie proveditelnosti a ted se řeší samotný projekt resp. územko a vybírá finálni trasa s tím, že už se zapracovávají připomínky dotčených obcí, IZS apod. V r. 2027 by se mělo začit... takže reálně třeba 2032... to mi bude furt jen 62 let https://www.spravazeleznic.cz/vrt/praha-usti-nad-labem-drazdany Upraveno 7. června 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 před 1 hodinou, martar napsal: Frostie, je hotová studie proveditelnosti a ted se řeší samotný projekt resp. územko a vybírá finálni trasa s tím, že už se zapracovávají připomínky dotčených obcí, IZS apod. V r. 2027 by se mělo začit... takže reálně třeba 2032... to mi bude furt jen 62 let https://www.spravazeleznic.cz/vrt/praha-usti-nad-labem-drazdany Ty ses snilek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Po půl roce čekání jsem konečně dostal fakturu a zaplatil. Oberwerk bino 127 snad už zítra na cestě ke mně .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Buď si jist, že zcela určitě. VRT je u nás zatím ve stádiu úvah, k projektu a realizaci několik světelných let... Světelný rok není jednotka času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Hasňa výborně. Trochu mi to připomnělo, jak vysvětlit cigánovi časoprostor. Musíš mu dát do ruky lopatu a říct: kopej vodsud až do večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Světelný rok není jednotka času. Ok, tak pro tebe speciálně ležatá osmička alias nekonečno. Tedy těžce uchopitelný a neodhadnutelný časový údaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Světelný rok sice není jednotkou času, ale obávám se že výška stohu vytištěných stanovisek, vyjádření, protestů, soudních rozhodnutí, odvolání, zamítnutí, dovolání a dalších lejster popsaných od záměru vypsat výběrové řízení na studii po slavnou kolaudaci a uvedení sítě VRT do provozu už v astronomických jednotkách měřitelná bude. No a než se k něčemu podobnému náš slovutný drážní úřad prokouše, budou se jinde možná už teleportovat - a naše milované hodinky budou ceněnými exponáty v muzeu kuriozit praštěného 21. století... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Víš, jak jsou zaměstnanci VRT vytížení? Od vzniku oddělení se již 4 x stěhovali, a to v rámci jedné budovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 tak doufám, že se stěhovali minimálně ze stejně závažnejch důvodů, jako se přesouval kancl Dorothy Wainwright (Jistě, pane premiére - "Klíč" - s01e04). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 je to taková blbost, ale dal jsem se na kosení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Já si byl jednou kupovat kosu a tam to prodávala taková hrozně smutná paní. Povidám: Devadesátku nemáte? A vona se na mě podívala a pohřebním hlasem řekla: Osumdesátka stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 devadesátka, jo? Ty jo, to já jsem ještě žnec začátečník se sedmdesátkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 (upraveno) No vzal sem nakonec osmdesátku a koupil si za litr kurs na kyselove.cz. Dva dny sem to šteloval, furt nějakej kosyřík a blbosti, pak sem to další dva dny naklepával a vona mně praskla. Tak sem si koupil závodní rakouskou, už naklepanou a všechno znova. Než sem začal kosit, tak mně to stálo asi šest litrů, za to by mně traktor dvakrát ročně jezdil po zahrádce šest let. Upraveno 8. června 2021 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 no jo, když máš Fux hned! To mě tchán dovolí leda rezatej pilník ze stodoly, abych mu ji nezlomil - ale zase kurs byl zdarma... Koupil jsem si teď Teufelskerl, tak uvidim, jak to půjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se