Ajaj Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna už jsme byli na cestě domu a najednou tam byly. Naprosto úžasný zážitek 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Chcíplo nám auto na Hvaru. Za dva dny odvoz a přistavení vozu náhradního. Musím pochválit lidí z Europ AssistanceP.S. Ještě, že jsem tu pojistku uzavřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Před hodinou, vzduch napsal: Chcíplo nám auto na Hvaru. Za dva dny odvoz a přistavení vozu náhradního. Musím pochválit lidí z Europ AssistanceP.S. Ještě, že jsem tu pojistku uzavřel. Tak aspoň něco, nenech si to tam pokazit. Za týden tam jedu taky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Dodělal jsem sádrování SDK podhledů a příček... protivná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 17 hodinami, vzduch napsal: Chcíplo nám auto na Hvaru. Za dva dny odvoz a přistavení vozu náhradního. Musím pochválit lidí z Europ AssistanceP.S. Ještě, že jsem tu pojistku uzavřel. Jaký typ pojistky jsi měl? Bylo to jen na cestu do zahraničí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Pro Kotlick: Pro jistotu jsem vzal Premium. Je to do 300.000 a nestojí to balík. Vzal jsem to jen na dobu dovolené a vztahuje se to i na ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna @vzduch díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna @vzduch Mozem sa opytat co to mas za auto a ako stare? Mali sme v case predaja 13 rocne Mondeo a posledne roky som trpol co kde odide. Prasknuta pruzina po ceste na slovensky vychod cez vikend, kde to sice daky garaznik pokukal ale nemohol spravit nic, bola vlastne malickost (to malo "len" 9 rokov). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna pro shaggy: 12 roků starý Hyundai I30, sloužil věrně, ale asi je čas se s ním rozloučit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Tohle se mi moc dobře nečte, příští neděličku vyrážím směr Hvar já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Tak se hlavne pojisti, znas se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna (upraveno) Jeli jsme včera se ženou autem a najednou takový hvízdavý zvuk, jako když se točí nějaká vrtule či co, ale fest. Žena se mě ptá, jestli je to naše auto, povídám, že to snad jde z venku. Stáhne okýnko a povídá – to je asi naše přední kolo! Zpomalím, ale zvuk je furt stejný, což je divný, že by chlazení motoru na plný koule? Naštěstí po chvilce pomalu ustává. Oddechnu si, jenže ticho netrvá dlouho a zvuk se ozve znovu. Prohlásím, že až to půjde, někde zastavím a kouknu na to. V tom to zase přestane. Jedeme dál a najednou se ozve: „Zkouška sirén. Právě proběhla zkouška sirén.“ Uff Upraveno 8. srpna uživatelem Muffik 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Od zítřka je u nás pouť. Pro mě privandrovalce to znamená jedine - všude po manzelcinejch pribuznejch se pece, smazi, vari . Uz se tesim na návštěvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Složená IT certifikace po půl roce příprav. Různě přerušovaná. Mám chuť se pořádně opít, ale ještě potřebuji dnes pracovat. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Už jsem toho v životě viděl hodně, ale na mol vožralej slušňák @safi zvracející do Vltavy by byl určitě silný zážitek Safi, blahopřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Děkuji @Bert. Mě by stačilo asi toto. Foto z minulého roku z firemní / partnerské akce, kdy se pronajal velký parník a hulákali jsme jsme na turisty u každého pražského mostu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 3 hodinami, safi napsal: Děkuji @Bert. Mě by stačilo asi toto. Foto z minulého roku z firemní / partnerské akce, kdy se pronajal velký parník a hulákali jsme jsme na turisty u každého pražského mostu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Přebroušená finishka u SDK... nesnáším to, takže jsem rád, že to mám za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Zuzil jsem vyber hodinek na dovcu ( chytre garmin a casio jedou samosebou ), ted jdu zkoumat, na čem pojedou- tah, guma, kůže ( budu brát všechny tři varianty ). Tezka volba, ale baví mě to. Jen manzelka si tu už 4 dny klepe na celo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Dneska se prodal FatBob, za týden se prodaly všechny tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se