Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Před hodinou, vzduch napsal:

Chcíplo nám auto na Hvaru. Za dva dny odvoz a přistavení vozu náhradního. Musím pochválit lidí z Europ Assistance👍P.S. Ještě, že jsem tu pojistku uzavřel.

Tak aspoň něco, nenech si to tam pokazit. Za týden tam jedu taky.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, vzduch napsal:

Chcíplo nám auto na Hvaru. Za dva dny odvoz a přistavení vozu náhradního. Musím pochválit lidí z Europ Assistance👍P.S. Ještě, že jsem tu pojistku uzavřel.

Jaký typ pojistky jsi měl? Bylo to jen na cestu do zahraničí?

Odkaz ke komentáři

@vzduch 
Mozem sa opytat co to mas za auto a ako stare?
Mali sme v case predaja 13 rocne Mondeo a posledne roky som trpol co kde odide. Prasknuta pruzina po ceste na slovensky vychod cez vikend, kde to sice daky garaznik pokukal ale nemohol spravit nic, bola vlastne malickost (to malo "len" 9 rokov).

Odkaz ke komentáři

Jeli jsme včera se ženou autem a najednou takový hvízdavý zvuk, jako když se točí nějaká vrtule či co, ale fest. Žena se mě ptá, jestli je to naše auto, povídám, že to snad jde z venku. Stáhne okýnko a povídá – to je asi naše přední kolo! Zpomalím, ale zvuk je furt stejný, což je divný, že by chlazení motoru na plný koule? Naštěstí po chvilce pomalu ustává. Oddechnu si, jenže ticho netrvá dlouho a zvuk se ozve znovu. Prohlásím, že až to půjde, někde zastavím a kouknu na to. V tom to zase přestane. Jedeme dál a najednou se ozve: „Zkouška sirén. Právě proběhla zkouška sirén.“

Uff :)

Upraveno uživatelem Muffik
  • Haha 3
Odkaz ke komentáři

Od zítřka je u nás pouť. Pro mě privandrovalce to znamená jedine - všude po manzelcinejch pribuznejch se pece, smazi, vari 🤣🤣. Uz se tesim na návštěvy. 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, safi napsal:

Děkuji @Bert.  Mě by stačilo asi toto. Foto z minulého roku z firemní / partnerské akce, kdy se pronajal velký parník a hulákali jsme  jsme na turisty u každého pražského mostu:-) 

IMG_1995.thumb.jpeg.d232174ed27d9378304e5e3aa19d2181.jpeg

👍

Odkaz ke komentáři

Zuzil jsem vyber hodinek na dovcu ( chytre garmin a casio jedou samosebou ), ted jdu zkoumat, na čem pojedou- tah, guma, kůže ( budu brát všechny tři varianty ). Tezka volba, ale baví mě to. Jen manzelka si tu už 4 dny klepe na celo 🤣🤣

20240811_193743.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...