KFL Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října U nás se takhle vybíralo každej rok a pokaždý to zhavarovalo. Od gymnastiky přes atletiku (ta vydržela teda asi 3 sezóny) a tak dále. Aktuálně jede puberta, což je náročný hlavně pro okolí. Nejlepší sport na světě je, kdybyste to nevěděli, totiž válení na gauči s mobilem nebo u televize, protože "chci jen existovat, nepotřebuju nic dělat". Peklo! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Tos byl u nás ne!? Všude stejné s těma pubošama 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Hm, mam opacnej problem a to ji uz je 26 - problém je, ze vyber sportu pro holku jsem nechal na ni a dopadlo to jak to dopadlo - od 7 do 14 házená, od 14- 22 vodní zachranej sport a ted 4 roky MMA. Pro mou holčičku- ted 47 kg, 152 cm opravdu vhodná volba sportu 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 43 minutes ago, kuncák7 said: Hm, mam opacnej problem a to ji uz je 26 - problém je, ze vyber sportu pro holku jsem nechal na ni a dopadlo to jak to dopadlo - od 7 do 14 házená, od 14- 22 vodní zachranej sport a ted 4 roky MMA. Pro mou holčičku- ted 47 kg, 152 cm opravdu vhodná volba sportu Je singl? Ptám se pro kamaráda . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 11 minutami, KFL napsal: Je singl? Ptám se pro kamaráda . Jo je. S tímhle výběrem sportu ..... Tohle jsem asi zavinil ja ( neměla doma dobrej vzor ). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 1 hour ago, kuncák7 said: neměla doma dobrej vzor to by som si asi mal cim skor vstupit do svedomia , ked v plnej sile nastupi puberta, to uz toho asi moc nenavzorujem . nastastie este mam chvilku cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Jo je. S tímhle výběrem sportu ..... Tohle jsem asi zavinil ja ( neměla doma dobrej vzor ). Hele když může Fabi Bytyqi mít partnera a zároveň tlouct světovou ligu, tak to neni ztracený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 7 hodinami, KFL napsal: U nás se takhle vybíralo každej rok a pokaždý to zhavarovalo. Od gymnastiky přes atletiku (ta vydržela teda asi 3 sezóny) a tak dále. Aktuálně jede puberta, což je náročný hlavně pro okolí. Nejlepší sport na světě je, kdybyste to nevěděli, totiž válení na gauči s mobilem nebo u televize, protože "chci jen existovat, nepotřebuju nic dělat". Peklo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Pošťák vždy zvoní dvakrát !!! 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Dnes svítí slunce, stal jsem se dědkem a budu mít prima hodinky 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 26 minutami, stankoff napsal: Dnes svítí slunce, stal jsem se dědkem a budu mít prima hodinky Já bych to viděl na pořadí: 1.dědek 2. slunce 3. hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října SpaceX Klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Dnes první škrábání předního okna u auta od námrazků. Ještě že jsem tak pořádnej a škrabku mám od loňska po ruce v autě , ( pravda, byla se mnou i na letní dovče, ale nemusel jsem jí v 5 ráno hledat někde v garáži ). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října V 15. 8. 2024 v 20:42, nickie napsal: https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/brasnarstvi-tlusty-roman-tlusty-nusle-ivan-petruv-krach.A240815_090808_domaci_ivos#paywall-locked Ja mam v tých Tlustych zmätok. Teraz mi došiel reklamný mail ze: Dovoluji si upozornit, že jsem sedlářem, brašnářem a kožedělníkem již řadu let a přestože se jmenuji Vladimír Tlustý, nemám s jistým krachujícím podnikem v renesanci nic společného. Prosím tedy o nespojování. Děkuji Zisťujem ze mam opasky aj messenger a každé robil iný Tlusty. Ale rozdiel v kvalite nevnímam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Ja se snad přestanu bat zubare- druha návštěva a zase to nebolelo ( teda při placení ano, ale to je jiná písnička). A 13.11 bude snad hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Softbalisté Locos Břeclav sice prohráli třetí zápas finále s Hrochy Havlbrod, ale druhé místo je stejně velký úspěch. Škoda prvních dvou zápasů, kdy prohráli vždy v tiebreiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Micina v servisu na ročním servise, tak jsem si našel pár hodin a zkusím tedy vylézt na ten náš nejvyšší kopec Vypadá to na den jak trdlo 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Vsedni den, to by nemuselo ani byt jak v nakupnim centru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Před hodinou, Prochy68 napsal: Vsedni den, to by nemuselo ani byt jak v nakupnim centru Minimum lidí, azůro, lepší to už ani nekde 6 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Předpokládám, že jsi sel pěšky? Taky liduprazdno? Tam ja manželku nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se