Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

U nás se takhle vybíralo každej rok a pokaždý to zhavarovalo. Od gymnastiky přes atletiku (ta vydržela teda asi 3 sezóny) a tak dále. Aktuálně jede puberta, což je náročný hlavně pro okolí. :D 

Nejlepší sport na světě je, kdybyste to nevěděli, totiž válení na gauči s mobilem nebo u televize, protože "chci jen existovat, nepotřebuju nic dělat". Peklo!

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, mam opacnej problem a to ji uz je 26 🤣🤣- problém je, ze vyber sportu pro holku jsem nechal na ni a dopadlo to jak to dopadlo - od 7 do 14 házená, od 14- 22 vodní zachranej sport a ted 4 roky MMA. Pro mou holčičku- ted 47 kg, 152 cm opravdu vhodná volba sportu 😬 

• Like 1
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři

43 minutes ago, kuncák7 said:

Hm, mam opacnej problem a to ji uz je 26 🤣🤣- problém je, ze vyber sportu pro holku jsem nechal na ni a dopadlo to jak to dopadlo - od 7 do 14 házená, od 14- 22 vodní zachranej sport a ted 4 roky MMA. Pro mou holčičku- ted 47 kg, 152 cm opravdu vhodná volba sportu 😬 

Je singl? Ptám se pro kamaráda :D.

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, KFL napsal:

Je singl? Ptám se pro kamaráda :D.

Jo je. S tímhle výběrem sportu 🤣🤣..... Tohle jsem asi zavinil ja ( neměla doma dobrej vzor ). 

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

1 hour ago, kuncák7 said:

neměla doma dobrej vzor

to by som si asi mal cim skor vstupit do svedomia 🫣,  ked v plnej sile nastupi puberta, to uz toho asi moc nenavzorujem 🤣. nastastie este mam chvilku cas 🙂

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, KFL napsal:

U nás se takhle vybíralo každej rok a pokaždý to zhavarovalo. Od gymnastiky přes atletiku (ta vydržela teda asi 3 sezóny) a tak dále. Aktuálně jede puberta, což je náročný hlavně pro okolí. :D 

Nejlepší sport na světě je, kdybyste to nevěděli, totiž válení na gauči s mobilem nebo u televize, protože "chci jen existovat, nepotřebuju nic dělat". Peklo!

😅

Odkaz ke komentáři

Dnes první škrábání předního okna u auta od námrazků. Ještě že jsem tak pořádnej a škrabku mám od loňska po ruce v autě :thumbsup_anim:, ( pravda, byla se mnou i na letní dovče, ale nemusel jsem jí v 5 ráno hledat někde v garáži ). 

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

V 15. 8. 2024 v 20:42, nickie napsal:

Ja mam v tých Tlustych zmätok. Teraz mi došiel reklamný mail ze:

Dovoluji si upozornit, že jsem sedlářem, brašnářem a kožedělníkem již řadu let a přestože se jmenuji Vladimír Tlustý, nemám s jistým krachujícím podnikem v renesanci nic společného.
Prosím tedy o nespojování. Děkuji :)

Zisťujem ze mam opasky aj messenger a každé robil iný Tlusty. Ale rozdiel v kvalite nevnímam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...