Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Před hodinou, VS napsal:

Jednoduchý a rychlý návod z té doby.

Ja vím, znám ho ( mam to doma u kostky ). Neměl jsem tu trpělivost i si to přečíst ( to mi zůstalo, návody nečtu) a pak mě to přestalo i bavit ( ségra mi kostku neustále brala a ja nesměl zalovat- byl jsem starší). To už ani není pravda :-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, bluman napsal:

jj, taka dietka len prospeje 😉. Je to v poho, ja som po 2 tyzdnoch hladovky zvladol aj basket. OK, nebolo to pri prvej hladovke a bol som trochu spomalenejsi, to zas treba priznat 😄 Ale paradne to precisti telo a aj hlavu.

Len opatrne pri navrate na stravu, tam je riziko, ze sa mozes energeticky rozhadzat aj na dlhsiu dobu.

Děkuji za upozornění 👍 Mám hlad že jakmile to poleví, jsem schopen sežrat mrtvému oko 😅

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Klotzman napsal:

Jojo, od Mrázkové i Cesty československé fotografie. Mně se teda hodně líbila, byť je ve slovenštině, i Dejiny fotografie od Hlaváče:

https://www.databazeknih.cz/knihy/dejiny-fotografie-59169

Já nejsem moc velký čtenář a kdysi jsem zkoušel slovenskou knihu. Se slovákem se úplně normálně domluvím a nepřijde mi to nějaké divné. Ale jak jsem to četl, tak jsem byl úplně v prd.... jako rozumněl jsem samozřejmě, ale prostě bylo to nějaké náročné.

Odkaz ke komentáři

Dnešní nález ve zrušenym provozu😁, jen mám trochu obavy že až to zprovoznim a pověsim do kuchyně, tak manželka mé potěšení úplně sdílet nebude🤣.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Za mlada jsem na PC a v BIOSu byla jako doma. Kdo chtěl něco vůbec rozjet, tak musel do BIOSu. Pak se to všechno nějak zlepšovalo a dneska už člověk nic moc nemusí - ono se to samo. Nicméně počítač mě pomalu a jistě přemlouvá k aktualizaci na Win 11, ale měl jsem vypnutý čip TPM. A povolit se musí kde jinde než v BIOUsu. Respektice dneska se tomu myslím říká rozhraní něco jak nějaký ten fotbalový turnaj - pohár či co to je (do fotbalu nedělám). Je to celé takové jiné, žádná modrá obrazovka a dokonce tam funguje myš. ALE JÁ TO DOKÁZAL!!!  Jo a taky jsem na celém baráku umyl okna:D To je vlastně taky taková aktualizace Windows.

Odkaz ke komentáři

V 21. 3. 2025 v 11:41, Lacifer napsal:

Dnešní nález ve zrušenym provozu😁, jen mám trochu obavy že až to zprovoznim a pověsim do kuchyně, tak manželka mé potěšení úplně sdílet nebude🤣.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Copak tyhle, to je brnkačka, počkej, až se Ti podaří potkat ty dlouhé, s datem, označením dne a měsíce s napájením ze smyčky a ještě z 220V. A mateční máš?

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Irwinek napsal:

Copak tyhle, to je brnkačka, počkej, až se Ti podaří potkat ty dlouhé, s datem, označením dne a měsíce s napájením ze smyčky a ještě z 220V. A mateční máš?

Myslíš tyto? Mám je asi dva roky a chtěl jsem je dát do zasedačky, ale ještě jsem se k tomu nedokopal. Zatím jsem nehledal ani ty hlavní (Matiční/mateční) hodiny. Teď je mám nezapojené v kanclu a asi se tomu trochu pověnuji, kdybyste mě mohli nasměrovat kde ty hlavní hodiny (nejlépe dálkově řízené) sehnat, budu rád. Díky

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Irwinek napsal:

Ty dlouhé jsou super, to už by doma vůbec neprošlo😄, mateční nemám, ale už jsem brousil na googlu a našel generátor minutových impulsů, dokonce je tam několik verzí, včetně bateriové 👍

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Já ml. napsal:

Myslíš tyto? Mám je asi dva roky a chtěl jsem je dát do zasedačky, ale ještě jsem se k tomu nedokopal. Zatím jsem nehledal ani ty hlavní (Matiční/mateční) hodiny. Teď je mám nezapojené v kanclu a asi se tomu trochu pověnuji, kdybyste mě mohli nasměrovat kde ty hlavní hodiny (nejlépe dálkově řízené) sehnat, budu rád. Díky

Najdi si Elektročas v areálu Podkovářská v Praze a na originální mateční se vykašli, zkus EH 81 nebo novější,  délka impulsů bude vyhovovat. Jinak vím, že se dělá nějaký bazmek, který bere signál po datech z netu a převádí ho, takže nemusíš těžko hledat místo, kde ještě chytneš Frankfurt ( hlavně v centrech je to kvůli zástavbě problém )

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Já ml. napsal:

https://zajic.cz/podruzsmd/podruzsmd.html

Odkaz ke komentáři

Díky podívám se, popravdě úplně nepotřebuji dálkové řízení pro přesnost, ale aby se ,,sám,, vyřešil hodinový posun, najetí po výpadku proudu a změna data u přestupných let. Prostě to chci zapnout do zásuvky a už na to nešahat. EH81, se už nedělají, ale mají náhradu EH82 a ta by měla splňovat vše co potřebuji. Příští týden tam zavolám a uvidím, zejména jsem zvědavý na cenu.

Ad. zajíc.cz, vypadá jako zajímává alternativa a ceny velmi příjemné. Tak ještě uvidím, také to provolám.

Děkuji

Potom podám report.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...