Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 hodinami, Bert napsal:

@Xenomorfus aktualizace alkoholového snažení: kurva, už podruhý mi letos netečou švestky .... no ale špendlíky jsou mňam 🙂

Takže už vím, co si na cestu na drsný sever přibalím jako dárek.

Hlavne si pribal zizen a jatra 😄

• Haha 1
Odesláno

Dárek od dcery, krabička na prášky 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
  • Dát hlas 6
Odesláno
15 hours ago, Prochy68 said:

To mě zamlada dost bavilo, teď ani za Zlatý prasátko 😄

Tiez sa mi s tym uz moc nechcelo drbat😄, som to nerobil uz vyse 10 rokov. Chcel som kupit hotove aj s nainstalovanymi Win, ale nejak sa mi nepodarilo vybrat z aktualne dostupnych konfiguracii 😅. Kvoli pretaktovaniu to uz dnes velky zmysel nema, to z takej AMD 486-ky sa volakedy dalo ziskat aj 30% naviac, ak si dobre pamatam. Hlavne som nechcel ziadny lunapark so zvukom startujucej stihacky 😆.

Odesláno (upraveno)
On 12/29/2025 at 7:41 PM, African said:

Já taky, ale do Rakouska...se mi dnes zase protočili panenky, dali jsme odpo tři hodinky já s dvěma děckama a měl jsem to s nějakým tím hotdogem za 3 litry  😅 

Tiez sme to mali na jar v Jasnej za 3 litry. Sice za tyzden, ale v eur 😅. Takze buduci tyzden rovnako AT (Schladming). Niezeby to bolo nejak zasadne lacnejsie, ale ta celkova uroven je niekde uplne inde a od nas je to cca rovnako daleko ako do Tatier.

S nostalgoiu spominam na moju najlepsiu lyzovacku v zivote, Les Trois Valees, vtedy tyzden za 500€ (ubytko na svahu + autobus + skipas), ale to uz je nejalych 10 rokov odvtedy.

Upraveno uživatelem bluman
Odesláno

Ja sa chystám zajtra ráno do Jasnej, dúfam, že to všetci dnes preženú s oslavou nového roka . A samozrejme počasie musí vyjsť.

Pred dvoma týždňami Livigno 480€, 6 dní. Ubytovanie a skipas v cene. Motoligno a Carouselo 3000. Super bomba 0bb03496d942dcf64952b8b14fa6b818.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Mrňous se konečně po 2 letém snažení naučil o vánočních prázdninách lyžovat. Po 5 vyučovacích hodinách ve 3 dnech už sjížděl Herlíkovice - ten dlouho očekávaný okamžik, kdy jsme se poprvé v životě jako 4 členná rodina sešli na jedné sjezdovce - na to se prostě nezapomíná.

Upraveno uživatelem safi
  • Like 1
  • Dát hlas 6
Odesláno

Sněhu tři prdele, no konečně 🤙 Jsem po dlouhé době musel vzít hráblo, abych se vůbec dostal z baráku, to mě baví 🫠

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, African napsal:

Sněhu tři prdele, no konečně 🤙 Jsem po dlouhé době musel vzít hráblo, abych se vůbec dostal z baráku, to mě baví 🫠

Tak můžeš přijet i k nám 🤣

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Mal som podozrenie, že na ulici pred domom je zrejme únik horúcej vody. Cez víkend som si už bol istý, začalo sa mi pariť z trávnika :D Nahlásené cez webový formulár samosprávy, v pondelok ráno už skladajú minibager a začínajú rezať.

Prečo tieto veci nemôžu takto efektívne fungovať aj na Slovensku?

Edit: Jo, a to som ešte nespomenul, že smetiari, ktorí mali prísť poobede, prišli už ráno ako do prvej ulice, pretože tie systémy majú prepojené a vedeli, že sa sem kvôli rozkopávke na ceste nákladným autom nedostanú...

Upraveno uživatelem wawrik
  • Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Není nad to si dnes jet pro nové auto, škola řízení🤣. Do Usti n. Labem 

• Haha 2
Odesláno
před 19 minutami, kuncák7 napsal:

Není nad to si dnes jet pro nové auto, škola řízení🤣. Do Usti n. Labem 

Hodně pevných nervů a sil a taky dost štěstí na cestě a dobrý návrat domů ! V Klatovech asi půl hodiny už nesněží ! 

Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Hodně pevných nervů a sil a taky dost štěstí na cestě a dobrý návrat domů ! V Klatovech asi půl hodiny už nesněží ! 

V klidu, vyřešeno. V prvním kopci chlapec s BMW zkoušel driftovat a trefil kluka, co jel proti němu s feldou a zkoušel brzdit smykem. A když jsem couval zpět, volal prodejce, že to mám na značkách, ale na letnacich 🤣🤣, takže jedu domů a scháním zimaky a někoho na prezuti.  Teď jsem se u nas vyhnul dědovi co si ustlal když jel na motorce ( je mu 78, soused, musel do penny), naštěstí je vporadku.

• Haha 2
Odesláno
před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

V klidu, vyřešeno. V prvním kopci chlapec s BMW zkoušel driftovat a trefil kluka, co jel proti němu s feldou a zkoušel brzdit smykem. A když jsem couval zpět, volal prodejce, že to mám na značkách, ale na letnacich 🤣🤣, takže jedu domů a scháním zimaky a někoho na prezuti.  Teď jsem se u nas vyhnul dědovi co si ustlal když jel na motorce ( je mu 78, soused, musel do penny), naštěstí je vporadku.

Co to je za prodejce ?!?!?! V zimě má auto na letních 🙈 

Odesláno

To je úplně normální, nové auto se vždycky prodává na letních. Zimní si musíš případně doobjednat. A nejen u nás, z Německa mám stejnou zkušennost.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, FantasticFabio napsal:

Co to je za prodejce ?!?!?! V zimě má auto na letních 🙈 

Auto Louda. Já trochu doufal, že to budou celoroční ( ani na těch bych to teda domu nedal ). A jako jouda se nezeptal, dobře mi tak. Ale stejně mě to při dnešku celé potěšilo (auto tam na mě počká ). Těm klukům se nic nestalo, jen je o jedno BMW a Felicii min ( to dohromady nikdo nedá ) a souseda jsem viděl vesele jet na motorce na poštu či do hospody ( nepoucitelnej ). 

Zbytek dne mě potěšil též, ale zbytek rodiny to vidí o dost jinak ( asi by mě tu dost lidí i pranýřovalo ). 

Upraveno uživatelem kuncák7
  • Like 1
Odesláno
před 46 minutami, prischera napsal:

To je úplně normální, nové auto se vždycky prodává na letních. Zimní si musíš případně doobjednat. A nejen u nás, z Německa mám stejnou zkušennost.

Mě to v zimě moc normální nepřijde …. Ani v CZ ani DE …. Když už , tak se měli zeptat a nabídnout ? Nemyslím, že je to takový problém 🙈

Odesláno

Ja neříkám, že je to normální funkčně, ale procesně. Nové auto je letních pneumatikách, ty jsou většinou i na větších discích. Cokoliv navíc je na domluvě. Kupoval jsem vždy nové auto a stejná zkušennost napříč značkami. Také mi to přišlo divné, ale je to prostě tak (když se zamyslíš nad tím diskem, dává to i smysl). Výrobce prostě dodává auta na letní pneumatice, prodejce už to potom nemění, maximálně ti dodá zimní. Solidní by tě na to měl v zimě upozornit, ale moje zkušennost je taková, že to většinou neudělá.

• Díky 1
Odesláno
před 7 minutami, prischera napsal:

Ja neříkám, že je to normální funkčně, ale procesně. Nové auto je letních pneumatikách, ty jsou většinou i na větších discích. Cokoliv navíc je na domluvě. Kupoval jsem vždy nové auto a stejná zkušennost napříč značkami. Také mi to přišlo divné, ale je to prostě tak (když se zamyslíš nad tím diskem, dává to i smysl). Výrobce prostě dodává auta na letní pneumatice, prodejce už to potom nemění, maximálně ti dodá zimní. Solidní by tě na to měl v zimě upozornit, ale moje zkušennost je taková, že to většinou neudělá.

Rozumim tomu že z fabriky tak …. ale proč prodejce neudělá něco navíc , vždyť by to dostal zaplacený …. Tomu nerozumim ….

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...