antitomas Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna V 12. 1. 2026 v 9:19, Zlý Jabko napsal: Ci boha, šoupnout na to zužovací hubici, tak to řeže i náledí Na to uz potrebujes nejvyssi model. Ten kdyz pustis proti zdi, tak udelas i kotrmelec dozadu, o kterym sis 20 let myslel, ze ho nezvladnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Kapo Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Pro mě nejlepší dnešní zpráva je o propuštění Honzy Darmovzala z vězení ve Venezuele. Honza je syn mého kamaráda a spolužák našeho mladého. Takže vím o všem, čím si celá rodina prošla a jaký to na ni mělo dopad. Děkuji členům nové vlády Petru Macinkovi (je to poloviční břeclavák) a premiérovi Babišovi, otec Honzy je oslovil po jmenování a přislíbili mu pomoc. Předtím otec jednal mnohokrát na ministerstvu zahraničí s Lipavským a naposled před koncem roku i s prezidentem, ale právě z poslední schůzky přijel velmi rozčarován, protože zjistil, že pro propuštění téměř nic neudělali. K dnešnímu propuštění samozřejmě přispěly události s Madurem, ale velká skupina zadržených spolu s Honzou byla již propuštěna v průběhu roku před akcí Maduro. Honzův otec s některými propuštěnými telefonoval a ti mu dali zprávu, že žije. S Honzou měl za celou dobu povoleny pouze dva telefonické hovory v délce 5 minut. 4
Jehlan Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Objednávka ze září 2025 byla dnes expedována. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna On 1/12/2026 at 5:08 PM, vzduch said: Holka dnes 15. Měla radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádička, to jsou zážitky na celý život Nevíš od kolika let lze skákat ?
vzduch Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Před hodinou, African napsal: Parádička, to jsou zážitky na celý život Nevíš od kolika let lze skákat ? Samotného mě to překvapilo. Od osmi let a horní hranice není omezena. https://www.volnypad.cz/cs/tandemovy-seskok/
African Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna 39 minutes ago, vzduch said: Samotného mě to překvapilo. Od osmi let a horní hranice není omezena. https://www.volnypad.cz/cs/tandemovy-seskok/ Tak to je fajnový.... akorát manželka dala červenou hned mezi dveřmi, prý v patnácti klidně... 1
Horhe Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna (upraveno) Náhodou jsem na bazosi narazil na tohle. Skoro po 30 letech jsem se do toho zase pustil a řehtám se jak debil. Troufnu si říct, že C. D. Payne hodně zformoval můj smysl pro humor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ještě mám doma tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. ledna uživatelem Horhe 1 4
African Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Manželka po úrazu zad a dlouhých letech zpět na lyžích... fajnově dnes v kopcích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
warann Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna V 17. 1. 2026 v 20:46, Horhe napsal: Náhodou jsem na bazosi narazil na tohle. Skoro po 30 letech jsem se do toho zase pustil a řehtám se jak debil. Troufnu si říct, že C. D. Payne hodně zformoval můj smysl pro humor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ještě mám doma tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tomu dost rozumim. A k manzelcine pramale radosti jde syn v mych stopach a povazuje to za nejlepsi knihu ever. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna @Horhe jen ze zvědavosti - kdes ho potkal? My na Pohodě v Trenčíně, když jsem ještě psychicky zvládal jet na fesťák.
vanderB. Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna tyve, tohle jsme hltali na malým gymplu díky této knize se nám do slovní zásoby dostalo "olbřímí" 1
Horhe Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Před hodinou, warann napsal: @Horhe jen ze zvědavosti - kdes ho potkal? My na Pohodě v Trenčíně, když jsem ještě psychicky zvládal jet na fesťák. Kdysi měl autogramiádu v Liberci v knihovně. Já byl tenkrát služebně pryč, tak jsem to nějak vypustil z hlavy. Ale moje budoucí exmanželka tam zaběhla a pak mi dala podepsanou knížku asi k vánocům, nebo narozeninám, to už si nepamatuju. Upraveno 19. ledna uživatelem Horhe 1 1
wawrik Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Človek si tak vyjde zo stanu na malú... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mobil si trochu vymýšľa, za čo sa ospravedlňujem, v skutočnosti to až také svetlé nie je. Ale dnes je tá aurora úplne mega, vskutku výnimočná. Edit: Jo, a zároveň som vám odfotil všetky dva stromy, čo na Islande máme Upraveno 19. ledna uživatelem wawrik 7 2 1
Paw Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Dneska je velka sance na polarni zari i v CR, prej silna boure. Nejlepsi podminky od pulnoci do rana.
cokafola Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Krasné. Třeba za dvacet roků to bude běžné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
FantasticFabio Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 8 minutami, cokafola napsal: Krasné. Třeba za dvacet roků to bude běžné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krása ! Ovšem ta růžová míchačka , to se taky jen tak nevidí ! 1
cokafola Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 43 minutami, FantasticFabio napsal: Krása ! Ovšem ta růžová míchačka , to se taky jen tak nevidí ! Vzal čert michačku. Ale dževíčko na příští rok je nachystané.
FantasticFabio Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 29 minutami, cokafola napsal: Vzal čert michačku. Ale dževíčko na příští rok je nachystané. I nevzal ! Je tám furt ! Nechtěl sesní tahat ! Moc těžká ….. No hlavně aby dževíčko moc nekouřilo ! Snad bude dosytosti vyschlé….. moc kouře = žádná záře! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se