tikzot Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Karolína yes 1000 WTA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Teatime Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února V 13. 2. 2026 v 11:10, Teatime napsal: Zpívaná poesie je mnohdy problematická. Ale když je to jako písnička rovnou stvořený - kdo mi první napíše, l jakému potěšení mě vrátil "pátek třináctého"? No, nepotěšili jste mne, ani já vás ... ale jo:
African Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Ze mě dcérka dolovala před týdnem co bych rád zase vylezl za kopec a jaké hodinky se mi líbí...furt se na něco ptá, tak jsem to nechal plavat. A dneska na mě u oběda čekali obrázky...je to blbost, ale udělalo mě to radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 2
Irwinek Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Nová přední světla, výměna sice funkčních, ale už možná hraničních žárovek ( některé ještě původní ) a Mazlík ve svých jednatřicetiletech může připsat ke svým 450 000 km další - STK i emise ok 1
FantasticFabio Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 12 hodinami, Irwinek napsal: Nová přední světla, výměna sice funkčních, ale už možná hraničních žárovek ( některé ještě původní ) a Mazlík ve svých jednatřicetiletech může připsat ke svým 450 000 km další - STK i emise ok To zní jako starej Passat …..
zceyee Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Nebo volvo, na jednom mam aktualne pres 640k, uz rok jezdim s otevrenym termostatem pac sem se k vymene jeste nedostal a zatim se furt drzi. Cekal jsem ze bude davno po smrti, vzhledem k tomu ze se k tomuto konkretnimu kusu moc nechovam, vzdycky hned po startu do cervenejch. A furt funguje. Bral jsem ho na odjezdeni kdysi asi za 20k a ono furt nechce umrit.
p3k Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února (upraveno) před dnešním výbuchem v hokeji mne potěšila účast čekoslovako ve sprintu žen https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-olympiada-fotky-necekany-zavodnik-pes-narusil-olympijsky-zavod-ma-i-cilovy-snimek-299190#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února uživatelem p3k 2 1
vzduch Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Dcerka kdysi chodila několik let na kytaru a pak, že ji to nebaví a končí. Současně hrála basket, ten hraje stále. Včera přišel balík, já ho zaplatil a ona tam kytara. Svým způsobem mě potěšila. 2
Irwinek Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 8 hodinami, FantasticFabio napsal: To zní jako starej Passat ….. před 5 hodinami, zceyee napsal: Nebo volvo, na jednom mam aktualne pres 640k, uz rok jezdim s otevrenym termostatem pac sem se k vymene jeste nedostal a zatim se furt drzi. Cekal jsem ze bude davno po smrti, vzhledem k tomu ze se k tomuto konkretnimu kusu moc nechovam, vzdycky hned po startu do cervenejch. A furt funguje. Bral jsem ho na odjezdeni kdysi asi za 20k a ono furt nechce umrit. Passat? Kdepak, žádnej koncern. Poslední z poctivých švédských rwd - Volvo 960 ( 964 ) 2,5 - jednorožec s manuálem 1 1
FantasticFabio Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 4 minutami, Irwinek napsal: Passat? Kdepak, žádnej koncern. Poslední z poctivých švédských rwd - Volvo 960 ( 964 ) 2,5 - jednorožec s manuálem Taky mě napadl starej Saab …. Tenkját to VW ještě nebylo moc koncernový …. Nebo jo ? Ten passat sem myslel nějakou tu B3 nebo jaký to mělo označení ….. možná se pletu
Irwinek Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 3 hodinami, FantasticFabio napsal: Taky mě napadl starej Saab …. Tenkját to VW ještě nebylo moc koncernový …. Nebo jo ? Ten passat sem myslel nějakou tu B3 nebo jaký to mělo označení ….. možná se pletu Saab dobrý, ale nějak mi to rwd ve Volvu sedlo víc. Byla ve hře 9000, ale bylo to takové prkené a ta řadová šestka je pružnèjší. 1
African Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Pozval jsem na léto kámoše z Nepálu, trocha běhání po cizinecké policii, on trocha toho zařizování v Kathmándů, ale to důležíté - má dovoleno a přiletí Teď ještě aby se mu tady moc nezalíbilo, když jsem se za ně komplet zaručil...no nic, vysvětlím mu naši politickou situaci a ještě rád vypadne 2 1
kuncák7 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Tak to nakonec cinklo i v tom biatlonu. Paráda 1
geometr Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Fantastická Tereza Voborníková, to je velká paráda. 1 2
Gustaf Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Trochu jsem nepochopil to finále v rychlobruslení....
safi Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Prijemne zjisteni, ze clen @Frantik existuje ve skutecnosti, neni to vytvor AI a je to dokonce sympatak. 1
Frostie Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Přátelé, ač jsem na to v pátek 20/02 zapomněl, jsem tu s vámi již 15 let. Někdo je rád, někoho to irituje, ale slovy klasika, není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem... Každopádně si vážím zdejší soudržnosti, ochoty pomoci v nouzi, až na výjimky značné bezpečnosti koupě a prodeje, atd. Díky za vše! 4
milomac Odesláno neděle v 07:25 Nahlásit Odesláno neděle v 07:25 (upraveno) Opilci přes palubu... Borec pan řidič, nes.al se s nima, vyřídil to rychle a nejlíp, respekt. S takovými hovady cestovat v MHD je o zdraví. https://krimi-plzen.cz/a/bus-2026-02-21-095709/ Upraveno neděle v 07:27 uživatelem milomac 2 2
warann Odesláno neděle v 08:34 Nahlásit Odesláno neděle v 08:34 před 8 hodinami, Frostie napsal: Přátelé, ač jsem na to v pátek 20/02 zapomněl, jsem tu s vámi již 15 let. Někdo je rád, někoho to irituje, ale slovy klasika, není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem... Každopádně si vážím zdejší soudržnosti, ochoty pomoci v nouzi, až na výjimky značné bezpečnosti koupě a prodeje, atd. Díky za vše! A ja ti dekuju za vsechny rady a konzultace. Myslim, ze jich za ty roky bylo celkem dost 1
Frostie Odesláno neděle v 08:58 Nahlásit Odesláno neděle v 08:58 před 23 minutami, warann napsal: A ja ti dekuju za vsechny rady a konzultace. Myslim, ze jich za ty roky bylo celkem dost @warann protože Tě mám rád a jak se zdejší osazenstvo mělo možnost se přesvědčit, mohu-li, pomohu! Sloužím lidu! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se