bohus76 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 (upraveno) Časy jsou zlé,Kamile Tlusťochu zaplať ,v hotovejch Upraveno 26. prosince 2021 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 25 let starej film. Muj kurwa voblibenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 34 minutami, Bert napsal: Blbý je, že taková hláška v tomhle kultovním filmu není. Asi jsi ho viděl málokrát. Tak šup k televizi Pardon, "časy jsou zlé, Kamile" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Geodete, ze mně mluví závist. Já musím čumět na S čerty nejsou žerty. Protože TV okupuje sedmiletá saň ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 15 minutami, Bert napsal: Geodete, ze mně mluví závist. Já musím čumět na S čerty nejsou žerty. Protože TV okupuje sedmiletá saň ... To taky neni špatný. Je to rebel! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil. Doufám, že tam nemám chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Ja treba mam S certy nejsou zerty rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 58 minutami, Bert napsal: Geodete, ze mně mluví závist. Já musím čumět na S čerty nejsou žerty. Protože TV okupuje sedmiletá saň ... Někoho nasereš, někoho zase potěšíš,no není to jednoduché Moji darebáci byli u babičky a mladý se pak smál,jak houpací kůň u té autoškoly, pan Agostineli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Že jsem se šel na chvíli sednout po tom masakru do kanceláře.... jé, to je krásné ticho tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Ze se v "Jeziskove skladu" zachovali ferove a bez problemu mi vymenili poskozeny darek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 8 hodinami, honza71 napsal: Ze se v "Jeziskove skladu" zachovali ferove a bez problemu mi vymenili poskozeny darek Ty vogo, to máš ještě vo reprák větší masakr než můj kluk, bůh s tebou bratře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Parádní lyžování, honíme to než dorazí ty slibované patnáctky do plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 a teď si představte ty repráky takhle na Silvestra, po nějaký tý trošce alkoholu. To budou fejsbůčky a instáče plný ukázek jak tatínek zpíval a tančil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 23 hodinami, African napsal: Ty vogo, to máš ještě vo reprák větší masakr než můj kluk, bůh s tebou bratře Tak mame dva kluky, takze musej mit dva repraky před 6 hodinami, PepaSFI napsal: a teď si představte ty repráky takhle na Silvestra, po nějaký tý trošce alkoholu. To budou fejsbůčky a instáče plný ukázek jak tatínek zpíval a tančil. Jsem celkem nudnej patron :), takze tento typ verejne ostudy me temer jiste neceka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 4 minutami, honza71 napsal: Tak mame dva kluky, takze musej mit dva repraky Jsem celkem nudnej patron :), takze tento typ verejne ostudy me temer jiste neceka A já se naštěstí neúčastním ani na Facebooku, ani na Instagramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 12 hodinami, African napsal: A já se naštěstí neúčastním ani na Facebooku, ani na Instagramu Tak Facebook taky nemam na Instagram hazim z drtive vetsiny jen fotky svejch GP A to asi nejdulezitejsi ve vztahu k potencialnimu videu se zpevem a tancem je fakt, ze zkratka nepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 to že nejste na fejsu a instáči nezamená že to tam někdo nedá. A že někdo nepije mu dává naději že bude takového videa spíš autorem než aktérem Móc pochybuju, že by u rozdováděného silvestrovského slavení, zůstala taková hračka bez povšimnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 7 minutami, PepaSFI napsal: to že nejste na fejsu a instáči nezamená že to tam někdo nedá. A že někdo nepije mu dává naději že bude takového videa spíš autorem než aktérem Móc pochybuju, že by u rozdováděného silvestrovského slavení, zůstala taková hračka bez povšimnutí. Mylne se domnivas, ze se u nas porada neco jako silvestrovske dovadeni Tyhle casy jsou jiz (doufam) davno nadobro pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 42 minutami, PepaSFI napsal: to že nejste na fejsu a instáči nezamená že to tam někdo nedá. A že někdo nepije mu dává naději že bude takového videa spíš autorem než aktérem Móc pochybuju, že by u rozdováděného silvestrovského slavení, zůstala taková hračka bez povšimnutí. Tož já piju, zpívám i tančím a jelikož přijde i malá skupina dobrých přátel, tak Karaoky určitě dopadne Každopádně díky za upozornění, budu informovat mé přátelé o mých autorských právec a vydám tak přísný zákaz zveřejňování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 V 26. 12. 2021 v 22:34, Murphy97 napsal: 25 let starej film. Muj kurwa voblibenej! To jsem rád, že nejsem sám kdo má pro tohle béčko velikou slabost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 20 minutami, M.K. napsal: To jsem rád, že nejsem sám kdo má pro tohle béčko velikou slabost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se