DavidLC Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Konečně teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Až moc,spíš horúčava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 8 hodinami, Vladar91 napsal: tykoky kde to je Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Jak píše kloubik, vlčí výběh na Šumavě, kousek od Srní. Vřele doporučuju, byla to bomba, my tam rozhodně pojedeme znovu, krásně nenásilně vsazené do lesa a na konci do výběhu. před 7 hodinami, kloubik napsal: Super Bellsi. Nedavno tam byli kamaradi ale rikali ze moc vlku nevideli. Taky tam chci zajet. @Vladar91 - je to vybeh pro vlky na sumave s naucnou stezkou kolem. Nas jednou v zime chvili sledovala skupinka kojotu v Yosemite, nejdriv z povzdali, pak se 3 odvazili jeste blize.... Moc prijemny pocit to chvili nebyl. Pak jsme dosli jeste asi skupinku 4 lidi a nakonec si sli po svem. Tak to my jsme měli štěstí, takticky jsem řekl, že pojedeme hned ráno, že se jako vlčci nebudou ještě někde válet přichcíplí vedrem a zadařilo se Strávili jsme tam ve výsledku od rána asi 2 hodiny, zatím co celá smečka tak minimálně 10ti vlků i s jedním malým si to štrádovali ze strany na stranu, jak na výstavce, co víc si přát....jo mít s sebou něco pořádného na focení, to příště. Každopádně i tak to bylo skvělé, kam se na to hrabe nějaká Zoo, tohle je takové přirozenější a bylo to super. Stihli jsme i názornou ukázku dělání si pořádku ve smečce a teda musím říct, že takhle zavrčet na mě, bez bezpečí vyhlídky, tak mám asi naděláno až v botách S těmi kojoty slušná práce, na té druhé fotce mají takový odhodlaný výraz, ale asi víc zvědavý, než že by chtěli útočit. Třeba čekali, jestli nebude nějaká svačina, že by se přidali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 (upraveno) Dnes vyjádření paní prezidentky Zuzany Čaputové na pietním setkání v Bratislavě k vpádu rusáků v 68. ... že suverenita státu není samozřejmostí, ale hodnotou, která vyžaduje, aby ji státní reprezentace odhodlaně bránila. Moc vám ji dnes závidím, Slovensko. Zdroj: https://globe24.cz/svet/caputova-se-vyjadrila-k-srpnu-1968-co-podle-ni-neni-samozrejmost.47109ada edit: pokud je to moc politický tak to smázněte, ale mě to fakt potěšilo. Upraveno 21. srpna 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Vychod slunce na Snezce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 47 minutami, Prochy68 napsal: Vychod slunce na Snezce Sem koukal, že už tam plánují pořadníky, jsou to věci... My si to také dáváme, a už mě začíná vsechno bolet, ale luxus. Dokonce jsme objevili i nějaké nové průlezy ve skalách, děti ze spaní pod širákem úplně paf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Nemam odhad, ale v 6 rano 200-300 lidi, vcera nekdw ve zpravach rikali denne 10 000, fronty na lanovku 2 hod. Ted jdu kolem kolinsky boudy, z 13 kol, 11 elektro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 6 hodinami, Prochy68 napsal: Nemam odhad, ale v 6 rano 200-300 lidi, vcera nekdw ve zpravach rikali denne 10 000, fronty na lanovku 2 hod. Ted jdu kolem kolinsky boudy, z 13 kol, 11 elektro. Ja už léta Sněžku mimo sezónu, a většinou za horšího počasí, takže na pohodu... . A konečně jsme došli baby, kamarád připraven, to se počítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Tak ja taky jezdim prevazne mimo, ale ted jsem mel nejaky nutkani tak jsem v noci vyrazil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Tak ja taky jezdim prevazne mimo, ale ted jsem mel nejaky nutkani tak jsem v noci vyrazil Taky jsem se chystal, ale počasí nejisté, tak na pohodu v 8:30 na Sněžce. Cestou tam jsme, potkali asi 10 lidí, předpokládám, že se vraceli z východu slunce. Odkud jsi šel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Pocasi bylo dobry, zmoknul jsem az kolem 15:00 v Marsove. No nevim, vychod slunce byl pred sestou a ze by tam nekdo tvrdnul 2 hodky ? Ja sel ze Spaleneho mlyna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 O vikendu na chate muj letity kazetak oddelal moji nemene letitou oblibenou kazetu. Co me potesilo, ze obe alba jsem cela nasel na YT (vyber Punks not dead (1990) a Kriticka situace - Stale na uteku (1989)). Holt to ted pojede z telefounu, digitalizaci nezastavis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Před měsícem jsem našel LP Punks not dead na půdě. Děti víkend sjížděly Bylo nebylo, kde se to tu vzalo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Jo, Bylo nebylo, to uz je klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Rano prijel bez ohlaseni kamarad, vystoupil z krasne zadokolkove 997 v manualu a rekl: “Dam si vedle kafe, prijed tak za dvacet minut...” Takhle by mohl zacinat kazdy den.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Po delší době, jsem stoupl na váhu a bylo tam pod 80 kg, mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 28 minutami, guzmic napsal: Po delší době, jsem stoupl na váhu a bylo tam pod 80 kg, mám radost. Chlap pod sto kilo je jen ozdoba na vánoční stromeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Mam 180 cm, 95 kilo a necitim se ozdobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Zkus vypít 10 piv a stoupnout si ke smrčku nebo jedličce :cheers: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 4 hodinami, shewcza napsal: Chlap pod sto kilo je jen ozdoba na vánoční stromeček Teď nevím, jestli se mám urazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se