Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 38 minutami, Bob napsal:

To mi teda vysvetli co je top na Egypte treba oproti Spanelsku? 

Mozna tak to more jedine.

Když já jsem kluk africkej a ty kluk evropskej no.. :D Moře samozřejmě a k tomu jsme vlastně jeli, protože ho v ČR nemáme, naposledy jsem něco podobného zažíval v JAR. A extrémně přátelští lidé, to ve Španělsku nebylo, i přes to že oproti české nátuře španěláci rozdíl obrovský, tož tak za mě ve zkratce. Pro přesnost jsme hodnotili naše výjezdy, což doposud byla Mallorca, Menorca, což není úplně Španělsko, ale vlastně i je, ale neříkám že hodnocení se časem nemůže změnit, pokud z toho Španělska poznáme víc :guitar: Co se ti na Egyptě nelíbilo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 47 minutami, bobi napsal:

Afri,kde jsi tam přímo byl?

http://www.utopiabeachclub.com/

Je to resort zaměřený hlavně pro rodiny s dětmi a Italskou klientelu, která tam i svoji restauraci. Pro děti vyžití bambilión, každý den různé programy a představení. Bez dětí mám doporučení na jiné resorty od kámošky, co tam má potápěčskou školu, a vypadají hodně dobře. Pokud máš zájem, hodím ti je do SZ :cheers:

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Prochy68 napsal:

Koukam na tu fotku velblouda, oni ted delaji koleje jo?

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

No aby nezakopl né přeci, to je snad jasné 😂

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, African napsal:

Když já jsem kluk africkej a ty kluk evropskej no.. :D Moře samozřejmě a k tomu jsme vlastně jeli, protože ho v ČR nemáme, naposledy jsem něco podobného zažíval v JAR. A extrémně přátelští lidé, to ve Španělsku nebylo, i přes to že oproti české nátuře španěláci rozdíl obrovský, tož tak za mě ve zkratce. Pro přesnost jsme hodnotili naše výjezdy, což doposud byla Mallorca, Menorca, což není úplně Španělsko, ale vlastně i je, ale neříkám že hodnocení se časem nemůže změnit, pokud z toho Španělska poznáme víc :guitar: Co se ti na Egyptě nelíbilo?

No resorty me moc neberou, mistni nebyli uplne pratelsky cca pred 10 lety.

Spanelsko hodnotim jako velice pratelskou zemi z individualniho hlediska, gastronomie je pro me nesrovnatelna, mam tam spoustu obchodnich partneru a pratel, tak je to pro me srdcovka spolu s Italii v Evrope, ty lidi me proste bavi, coz o arabech (zni to trochu rasisticky uznavam) nemuzu rict

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, African napsal:

http://www.utopiabeachclub.com/

Bez dětí mám doporučení na jiné resorty od kámošky, co tam má potápěčskou školu, a vypadají hodně dobře. Pokud máš zájem, hodím ti je do SZ :cheers:

Sice už mám v Hurghadě taky svůj oblíbený hotel,ale pro zajímavost bys mně ty resorty mohl do SZ hodit,rád na to juknu 😉.Díkes.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Bob napsal:

No resorty me moc neberou, mistni nebyli uplne pratelsky cca pred 10 lety.

Spanelsko hodnotim jako velice pratelskou zemi z individualniho hlediska, gastronomie je pro me nesrovnatelna, mam tam spoustu obchodnich partneru a pratel, tak je to pro me srdcovka spolu s Italii v Evrope, ty lidi me proste bavi, coz o arabech (zni to trochu rasisticky uznavam) nemuzu rict

Tak dnes jsou tedy Egypťané extrémně přátelští, pro někoho tedy až moc, ale mě to vyhovuje, navíc nemám problém říct no, thank you :D Zkamaradili jsme se tam s jednou polskou rodinou, chlapík projetou Evropu s děckama křížem krážem, už lajskli i Zanzibar a říkal, že prostě Egypt pecka. Strašně moc dělá resort, počasí a mnoha dalších faktorů včetně zdraví a nám to prostě klaplo 👍 Třeba na mou milovaném Zakynthosu, který jsem projel na motorce, kluk druhý den po příjezdu zánět středního ucha, týden na hotelu v horečkách a hurá domů, takže započítávám všechny aspekty ;)

Odkaz ke komentáři

Potkal jsem se dneska s beemanem, a nejenom, že jsem dostal zpět hodinky s upgradem korunky, ale ještě jsem ho stáhl o to moc frajerské pouzdro 😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, nickolas napsal:

@kuncák7 dobrý, taky jsem tě poznal 😃

A tady?? Ty woe, tam se to neuvěřitelne rozjelo až se desím 🤣🤣🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, mAra_ napsal:

Potkal jsem se dneska s beemanem, a nejenom, že jsem dostal zpět hodinky s upgradem korunky, ale ještě jsem ho stáhl o to moc frajerské pouzdro 😉

Že tys ho předhodil hafanovi a ještě ti to pouzdro dal dobrovolně a rád!? 😋😁

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, bobi napsal:

Sice už mám v Hurghadě taky svůj oblíbený hotel,ale pro zajímavost bys mně ty resorty mohl do SZ hodit,rád na to juknu 😉.Díkes.

Ptalo se mě víc chronomagorů na Marsa Alam, tak to dám semka. Takový top, kde mají děti zákaz, takže věřím že to bude pecka je odkaz viz níže :D Následuje nový výborný Sataya Marsalam, kde je přímo u hotelu na pláži šnorchlování se želvami a jedná se o nový hotel. Následují parádní Jaz Somaya, Jaz Lamaya a námi zvolený Utopia, cenově dostupný, kde je prioritou perfektní vyžití pro děcka.

https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/egypt/marsa-alam/steigenberger-resort-alaya

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, kuncák7 napsal:

A tady?? Ty woe, tam se to neuvěřitelne rozjelo až se desím 🤣🤣🤣

Kudrnata kraska. Ale az se zase potkame, budu se dlooooouho smat 😆

Odkaz ke komentáři

Povedlo se mi dotáhnout reklamaci u jedné pojišťovny na uznání a sloučení ceny za opravu do jednoho případu. Trochu to dřelo z obou stran ( jsem občas výbušnej typ) a likvidátor byl hovado ( přes protokol a dokumentaci od Policie trval na rozdělení do dvou případů a tudíž i 2x platba spoluucasti), ale nakonec to dopadlo dle mých představ.

Líná huba, hole neštěstí 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...