Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

V 6. 8. 2022 v 14:05, mAra_ napsal:

Mam nějaký dobrý týden 🙂

Dneska jsem dodělal takový svůj malý projekt :

Jo,to je šikovný, já takhle mám trvale zavěšenou kánoe, jen ji spustím na střešní nosič, a tradá. Koukám, že už máš připravený hrablo na zimu....😁?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Našel jsem poctivého řemeslníka s výbornými recenzemi co dělá zároveň za slušný peníz, velmi ohrožený druh 😁 220m2 střechu ošetří a natře za 35 litrů včetně materiálu. Dva nátěry, tím pádem natírá za plus mínus 70 Kč metr. Luxus, nejlevnější nabídka byla do teď 60 🤪

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, African napsal:

Našel jsem poctivého řemeslníka s výbornými recenzemi co dělá zároveň za slušný peníz, velmi ohrožený druh 😁 220m2 střechu ošetří a natře za 35 litrů včetně materiálu. Dva nátěry, tím pádem natírá za plus mínus 70 Kč metr. Luxus, nejlevnější nabídka byla do teď 60 🤪

Ja bych se Afri radoval, radsi az to budes mit hotovy 😉

Odkaz ke komentáři

před 57 minutami, African napsal:

Při dnešních cenách (viz ceny za poslední 3 měsíce v Domu barev (TRIGA COLOR, a.s.)) je to skoro za náklady. 🙂👍 Ale jistě záleží čím to dělal.

Nám šli ceny penetrace + 2x bílá malba primalex z 37 Kč na 55/m2 Kč. A když někdo potřebuje něco echt rychle, tak sám nabízí 80 - 100 Kč/m2 bez materiálu!

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Prochy68 napsal:

Ja bych se Afri radoval, radsi az to budes mit hotovy 😉

No jasný, hloubková kontrola bude po celou dobu práce  :thumbsup_anim: Ale třeba teď makal tchánovi na baráku dva měsíce v kuse a spokojenost....a za měsíc začínáme, to je to nejdůležitější, protože všichni tyhle bolrci ti říkají za rok, za dva, aspoň tedy u nás 😞

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Sněhulák napsal:

Při dnešních cenách (viz ceny za poslední 3 měsíce v Domu barev (TRIGA COLOR, a.s.)) je to skoro za náklady. 🙂👍 Ale jistě záleží čím to dělal.

Nám šli ceny penetrace + 2x bílá malba primalex z 37 Kč na 55/m2 Kč. A když někdo potřebuje něco echt rychle, tak sám nabízí 80 - 100 Kč/m2 bez materiálu!

Mě natírali naposledy antikorózním Fest-B za 45.000,- před čtrnácti lety a teď se začíná loupat, takže hapiness. Tenhle nový borec ho také chválí, takže dva nátěry tím samým....vedle mě soused teď natíral po osmi letech, takže za mě výdrž vs prachy asi dobrý. Samozřejmě hodně záleží prý jak se střecha nachystá a očistí....uvidíme. Jo a v uvedené ceně mi zavěsí i nový okapy zrovna když už tam bude viset, prostě není co řešit si myslím :guitar:

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, African napsal:

Mě natírali naposledy antikorózním Fest-B za 45.000,- před čtrnácti lety a teď se začíná loupat, takže hapiness. Tenhle nový borec ho také chválí, takže dva nátěry tím samým....vedle mě soused teď natíral po osmi letech, takže za mě výdrž vs prachy asi dobrý. Samozřejmě hodně záleží prý jak se střecha nachystá a očistí....uvidíme. Jo a v uvedené ceně mi zavěsí i nový okapy zrovna když už tam bude viset, prostě není co řešit si myslím :guitar:

Tak potom chápu velkou spokojenost. 😀👍 Na očištění i nanesení je fajn mít vysokotlak.

Odkaz ke komentáři

V 18. 6. 2022 v 16:44, warann napsal:

Pila dobra. Co to je za znacku/model? 
Jinak me potesila a vlastne i prekvapila dcera. Ale ze bych se na to v tom vedru nevy*ral? 

3809D83D-6056-40C3-9B94-0E9653FD9837.jpeg

DICTUM Japonská pila 712377 - Ryoba Seiun 270, Power Grip
Stále si ani nemohu vynachválit.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Gustaf napsal:

Dorazil balíček s novýma hodinkama...no a já jsem na dovolený. Takže opening party až v sobotu....

Také jsem zvědav...já mám vybráno na dobu neurčitou a všude takových krásných hodinek 😪

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...