Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 5 hodinami, AndyAaron napsal:

Kdyz uz tu mluvim o nove terase, tak mam hosi fakt radost, vubec z cele zahrady.
Cervenec 2021:

Cervenec 2022:

Tady jsou utopene vsechny ty prodane hodinky :D

Taky gratuluju a ta zahrádka je super 👍

Abys nebyl překvapen, až si ty kurvy urvou co budou moct i tak :) To by mě zajímalo, jestli když ropa zlevňuje, tak budou na pumpách taky 3x denně přeceňovat směrem dolů, jako to dělali, když se zdražovalo....najednou budou mít nevyčerpatelné zásoby :D

před 45 minutami, Bells napsal:

Abys nebyl překvapen, až si ty kurvy urvou co budou moct i tak :) To by mě zajímalo, jestli když ropa zlevňuje, tak budou na pumpách taky 3x denně přeceňovat směrem dolů, jako to dělali, když se zdražovalo....najednou budou mít nevyčerpatelné zásoby :D

Samozřejmě to myslím ironicky,v tomhle kurvopakostátu to bez ironie nejde.

V 15. 7. 2022 v 6:48, Tobi napsal:

Dnes mne potěšilo že bude zase levnější benzín, ropa zlevnila, jinak to přece nejde.... už bylo načase.

Dneska jsem narazil na pumpu kde už mají nový ceník :lol2: bohužel je pár let mimo provoz.  Na chvíli mě přepadla nostalgie 😢 suby ležely na krámě a nafta za pár kaček.

DSC06244.JPG

DSC06246.JPG

před 11 hodinami, Roland Sands napsal:

Dneska jsem narazil na pumpu kde už mají nový ceník :lol2: bohužel je pár let mimo provoz.  Na chvíli mě přepadla nostalgie 😢 suby ležely na krámě a nafta za pár kaček.

DSC06244.JPG

DSC06246.JPG

Hm,tak to by byl svět ještě v pořádku😆

Dnesni srážka se státním aparatem- před 8 hodinou mimo úřední hodiny- vyřízen oddací list ( na jiné městské části ), žádost o novou občanku( u nás, ale stejně ) a od vedoucího schválena srpnovo/zářijová dovolena. Všude příjemný a ochotný lidí. A ode mě nikdo nic na oplátku nechtěl. Fakt čumím ( a to jsem se šel spíš jen informovat ).