kuncák7 Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 před 7 minutami, Harwey napsal: Uzivaj! Díky, užívám. Ani mě nerozhodí to, že cestou z práce mě nějakej svačíci hlupák polil v busu kolou a neozývá se mi jeden prodávající s kajakem, jak bylo domluveno, protože zítra odjíždím. I tak je to po roce parádní pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 před 57 minutami, kuncák7 napsal: Právě mi začla dovolená. Paráda Tak si ji hezky užij, já balím batoh a v noci hurá nach Mondsee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Díky, užívám. Ani mě nerozhodí to, že cestou z práce mě nějakej svačíci hlupák polil v busu kolou a neozývá se mi jeden prodávající s kajakem, jak bylo domluveno, protože zítra odjíždím. I tak je to po roce parádní pocit Bůh chraň, že bych ti to přál, ale očekávám, že se co nevidět objeví příspěvek v rubrice Co mě naštvalo Užji si dovolenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 před 2 hodinami, Conrad napsal: Bůh chraň, že bych ti to přál, ale očekávám, že se co nevidět objeví příspěvek v rubrice Co mě naštvalo Užji si dovolenku Málem, manželka bali své věci na dovolenou a já jen ziram ( zítra asi objednávám náklaďák ), já sbaleno za 5 minut ( 4 trika a troje krataso/ plavky daj zabrat jen hledáním ve skříni ). Na tohle si nezvyknu. Ale úsměv na tváři zatím nezmizel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Se mi to moje velkostatkaření rozrůstá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Boha jeho, škoda ich zožrať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Škoda ich nezožrať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Myslíš, že to ten pes spolkne v kuse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Před hodinou, Ajaj napsal: Myslíš, že to ten pes spolkne v kuse? Jako malinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 v tom případě logický jednohubky: 2 psi = 2 kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Ale to je málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Spolužačka mojí dcery se stala mistryní světa v Muai Thai.To už má za sebou evropský titul v boxu a v K-1 a je i mistryní Evropy v hokeji U16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 před 3 hodinami, nickolas napsal: Boha jeho, škoda ich zožrať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Krabičková sobota... Jupijajou....od čtvrtka tu na mě čekaly, až se vrátím z dovči @Prochy68 a @African tadaaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Tohle už je staré na žraní... Do zimy budou dávat vajica a na jaře je nechám vyvést mladé. A ty sežeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Máš recht,na jaře jich bude (snad) na pekáč povícero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 před 5 hodinami, Pavelpu27 napsal: Spolužačka mojí dcery se stala mistryní světa v Muai Thai. To už má za sebou evropský titul v boxu a v K-1 a je i mistryní Evropy v hokeji U16 jj druhá Ledecká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 @Gustaf Hamilton byly moje nejpresnejsi hodinky....nez jsem je prodal Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Tvl Bára Špotáková je bronzová super radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se