African Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 před 14 minutami, gunman napsal: Dcera se nám vrátila po dvou měsících z Nepálu, vybrat tam dárek pro tatínka bylo celkem jednoduché Fajnový Khukri Neradno si zahrávat s Nepálským vojskem Líbilo se dcerce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Byla ukázka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 před 21 minutami, geometr napsal: Finále Muchová x Vondroušová myslíš? Noo je to tedy hodně ambiciózní představa, ale JO, to by bylo nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 11 hodinami, African napsal: Fajnový Khukri Neradno si zahrávat s Nepálským vojskem Líbilo se dcerce? Líbilo, byla měsíc v nemocnici v Katmandu a pak 3 týdny v nemocnici u kláštera v horách. Ubytování v rodinách, pár výletů na slony, krokodýly, nosorožce. Nemocnice vybavené, doktoři makají za pár korun, na horách se rodiny myjou jednou týdně, cesta do nemocnice přes hodinu pěšky. Promítala nám mraky fotek, naprosto jiný svět, kultura. Všichni ale v pohodě a milí, navíc jako vysoká štíhlá bílá holka tam byla za celebritu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 11 minutami, gunman napsal: Líbilo, byla měsíc v nemocnici v Katmandu a pak 3 týdny v nemocnici u kláštera v horách. Ubytování v rodinách, pár výletů na slony, krokodýly, nosorožce. Nemocnice vybavené, doktoři makají za pár korun, na horách se rodiny myjou jednou týdně, cesta do nemocnice přes hodinu pěšky. Promítala nám mraky fotek, naprosto jiný svět, kultura. Všichni ale v pohodě a milí, navíc jako vysoká štíhlá bílá holka tam byla za celebritu Super a navíc když tam takhle pomáhá a nabírá cenné zkušenosti Jinak Chitwan je má srdeční záležitost, parádní národní park, mám to tam moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 https://www.novinky.cz/clanek/domaci-praze-dosla-trpelivost-tricitkarum-zatrhla-magistralu-poslala-je-na-chodnik-40442844#dop_ab_variant=1134051&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Praze došla trpělivost. Třicítkářům zatrhla magistrálu, poslala je na chodník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 (upraveno) Doufám, že jim tu stížnost soude smete ze stolu... Upraveno 7. září 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 (upraveno) A je tu snad někdo tak naivní aby věřil, že se tihle uřvaní vyděrači budou nějakým ouředním příkazem/zákazem řídit? Bandy potrhlých anarchistických fundamentalistů odjakživa uznávaly akorát svoje vlastní domnělá práva, zatímco své činy spáchané v rozporu s morálkou, elementárními právy ostatních i zákonem si automaticky omlouvali jako "mučednictví". Aneb jejich zvrácenou logikou: "Umře-li matka cestou k porodu v zácpě způsobené blokádou, jde o oběti systému který ta zlá auta odmítl zakázat a proti kterému budeme o to rozhodněji bojovat". Ultralevičákům totiž o nějakého konkrétního člověka (pokud nebyl jeden z nich) nikdy nešlo a nejde a nepůjde Upraveno 7. září 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Potesily mne "Petidenky", ktere jsou na svem miste namontovany pres pul stoleti a stacilo jen trosku natahnout a okamzite se rozesly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Dnes zahajuje Ragby MS 2023 : Francie - Nový Zéland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 No, napoprvé asi ne. Ale nyní již fízlové budou moci, či spíše muset, konat. Já si myslím, že první demonstrace na chodníku bude docela prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Plaveni Labe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Populace bisonů evropských překročila hranici 10 000 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 (upraveno) .. a na to se dnes vecer napijem! Upraveno 9. září 2023 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Pac jsem celkem skrt, tak jsem si nekoupil hned "mercedes", ale zacinam s rekneme "vw" Nicmene zatim spokojenost velika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Při úklidu jsem našel Kulhánka Stroncium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 (upraveno) před 30 minutami, DavidLC napsal: Při úklidu jsem našel Kulhánka Stroncium Slint slint Edit : já mám v knižní podobě jen Vyhlídku na věčnost. A na živo mám dceru Elvíru Upraveno 10. září 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 ještě že nemáš kluka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 V knižní podobě mi chybí jen Vládci strachu. Dvakrát jsem je měl, dvakrát půjčil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se