Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 1 hodinou, vzduch napsal:

Dnes při cestě nedaleko Trenčína. Ale asi je to technické neb okolo jeli policajti a bez reakce. 

IMG_20240831_150529.jpg

Technické konopí. Pár kilometrů okolo "oplodňuje" i to netechnické ( takže znehodnocuje rostliny pěstované na "hulení"). Policie má jedině radost, když se technické v dané lokalitě pěstuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si dnes takhle uklizim auto a zjistil jsem, ze jsem si sice koupil a vylepil rakouskou dálniční známku na cestu zpět, ale tu jsem koupil až na nas návrat 7.9. Takže vlastně neplatila. Proto na me možná ten rakouskej policajt na hranicích tak divně koukal 🤣, kdyz nas kontroloval. To už bych neokecal, týden ne. Onehda mi dalo prace je ukecat o dvě minuty 🤣 ( najel jsem na jejich placenej usek ve 23.58 ). 

Odkaz ke komentáři

Prave jsem asi v pomateni smyslu udělal svůj další hodinkovej restart- všechno pryč, jedny domu. A zase se tesim. Ted nafotím vetes co zbyla a budu mít na chvilku klid ( to foceni me desi, jinak mam ohromnou radost ).

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

V 31. 8. 2024 v 19:52, vzduch napsal:

Dnes při cestě nedaleko Trenčína. Ale asi je to technické neb okolo jeli policajti a bez reakce. 

IMG_20240831_150529.jpg

Jak nemám brýle na nose, tak čtu:

... neb okolo jeli policajti a bez erekce. 

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

Vse spatne je k něčemu dobre- po par telefonatech se docililo toho, ze teta a manzelcina babička budou rehabilitovat na jednom miste, v Mostě. Byla to fuška, ale stojí to za to. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

O víkendu mě na Jižní Spojce předjel Lotus Eletre v krásné červené barvě. Nááádherný zadek a zážitek rovný tomu, když se vaše kamarádka nečekaně předkloní a vy zjistíte, že šetří na prádle.

IMG_0417.thumb.jpeg.8c2569ac6e562bfc0673add8cba3aafa.jpeg

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...