African Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Dostal jsem flanďeru, Africkou limitku... přes dvacet let chudáček ležela v temném sklepě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Dnes při cestě nedaleko Trenčína. Ale asi je to technické neb okolo jeli policajti a bez reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Ano technicke konope je povolene pestovat na SK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 1 hodinou, vzduch napsal: Dnes při cestě nedaleko Trenčína. Ale asi je to technické neb okolo jeli policajti a bez reakce. Technické konopí. Pár kilometrů okolo "oplodňuje" i to netechnické ( takže znehodnocuje rostliny pěstované na "hulení"). Policie má jedině radost, když se technické v dané lokalitě pěstuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Počasí a zase počasí, v těch našich končinách se běžně koncem srpna už kouří z komínka a kluk si dává prkno...luxus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Ked Celsius krachol, nemyslel som, ze z tych penazi, este niekedy nieco uvidim. Tak po 2 rokoch aspon nieco 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Tak si dnes takhle uklizim auto a zjistil jsem, ze jsem si sice koupil a vylepil rakouskou dálniční známku na cestu zpět, ale tu jsem koupil až na nas návrat 7.9. Takže vlastně neplatila. Proto na me možná ten rakouskej policajt na hranicích tak divně koukal , kdyz nas kontroloval. To už bych neokecal, týden ne. Onehda mi dalo prace je ukecat o dvě minuty ( najel jsem na jejich placenej usek ve 23.58 ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Novy prirustky. Na jare jsme po mnoha letech prodali quessantky, ale dlouho nam to nevydrzelo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Prave jsem asi v pomateni smyslu udělal svůj další hodinkovej restart- všechno pryč, jedny domu. A zase se tesim. Ted nafotím vetes co zbyla a budu mít na chvilku klid ( to foceni me desi, jinak mam ohromnou radost ). 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cezan Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Po dlhom hľadaní sa mi podarilo kúpiť knihu Dějiny československého hodinářského průmyslu I a II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září V 31. 8. 2024 v 19:52, vzduch napsal: Dnes při cestě nedaleko Trenčína. Ale asi je to technické neb okolo jeli policajti a bez reakce. Jak nemám brýle na nose, tak čtu: ... neb okolo jeli policajti a bez erekce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září před 2 hodinami, orol napsal: Jak nemám brýle na nose, tak čtu: ... neb okolo jeli policajti a bez erekce. No tak to asi taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Vse spatne je k něčemu dobre- po par telefonatech se docililo toho, ze teta a manzelcina babička budou rehabilitovat na jednom miste, v Mostě. Byla to fuška, ale stojí to za to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Linkin Park včera ohlásili novou zpěvačku, novýho bubeníka, nový singl a nový cédo v listopadu, těším se moc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Netopýři noc, fakt zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Radvanský jarmok,žiadne handry,čínske šmejdy,ale skutočný remeselnicky sviatok.. Vivat Slovakia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září A nějaká fotečka by nebyla ? Pro potěchu oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 20240907_143358.heic 20240907_142740.heic 20240907_152419.heic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Prší 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září (upraveno) O víkendu mě na Jižní Spojce předjel Lotus Eletre v krásné červené barvě. Nááádherný zadek a zážitek rovný tomu, když se vaše kamarádka nečekaně předkloní a vy zjistíte, že šetří na prádle. Upraveno 9. září uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se