Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Potesil mne "cinan". Z Alika za par dnu doma zakladni desky do 8Ah Parkside Aku. Bo ty smart s BT umiraji "na desky" a je mi lito vyhodit akumulator po par nabitich. Zvlast kdyz jsou tam 21700-ky clanky. Takze přepajeno, trochu poladeno a propojeno a aku slape jako novy (taky skoro je).

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šli jsme dneska na procházku s kočárem a na vchodových dveřích lístek, že na parkovišti pobíhá zakrslý králík. Při cestě okolo jsme ho viděli pod lavičkou, tak jsem sehnal krabici a zkoušel ho chytit, což se teda nepovedlo. Měšťáci mě dost nevybíravě poslali do prdele, tak jsem tam nechal krabici s trávou a doufal, že až se za chvilku vrátíme, bude tam. 

No a při návratu už tam byla nějaká holčička a nesla si ho domu v náručí, očividně původní majitel, jinak by se chytit nenechal. Dobrej konec potěšil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem ragu
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Letos v létě našla dcera mojí zandanou krabici s cédéčkama….Tatí co to je? Já nato, tosem poslouchal za mladýho mlada🤪 byl sem tenkráte tak trochu metalista….. No a dnes mi moje mladý mlado připomněl Ježíšek🤟už je to 35 let….toto letí! 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, ragu napsal:

Šli jsme dneska na procházku s kočárem a na vchodových dveřích lístek, že na parkovišti pobíhá zakrslý králík. Při cestě okolo jsme ho viděli pod lavičkou, tak jsem sehnal krabici a zkoušel ho chytit, což se teda nepovedlo. Měšťáci mě dost nevybíravě poslali do prdele, tak jsem tam nechal krabici s trávou a doufal, že až se za chvilku vrátíme, bude tam. 

No a při návratu už tam byla nějaká holčička a nesla si ho domu v náručí, očividně původní majitel, jinak by se chytit nenechal. Dobrej konec potěšil.

No, tak tohle mi připomnělo příběh s naším králíkem...kterýho jsem s dcerou našel cca měsíc po Vánocích na poli při venčení psa. Týpek na něj koukal s cígem v ruce a hlásí " jooo ten tu běhá už asi týden, čumím že ještě neumrzl".🙄

No volal jsem tenkrát manželce aby dojela s přepravkou na kočku a už je to asi 5 let co ho máme doma :)

• Like 1
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři

@Spongebob mně měšťák po telefonu (po tom co mi asi 10x řekl že králíka FAKT CHYTAT NEBUDOU) tvrdil, že je to určitě divokej králík, na Čerňáku jich je prej spousta a noruji tam, prej to nemůžu poznat. Musel jsem mu ten telefon položit, znovu mě to utvrdilo o zbytečnosti existence té instituce.

• Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Potřeboval teda vykoupat, ostříhat drápy a koupit klec... 🙄😅

Ale je fakt dobrej :D v létě běhá po zahradě. 

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Konecne jsme vypadli z domu a dorazili do Zdobnice v O.H., kde nam kamos pujcuje chalupu (sam se trapi na surfu na Kanarech). Takze foto do min 10 vlaken - Co mate dnes na ruce, Jake G Shocky, Jaka Casia, Co me dnes potesilo, Co pijete, Caj, Komu smrdi rum, Co nosite na nohou, Trekova obuv, Jaka krbova kamna….

Zejtra doufam doplnim neco na tema Bezky. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

No tak kosa tady je. Ani v chalupe nebylo zrovna moc teplo kdyz jsme prijeli. 
Jinak zejtra to testnu, ale zpravy ohledne snehu i parkovani me trochu desi. 

Odkaz ke komentáři

Vůbec ne. Kam jede lanovka, tam se nechodí! Moje zlaté pravidlo 😝

Ad stav sněhu, jdu si koupit béčkové běžky 😆

edit: ale ono bude asi narváno i tam. Minimálně na horním parkovišti. Proto jezdím až v lednu… 

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

V 25. 12. 2024 v 8:22, ragu napsal:

@Spongebob mně měšťák po telefonu (po tom co mi asi 10x řekl že králíka FAKT CHYTAT NEBUDOU) tvrdil, že je to určitě divokej králík, na Čerňáku jich je prej spousta a noruji tam, prej to nemůžu poznat. Musel jsem mu ten telefon položit, znovu mě to utvrdilo o zbytečnosti existence té instituce.

Amen.

Já jsem tak při venčení narazil na volně pobíhajícího labradora asi 50m od silnice první třídy. Evidentně bez majitele, evidentně útěkář s dobrou náladou.

Volám městapo:

- a nemůžete ho chytit vy?

- mám tu dva psy, co budu dělat s třetím? odnesu si v baťůžku? a pak?

- no, ale říkáte, že je hodný

- ty hovory se nahrávají, jestli toho psa rozstřelí auto celé to jde za váma

za 5 minut byli ti věčně spící/zevlící (potkávám je pravidelně v lese, když chodím běhat) kreténi na místě

Odkaz ke komentáři

Tak to evzmi z druhy strany. Kafe v Kyhance v Orlickem zahori, zaparkujes u vleku. Nahoru te to vytahne mezi Velkou Destnou a Homoli, tam snih bude nejlepsi. A mas okruh Velka Destna, Peticesti jednou po cervene a zpatky po ceste priklonene k Zahori a Polsku. To bude okolo 20 km. Potom lanovkou sjedes dolu.

Odkaz ke komentáři

Led na Lipně, pecka!

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...