geometr Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 To je moc pěkný. Je fajn, že slušní lidé jsou i na druhé straně. No a mě potěšil dopis ježíškovi jednoho ze synků: "Milý Ježíšku, přál bych si ručičkové hodinky se stopkami". 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Potesil mne "cinan". Z Alika za par dnu doma zakladni desky do 8Ah Parkside Aku. Bo ty smart s BT umiraji "na desky" a je mi lito vyhodit akumulator po par nabitich. Zvlast kdyz jsou tam 21700-ky clanky. Takze přepajeno, trochu poladeno a propojeno a aku slape jako novy (taky skoro je). 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 (upraveno) Šli jsme dneska na procházku s kočárem a na vchodových dveřích lístek, že na parkovišti pobíhá zakrslý králík. Při cestě okolo jsme ho viděli pod lavičkou, tak jsem sehnal krabici a zkoušel ho chytit, což se teda nepovedlo. Měšťáci mě dost nevybíravě poslali do prdele, tak jsem tam nechal krabici s trávou a doufal, že až se za chvilku vrátíme, bude tam. No a při návratu už tam byla nějaká holčička a nesla si ho domu v náručí, očividně původní majitel, jinak by se chytit nenechal. Dobrej konec potěšil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2024 uživatelem ragu 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Letos v létě našla dcera mojí zandanou krabici s cédéčkama….Tatí co to je? Já nato, tosem poslouchal za mladýho mlada byl sem tenkráte tak trochu metalista….. No a dnes mi moje mladý mlado připomněl Ježíšekuž je to 35 let….toto letí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 před 8 hodinami, ragu napsal: Šli jsme dneska na procházku s kočárem a na vchodových dveřích lístek, že na parkovišti pobíhá zakrslý králík. Při cestě okolo jsme ho viděli pod lavičkou, tak jsem sehnal krabici a zkoušel ho chytit, což se teda nepovedlo. Měšťáci mě dost nevybíravě poslali do prdele, tak jsem tam nechal krabici s trávou a doufal, že až se za chvilku vrátíme, bude tam. No a při návratu už tam byla nějaká holčička a nesla si ho domu v náručí, očividně původní majitel, jinak by se chytit nenechal. Dobrej konec potěšil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No, tak tohle mi připomnělo příběh s naším králíkem...kterýho jsem s dcerou našel cca měsíc po Vánocích na poli při venčení psa. Týpek na něj koukal s cígem v ruce a hlásí " jooo ten tu běhá už asi týden, čumím že ještě neumrzl". No volal jsem tenkrát manželce aby dojela s přepravkou na kočku a už je to asi 5 let co ho máme doma 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 @Spongebob mně měšťák po telefonu (po tom co mi asi 10x řekl že králíka FAKT CHYTAT NEBUDOU) tvrdil, že je to určitě divokej králík, na Čerňáku jich je prej spousta a noruji tam, prej to nemůžu poznat. Musel jsem mu ten telefon položit, znovu mě to utvrdilo o zbytečnosti existence té instituce. 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Potřeboval teda vykoupat, ostříhat drápy a koupit klec... Ale je fakt dobrej v létě běhá po zahradě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dolezite vlakna fora takto spolu navrchu, je vidno, ze ludia vedia ako udrziavat pitny rezim:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Konecne jsme vypadli z domu a dorazili do Zdobnice v O.H., kde nam kamos pujcuje chalupu (sam se trapi na surfu na Kanarech). Takze foto do min 10 vlaken - Co mate dnes na ruce, Jake G Shocky, Jaka Casia, Co me dnes potesilo, Co pijete, Caj, Komu smrdi rum, Co nosite na nohou, Trekova obuv, Jaka krbova kamna…. Zejtra doufam doplnim neco na tema Bezky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Ve Zdobnici je zima jak v prdeli! Pořádně to prozkoumej, já už stříhám metr. Od 4.1. budu kousek vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 No tak kosa tady je. Ani v chalupe nebylo zrovna moc teplo kdyz jsme prijeli. Jinak zejtra to testnu, ale zpravy ohledne snehu i parkovani me trochu desi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Co vyjet na hřeben lanovkou v Říčkach a parkovat pod ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 No po pravde jsem uz i tom premyslel. Ale takovy ponizeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) Vůbec ne. Kam jede lanovka, tam se nechodí! Moje zlaté pravidlo Ad stav sněhu, jdu si koupit béčkové běžky edit: ale ono bude asi narváno i tam. Minimálně na horním parkovišti. Proto jezdím až v lednu… Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 V 25. 12. 2024 v 8:22, ragu napsal: @Spongebob mně měšťák po telefonu (po tom co mi asi 10x řekl že králíka FAKT CHYTAT NEBUDOU) tvrdil, že je to určitě divokej králík, na Čerňáku jich je prej spousta a noruji tam, prej to nemůžu poznat. Musel jsem mu ten telefon položit, znovu mě to utvrdilo o zbytečnosti existence té instituce. Amen. Já jsem tak při venčení narazil na volně pobíhajícího labradora asi 50m od silnice první třídy. Evidentně bez majitele, evidentně útěkář s dobrou náladou. Volám městapo: - a nemůžete ho chytit vy? - mám tu dva psy, co budu dělat s třetím? odnesu si v baťůžku? a pak? - no, ale říkáte, že je hodný - ty hovory se nahrávají, jestli toho psa rozstřelí auto celé to jde za váma za 5 minut byli ti věčně spící/zevlící (potkávám je pravidelně v lese, když chodím běhat) kreténi na místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ČT24 — Nejdůvěryhodnější zpravodajský web v ČR | Česká televize 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 @nickolas tvl vo bezkach mi nemluv. Do posledni chvile jsem mel nachystany oboje a pak tam hodil novy nanogripy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Tak to evzmi z druhy strany. Kafe v Kyhance v Orlickem zahori, zaparkujes u vleku. Nahoru te to vytahne mezi Velkou Destnou a Homoli, tam snih bude nejlepsi. A mas okruh Velka Destna, Peticesti jednou po cervene a zpatky po ceste priklonene k Zahori a Polsku. To bude okolo 20 km. Potom lanovkou sjedes dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Led na Lipně, pecka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se