Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Dobrá práce, Martine, já minulý týden zapomněl v kalhotech air pody a samozřejmě jsem je vypral hezky na 60,6️⃣0️⃣  ten zvuk je normálně čistší a jedou jako nový. 😆👍🏻Bomba a ještě jsem si vyčistil sluchátka.

• Like 1
  • Haha 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mě potěšilo, že jsem nenechal cloumat svým majestátem a zůstal v autě poměrně klidnej : jedu si v 5.45 do práce a z připojováku se mi tam šine i30 zapadaná sněhem až hanba. Dovolil jsem si tedy zatroubit, aby o mě aspoň věděl ( jel tam, jako kdyby byl na hlavní, pruh nepruh ), hošan se mě tedy začal vesele nahánět, troubit , blikat a ukazovat ať zajedu ke straně a kdesi cosi. Na tohle nereaguju, tak se na mě nalepil a jel za mnou cca 3 km, až jsem tedy musel zastavit na červený. Okamžitě vyskočil a ke mě. Tak vylezu taky a ono ejhle, frajer 170 cm, 70 kg a proč na něj ( já d.....l ) troubím, že najíždí a mám mu dát přednost, že má vše na kameře a ať si nic nemyslím, když jsem o hlavu větší a že tyhle vesničany miluje a že ho s..m ( mám ústecký plechy na autě, ale už to byl můj značkovej rajon ). No, bylo ráno, hůř reaguju, ale zblejskl jsem, že padla zelená, tak jsem mu jen popřál hezkého rána, doporučil mu něco nastudovat z pravidel, vyšroubovat si sedačku vejš ať něco vidí a odjel jsem, vše vcelku publikovatelné, až jsem se fakt zarazil, že jsem asi zmoudřel :-)). Už jen toto zjištění prostě potěší. 

• Like 3
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, kuncák7 napsal:

Dnes mě potěšilo, že jsem nenechal cloumat svým majestátem a zůstal v autě poměrně klidnej : jedu si v 5.45 do práce a z připojováku se mi tam šine i30 zapadaná sněhem až hanba. Dovolil jsem si tedy zatroubit, aby o mě aspoň věděl ( jel tam, jako kdyby byl na hlavní, pruh nepruh ), hošan se mě tedy začal vesele nahánět, troubit , blikat a ukazovat ať zajedu ke straně a kdesi cosi. Na tohle nereaguju, tak se na mě nalepil a jel za mnou cca 3 km, až jsem tedy musel zastavit na červený. Okamžitě vyskočil a ke mě. Tak vylezu taky a ono ejhle, frajer 170 cm, 70 kg a proč na něj ( já d.....l ) troubím, že najíždí a mám mu dát přednost, že má vše na kameře a ať si nic nemyslím, když jsem o hlavu větší a že tyhle vesničany miluje a že ho s..m ( mám ústecký plechy na autě, ale už to byl můj značkovej rajon ). No, bylo ráno, hůř reaguju, ale zblejskl jsem, že padla zelená, tak jsem mu jen popřál hezkého rána, doporučil mu něco nastudovat z pravidel, vyšroubovat si sedačku vejš ať něco vidí a odjel jsem, vše vcelku publikovatelné, až jsem se fakt zarazil, že jsem asi zmoudřel :-)). Už jen toto zjištění prostě potěší. 

Upřímně, co se děje na těch našich silnicích už nemá obdoby nikde v Evropě 😝 Lidi se úplně zbláznili a je to jenom tím, že to nikdo neřeší. Nedávno jsem byl na pivku s kámošem z kriminálky, a docela mě dostal tím, jak se všude zkouší šetřit a jak se všechno pěkně přehlíží a mete pod koberec....a ty řeší úplně jiné věci než banální dopravní přestupky 🤬

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si řekl, že nebudu co možná vůbec, psát do vlákna - co mě naštvalo. Budu se snažit psát vše pozitivně a včerejšek mě opravdu dostal.

Našel jsem hodinky, co jsem chtěl vyzkoušet, ale v rozměru 39mm ( to byl inzerát ), tak jsem se 3 týdny odhodlával napsat. Mluva prodávajícího strašná ( pobídka - tikejte my - je výzva k tykání ) bylo to nejmenší, ale co? Chtěl bych si je alespoň prohlídnout, tak to risknu. Než jsem z pána vydoloval adresu, tak to byla fuška, do toho začal licitovat o ceně, že jí prý zadal vlastně špatně a další. Dorazím na místo a ona to zastavárna a pána jsem znal z minulosti ( chtěl na mě posílat Policii, protože mé nové Oris nenašel na internetu a originál papíry a komplet balení jsem mohl dokoupit až k těm fejkům - dle něho. O dotazu na prodejně nechtěl slyšet. Pak zničil lunetu a obvinil z toho mě, že jsem mu je tak prodal. No prostě story k popukání ). Chtěl jsem se na fleku obrátit a odjet, ale jel jsem přes celou Prahu a byl zvědavej, tak jsem to riskl. Když pominu to, že hodinky jsou v rozměru 41 ( které jsem měl v plánu koupit nové ), je k nim navíc safír luneta, zelenej cifr a průhled, tak jsem vlastně udělal dobře. Navíc jsem se mohl ještě k tomu "pokochat" pohledem na Daytony, které pán koupil někde na chodníku za 15 tis. a je přesvědčenej o tom, že jsou pravé ( strašný, i jako laik, co je viděl v originále cca 3x za život jsem to viděl na první pohled ).

No, tohle už nikdy více, jsem sice o zkušenost moudřejší, ale stačilo. Ale vlastně radost z nových hodinek, které chci trochu vytunit a mít je jako pracovky na motorku ( teda skútr ).

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Upgrade Windows 10 na Windows 11. Čekal jsem problémy, ale nuda. Půl hodiny stahování za normálního provozu PC, potom 5 minut restart a hotovo. Všechno funguje, jak má, žádný problém.

Jak říkám, "Kdo umí, používá, kdo neumí, nadává". 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...