African Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Balíček Takhle ale do těch kopců nezhubneme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února @African Naopak - pokud hubneš, potřebuješ víc bílkovin než kdy jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Syn dnes běží první zavod Hyrox. Neskutečná atmosféra. Katowice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Ať se zadaří Jsem už starý, celý svůj dosavadní život jsem nějak sportoval. Některé současné sportovní disciplíny, pohybové aktivity moc nechápu, ale jsem rád, že se někteří mladí hýbou. Sportu zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února V 22. 2. 2025 v 9:51, vzduch napsal: Ať se zadaří Jsem už starý, celý svůj dosavadní život jsem nějak sportoval. Některé současné sportovní disciplíny, pohybové aktivity moc nechápu, ale jsem rád, že se někteří mladí hýbou. Sportu zdar! Rozšířit Hlavu vzhůru, já si to taky musel vyhledat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února To si dnes přijdu do práce, otevřu e-mail a mezi nadávkama a oznámením, že tu dnes budu sám ( obě kolegyně nemocné ), se dočtu, že nám dávaj 2 a 9.5. volno. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Mně těší, že píše kuncák7. Práce mi nevadí, soustřeď se. a pěkný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mko Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Po dlhej dobe zamračené počasie, no dažďom sa to ešte nedá nazvať, sneh by tiež potešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února V 26. 2. 2025 v 6:31, kuncák7 napsal: To si dnes přijdu do práce, otevřu e-mail a mezi nadávkama a oznámením, že tu dnes budu sám ( obě kolegyně nemocné ), se dočtu, že nám dávaj 2 a 9.5. volno. Paráda. Rozšířit Jen doplním, to jsem se dověděl dodatečně- je to prý jako poděkování, že náš úřad vyhrál něco jako nejpřívětivější a profi úřad ( nesleduju to ). To moje zásluha určo nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Ja bych se tak nepodcenoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Kuncaku mas na tom minimalne na 90% vplyv:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února V 27. 2. 2025 v 8:28, Prochy68 napsal: Ja bych se tak nepodcenoval Rozšířit Hele, moc dobře se znám ( měštáci vysloveně se mnou komunikovat nechtěj a mohl bych pokračovat ). V 27. 2. 2025 v 8:45, Harwey napsal: Kuncaku mas na tom minimalne na 90% vplyv:) Rozšířit To jo, že mi lidi nevolaj ( to se prý hodně hodnotí ). V psaném projevu se krotím mnohem lépe. No a dostal jsem dnes přidáno ( a nejen práci ), tak to jo, to beru :-). Hned je ten den hezčí ( a to mě čeká doma jedna zásilka, o které se zmíním v jiném vlákně - gentlemani fora ). 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února V 27. 2. 2025 v 7:29, kuncák7 napsal: Jen doplním, to jsem se dověděl dodatečně- je to prý jako poděkování, že náš úřad vyhrál něco jako nejpřívětivější a profi úřad ( nesleduju to ). To moje zásluha určo nebude Rozšířit Právě naopak. Po setkání s Tebou se všichni ostatní zaměstnanci úřadu zdají jako Gándhí nebo Matka Tereza. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února (upraveno) Jel jsem dnes ráno autem náhodou kolem místního bordelu, ze dveří vyhlížela mladá vnadná a (té rychlosti asi) i pohledná holka v tenkém vypasovaném triku, usměje se na mně, zamává. Sice vedle v autě seděla manželka, která si toho taky, ehm, všimla, ale stejně jsem měl v souhrnu o něco lepší náladu, takže fajn. Upraveno 28. února uživatelem misso 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Takže takovej Clark Griswold 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Taková blbina, ale potěšila. Kluk (12) šel vynýst bordel do kontejneru a za chvíli přilítl, voči na vrch hlavy, že tam leží na zemi nějakej starej pán a že mu okamžitě musíme jít pomoct. Než jsme došli, tak už tam někdo byl, navíc se ukázalo, že starej pán nejspíš jen trochu přebral, ale i tak mám z kluka radost. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Vysly novy CJ testy pro devataky u Cermatu. Protoze juniora neustale buzeruju za pravopis, musel jsem test udelat v casovym limitu, abych prokazal, ze na buzeraci mam znalosti. Davam to teda do vlakna, co me potesilo, i kdyz jsem za 37 minut dosah jen na 42 bodu z 50 moznych, coz je vlastne ostuda, nicmene me to i tak tesi, neb jsem vyhorel jen na teorii vetnejch clenu a epanastrofech . Pro pripadne zajemce je test zde. Klic s resenim tamtez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března V 1. 3. 2025 v 21:22, KFL napsal: kdyz jsem za 37 minut dosah jen na 42 bodu z 50 moznych Rozšířit To seš pašák. Mladej v pondělí přines svojí historicky první 4 z matematiky, tak sem ho zjezdil a on mi povídá, jestli bych mu ukázal svoje vysvědčení ze třetí třídy. Tak sem předstíral pětiminutový záchvat kašle a on na to zapomněl. V úterý přišel domu ze školy v trenkách bez kalhot. Přišel po fotbale poslední do šatny a zbyly tam jenom nějaký kalhoty do kterých se nevešel. Tak je tam nechal a šel domu v trenkách. Bylo mu to úplně jedno. Tak mě vlastně potěšilo, že bude blbej po fotrovi, ale dokáže si s tou blbostí poradit. 2 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Dneska jsem chtěl vlézt na aukro, abych se podival, jaký hodinky se asi prodávaj….ani jsem se tam nedostal, ´uplně jsem se zaseknul u sběratelství a hraček , vzpomínal jsem na věci které mě v dětství doprovázeli….. no úžasné! Igra a Ites , vláčky TT a HO , gumový vojáci a indoši z NDR, angličáky, letadýlka KZ Prostějov a Směr Praha….. no prostě paráda…. Hned má čék lepší náladu ! Jojo dětství v prdeli a do důchodu daleko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se