Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Ať se zadaří✊ Jsem už starý, celý svůj dosavadní život jsem nějak sportoval. Některé současné sportovní disciplíny, pohybové aktivity moc nechápu, ale jsem rád, že se někteří mladí hýbou. Sportu zdar!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 2. 2025 v 9:51, vzduch napsal:

Ať se zadaří✊ Jsem už starý, celý svůj dosavadní život jsem nějak sportoval. Některé současné sportovní disciplíny, pohybové aktivity moc nechápu, ale jsem rád, že se někteří mladí hýbou. Sportu zdar!

Rozšířit  

Hlavu vzhůru, já si to taky musel vyhledat.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

To si dnes přijdu do práce, otevřu e-mail a mezi nadávkama a oznámením, že tu dnes budu sám ( obě kolegyně nemocné ), se dočtu, že nám dávaj 2 a 9.5. volno. Paráda. 

Odkaz ke komentáři

V 26. 2. 2025 v 6:31, kuncák7 napsal:

To si dnes přijdu do práce, otevřu e-mail a mezi nadávkama a oznámením, že tu dnes budu sám ( obě kolegyně nemocné ), se dočtu, že nám dávaj 2 a 9.5. volno. Paráda. 

Rozšířit  

Jen doplním, to jsem se dověděl dodatečně- je to prý jako poděkování, že náš úřad vyhrál něco jako nejpřívětivější a profi úřad ( nesleduju to ). To moje zásluha určo nebude :thumbsup_anim: 

Odkaz ke komentáři

V 27. 2. 2025 v 8:28, Prochy68 napsal:

Ja bych se tak nepodcenoval 😆

Rozšířit  

Hele, moc dobře se znám ( měštáci vysloveně se mnou komunikovat nechtěj a mohl bych pokračovat ).

V 27. 2. 2025 v 8:45, Harwey napsal:

Kuncaku mas na tom minimalne na 90% vplyv:)

Rozšířit  

To jo, že mi lidi nevolaj ( to se prý hodně hodnotí ). V psaném projevu se krotím mnohem lépe.

No a dostal jsem dnes přidáno ( a nejen práci ), tak to jo, to beru :-). Hned je ten den hezčí ( a to mě čeká doma jedna zásilka, o které se zmíním v jiném vlákně - gentlemani fora ).

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 27. 2. 2025 v 7:29, kuncák7 napsal:

Jen doplním, to jsem se dověděl dodatečně- je to prý jako poděkování, že náš úřad vyhrál něco jako nejpřívětivější a profi úřad ( nesleduju to ). To moje zásluha určo nebude :thumbsup_anim: 

Rozšířit  

Právě naopak. Po setkání s Tebou se všichni ostatní zaměstnanci úřadu zdají jako Gándhí nebo Matka Tereza. 😄

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Jel jsem dnes ráno autem náhodou kolem místního bordelu, ze dveří vyhlížela mladá vnadná a (té rychlosti asi) i pohledná holka v tenkém vypasovaném triku, usměje se na mně, zamává. Sice vedle v autě seděla manželka, která si toho taky, ehm, všimla, ale stejně jsem měl v souhrnu o něco lepší náladu, takže fajn.

Upraveno uživatelem misso
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Taková blbina, ale potěšila.

Kluk (12) šel vynýst bordel do kontejneru a za chvíli přilítl, voči na vrch hlavy, že tam leží na zemi nějakej starej pán a že mu okamžitě musíme jít pomoct. 

Než jsme došli, tak už tam někdo byl, navíc se ukázalo, že starej pán nejspíš jen trochu přebral, ale i tak mám z kluka radost.

• Like 4
Odkaz ke komentáři

Vysly novy CJ testy pro devataky u Cermatu. Protoze juniora neustale buzeruju za pravopis, musel jsem test udelat v casovym limitu, abych prokazal, ze na buzeraci mam znalosti.

Davam to teda do vlakna, co me potesilo, i kdyz jsem za 37 minut dosah jen na 42 bodu z 50 moznych, coz je vlastne ostuda, nicmene me to i tak tesi, neb jsem vyhorel jen na teorii vetnejch clenu a epanastrofech .

Pro pripadne zajemce je test zde
Klic s resenim tamtez.

Odkaz ke komentáři

V 1. 3. 2025 v 21:22, KFL napsal:

kdyz jsem za 37 minut dosah jen na 42 bodu z 50 moznych

Rozšířit  

To seš pašák.

Mladej v pondělí přines svojí historicky první 4 z matematiky, tak sem ho zjezdil a on mi povídá, jestli bych mu ukázal svoje vysvědčení ze třetí třídy. Tak sem předstíral pětiminutový záchvat kašle a on na to zapomněl.

V úterý přišel domu ze školy v trenkách bez kalhot. Přišel po fotbale poslední do šatny a zbyly tam jenom nějaký kalhoty do kterých se nevešel. Tak je tam nechal a šel domu v trenkách. Bylo mu to úplně jedno.

Tak mě vlastně potěšilo, že bude blbej po fotrovi, ale dokáže si s tou blbostí poradit.

• Like 2
  • Haha 11
Odkaz ke komentáři

Dneska jsem chtěl vlézt na aukro, abych se podival, jaký hodinky se asi prodávaj….ani jsem se tam nedostal, ´uplně jsem se zaseknul u sběratelství a hraček , vzpomínal jsem na věci které mě v dětství doprovázeli….. no úžasné! Igra a Ites , vláčky TT a HO , gumový vojáci a indoši z NDR, angličáky, letadýlka KZ Prostějov a Směr Praha….. no prostě paráda…. Hned má čék lepší náladu ! Jojo dětství v prdeli a do důchodu daleko🙈

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...