Xenomorfus Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Kvúli takovým masným snům by se dalo i utíkat …… směrem k vám Zalezi jak to mas do Ostravy daleko
FantasticFabio Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Před hodinou, Xenomorfus napsal: Zalezi jak to mas do Ostravy daleko Mooooc daleko ….. z Klatov je to mooooc daleko 1
gunman Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Letos ty Vánoce budou takové specifické, tak jsem chtěl holkám dát něco, na čem bude něco ze mne. Dneska jsem to dopasoval, zítra ráno doladím balení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 13
VS Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 (upraveno) Nemělo tam být "2 ze 3" a "3 ze 3"? Upraveno 24. prosince 2025 uživatelem VS
Gustaf Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 (upraveno) Před hodinou, VS napsal: Nemělo tam být "2 ze 3" a "3 ze 3"? Tipuji, že každá jedna pro něj ta 1. ze 3.... Upraveno 24. prosince 2025 uživatelem Gustaf
gunman Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Mám to jako 1 ze 3 vyrobených kusů, ne jako číslovaná adice. Navíc, dovedete si představit, dát ženám 26,22 a 19 roků něco stejného, co by se dělo, kdyby jedna zjistila, že je 2 nedejbože 3 5
vzduch Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Nádhera. Snad děvčata nechodí na zdejší stránky
FantasticFabio Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 2 hodinami, VS napsal: Nemělo tam být "2 ze 3" a "3 ze 3"? Taky jsem mu to chtěl napsat, ale co když přiště budou 2 ze 3 a pak 3 ze 3 …. Prostě se jedná o první kus ze tří ….. takže sem se nehnal …..
FantasticFabio Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 1 hodinou, gunman napsal: Mám to jako 1 ze 3 vyrobených kusů, ne jako číslovaná adice. Navíc, dovedete si představit, dát ženám 26,22 a 19 roků něco stejného, co by se dělo, kdyby jedna zjistila, že je 2 nedejbože 3 Aha, tak tento přilspěvek jsem nečetl …..
FantasticFabio Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 1 hodinou, gunman napsal: Mám to jako 1 ze 3 vyrobených kusů, ne jako číslovaná adice. Navíc, dovedete si představit, dát ženám 26,22 a 19 roků něco stejného, co by se dělo, kdyby jedna zjistila, že je 2 nedejbože 3 Já tomu nehovím , ale kdysi jsem v ABC viděl Double Deringer, je to něco takového ? Jakou to má ráži ? Je na to třeba zbroják ?
gunman Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Je to perkusní derringer na 2 rány, ráže .36, s otočným svazkem hlavní. Komplet je to vyrobené z kaleného nebo zušlechtěného nerezu. Volně prodejné od 18-ti let. 1 1
Muffik Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 18 hodinami, gunman napsal: Letos ty Vánoce budou takové specifické, tak jsem chtěl holkám dát něco, na čem bude něco ze mne. Dneska jsem to dopasoval, zítra ráno doladím balení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super nápad 1
Dave123 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 57 minutami, Dave123 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám ji taky 1
Harwey Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Po mesiaci konecne slnko a modra obloha
Ajaj Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Ty vole kde jsi nebo co piješ? Vždyť je hluboká noc 2
Perkele Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Ehm.. asi to bylo vystavený někde u dveří těch knihkupectví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale tohle mi tedy vyrazilo dech - ta moje je takový zlatíčko, to jsem fakt nečekal, pánové. Musím jí někam vzít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
slabak Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 V 23. 12. 2025 v 22:05, gunman napsal: Letos ty Vánoce budou takové specifické, tak jsem chtěl holkám dát něco, na čem bude něco ze mne. Dneska jsem to dopasoval, zítra ráno doladím balení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krasny. Neco v tomhle smyslu jako mistni limitka...?
African Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 12 hours ago, kuncák7 said: Mám ji taky Holt ty naše ženy vědí co máme rádi A je zajímavá, baví mě.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se