Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, Pandera napsal:

Tak u Pardubic také zachycena.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Sem zvědav, jestli se ozve někdo z Kladna…… tam už kdysi byla 🙈

• Haha 2
Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

před 2 hodinami, FantasticFabio napsal:

Sem zvědav, jestli se ozve někdo z Kladna…… tam už kdysi byla 🙈

Jo, když se vyklápěla struska na haldě, nebo odpich vysoké pece, takže žádná atrakce, ta polární 😀

Upraveno uživatelem vaba
  • Haha 1
Odesláno (upraveno)

Tvl, oni to opět opakuji ….
kde jsou ty časy …

teda taky jsme koukali jen na reprízy …

Ale, tohle byl dobrej nedělní rodinej  program při obědě 😂

jinak …. 
absolutně jsem zapomněl ( tak že by to spíše patřilo do co mě naštvalo ) . Nedávno kolem nás procházel Karl Bushby, a po více jak 27letech bude skoro doma . 

Cestu plánoval na 8 let . Se chlapec maličko přepočítal . Ale myslím , že za tu cestu to stojí . 

Edit - nebo ještě ne , info. jak koukám se celkem rozchází …. 

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno (upraveno)

Tak, a dnes opakovanie :D Akurát, že už som doma. KP index je taký, že by čisto teoreticky mohla byť zasa vidno aj v strednej Európe...

Btw, tá „včerajšia“ trvala skoro 10 hodín takmer bez prestávok, poslednú fotku mám zo 7:09 h. Na túre som zbalil stan a kráčal ďalej, reku nech si ju užijem, tak pôjdem, kým neskončí... až som nadránom skončil pri aute. A keď som potom o tej siedmej doma vystupoval z auta, stále bola vidno :D 

Upraveno uživatelem wawrik
  • Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 31. 12. 2025 v 0:16, DavidLC napsal:

Dárek od dcery, krabička na prášky 😀

Na vánočním srazu cyklokámošů jsme dostali 2x plato Brufenu a Ibalginovou mast, to jsem bral jako provokaci. Tohle je ale hezký 👌

• Díky 1
Odesláno
před 1 minutou, bohus76 napsal:

Raději Ebay, Temu moc nemusím,furt to na mě vyskakuje fšude.

Ne ze bych nekdy neco na temu koupil, ale nebude ten ebay jen preprodej z temu? :D 

Odesláno

Berte, to je velika parada 😄

Asi budu muset prikoupit.

Moje prvni tricko v podobnem duchu bylo kdysi objednano pres "Trnky-Brnky". Byl tam "Kozey-Dechinson", Moped cycles ;-).... A kresleny typek (tusim Kujal-Zajicek) na "kozim dechu" 🙂 

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...