Pandera Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Tak u Pardubic také zachycena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
FantasticFabio Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 5 hodinami, Pandera napsal: Tak u Pardubic také zachycena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sem zvědav, jestli se ozve někdo z Kladna…… tam už kdysi byla 2
vaba Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Sem zvědav, jestli se ozve někdo z Kladna…… tam už kdysi byla Jo, když se vyklápěla struska na haldě, nebo odpich vysoké pece, takže žádná atrakce, ta polární Upraveno 20. ledna uživatelem vaba 1
papun Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Taková blbost. V TV běží Rozpaky kuchaře Svatopluka. A dole ten titulek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Lobber Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) Tvl, oni to opět opakuji …. kde jsou ty časy … teda taky jsme koukali jen na reprízy … Ale, tohle byl dobrej nedělní rodinej program při obědě jinak …. absolutně jsem zapomněl ( tak že by to spíše patřilo do co mě naštvalo ) . Nedávno kolem nás procházel Karl Bushby, a po více jak 27letech bude skoro doma . Cestu plánoval na 8 let . Se chlapec maličko přepočítal . Ale myslím , že za tu cestu to stojí . Edit - nebo ještě ne , info. jak koukám se celkem rozchází …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. ledna uživatelem Lobber
wawrik Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) Tak, a dnes opakovanie Akurát, že už som doma. KP index je taký, že by čisto teoreticky mohla byť zasa vidno aj v strednej Európe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Btw, tá „včerajšia“ trvala skoro 10 hodín takmer bez prestávok, poslednú fotku mám zo 7:09 h. Na túre som zbalil stan a kráčal ďalej, reku nech si ju užijem, tak pôjdem, kým neskončí... až som nadránom skončil pri aute. A keď som potom o tej siedmej doma vystupoval z auta, stále bola vidno Upraveno 20. ledna uživatelem wawrik 4 1
African Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Ranní výčum z ložnice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
MK3D Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna V 31. 12. 2025 v 0:16, DavidLC napsal: Dárek od dcery, krabička na prášky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na vánočním srazu cyklokámošů jsme dostali 2x plato Brufenu a Ibalginovou mast, to jsem bral jako provokaci. Tohle je ale hezký 1
Bert Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Klídek, i my, motorkáři, to máme podobně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bohus76 Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Raději Ebay, Temu moc nemusím,furt to na mě vyskakuje fšude.
zceyee Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna před 1 minutou, bohus76 napsal: Raději Ebay, Temu moc nemusím,furt to na mě vyskakuje fšude. Ne ze bych nekdy neco na temu koupil, ale nebude ten ebay jen preprodej z temu?
bohus76 Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Je mi to fuck,ale veškeré reklamy pořád jen Temu,to mě sere. Ebay na mě nevyskakuje
Bert Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Ebay: https://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=sons+of+arthritis&_sacat=0&_from=R40&_trksid=p4624852.m570.l1313
Xenomorfus Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Berte, to je velika parada Asi budu muset prikoupit. Moje prvni tricko v podobnem duchu bylo kdysi objednano pres "Trnky-Brnky". Byl tam "Kozey-Dechinson", Moped cycles ;-).... A kresleny typek (tusim Kujal-Zajicek) na "kozim dechu" 2
Bert Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Jasný, hadry by byly, takže zakládáme Chronomag MC. Kam se hrabou Bandidos
gunman Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Já jsem si udělal vlastní merche, ale se mnou v gangu nikdo být nechce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Xenomorfus Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Tak vlastni merch mame davno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se