Irwinek Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 15 hodinami, kuncák7 napsal: Jo kéž by. Mé loňské odměny stačí na jeté protreky, hodně jeté. Tohle prasátko se porcuje krapet jinde, navíc jsem poměrně držkatej a to tomu taky moc neprospívá . I tak se těším a určo se pochlubím. Při mém focení budete rádi, když poznáte značku Tak to jsi dostal alespoň něco, my dostali děkovný dopis a v obálce 3 ( slovy TŘI ) roušky papírové jednorázové. Prej byl složitej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Před hodinou, Irwinek napsal: Tak to jsi dostal alespoň něco, my dostali děkovný dopis a v obálce 3 ( slovy TŘI ) roušky papírové jednorázové. Prej byl složitej rok A prinesl je sam velky motyle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 9 hodinami, pciza napsal: Od Petra? Jojo a ne fotil jsem to já, ale ještě on. Je to hodně poznat, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 (upraveno) před 9 hodinami, kuncák7 napsal: Tak jsem dorazil. Má nejdobrodruznejsi cesta pro hodinky, pár terénních vložek, klouzání na sněhu mezi stromama,... A radost veliká. Wow, parádní kousek i s terénní vložkou, no lepší už to být nemůže Upraveno 14. ledna 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 29 minutami, kuncák7 napsal: Jojo a ne fotil jsem to já, ale ještě on. Je to hodně poznat, že? Taky jsem o nich přemýšlel. Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 52 minutami, kuncák7 napsal: Jojo a ne fotil jsem to já, ale ještě on. Je to hodně poznat, že? ani nie, takmer ako tvoje fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 10 hodinami, kuncák7 napsal: Tak jsem dorazil. Má nejdobrodruznejsi cesta pro hodinky, pár terénních vložek, klouzání na sněhu mezi stromama,... A radost veliká. Slintam a zavidim... Krasny jsou Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: A prinesl je sam velky motyle? Kdepak, poslali to poštou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 GLS, Budapest-Praha, v utorok odoslane, vo stvrtok u mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 @kuncák7Tak to je krásnej a netuctovej kousek - gratuluju k hodinkám i ke šťastnému návratu z lovu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 No jo, co k tomu dodat....stará dobrá klasika. Teď jsem dostal jedny na opravu a už se na ně těším.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 24 minutami, ONYX servis hodinek napsal: No jo, co k tomu dodat....stará dobrá klasika. Teď jsem dostal jedny na opravu a už se na ně těším.... Tyhle už jsi na servisu, sice preventivním, ale už měl :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Prej je nejhezčí pohled na svět z koňského hřbetu , tak to asi nebylo -8°C Jen škoda, že na nějaké jóó drifty je řízení v mazlíkovi poněkud přeposilované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Tuhle zimu můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 V 16. 1. 2021 v 10:48, kuncák7 napsal: Tyhle už jsi na servisu, sice preventivním, ale už měl :-)). To máš pravdu, je jich docela dost a tím pádem se k nám na servis dostávají taky docela často. To, ale není nic proti tomu, že je to pěkná práce, na kterou se člověk těší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 (upraveno) Dneska to na mě nějak přišlo.. čtu si tak vlákno nové modely Seiko ... A tam Pikachu limitka pro děcka. V baterce. Tak jsem to hned objednal.... A doma říkám, lásko přijde balíček a ukazuju jí obrázek. A ona říká. Víš že malá má už troje hodinky... (Dcera má rok a půl). Tak jsem to uhrál na to, že jsou to hodinky pro malou a ani neřvala. Edit : ani jedna. Upraveno 21. ledna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Vždycky když si něco kupuješ, musíš objednat i něco hezkého pro manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Vole poslední dobou se držím ... Za měsíc hodinky jen troje, nůž jeden a žádnou kravinu, nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 před 1 minutou, mAra_ napsal: Vole poslední dobou se držím ... Za měsíc hodinky jen troje, nůž jeden a žádnou kravinu, nic Já se držím dycky do doby, než vytáhnu pivo nebo rum. Pak vždycky ráno vstanu a koukám na ty maily - objednávka potvrzena. Za poslední tejden jedny hodinky, dvě kudly a bunda. A nějaký hadry pro syna..to jako vůbec netuším, jak se mi přihodilo.. Ten lockdown leze do peněz celkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Maro malo pijes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se