Já ml. Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Také přeji vše nejlepší ... Vládce náš, slunce naše jasné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Připojuji se s přáním všeho nejlepšího Berte, ...vítej mezi nás, letošní padesátníky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Berte, nech Tvoje tavy pluju iba datle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Hodně zdraví a štěstí přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Pičo, všechno nejlepší Roberte. Pade, to de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Tož všecko nejdelší vinšuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 V 13. 6. 2021 v 18:07, Bert napsal: Protože Vašemu tyranovi je dnes 40, eeee, trochu víc, tedy 50 .... Ty ses už tak starej . Též gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Vím, že není zima, ale konečně jsem sem dotáhl kominíka a staví se druhej komín. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 před 15 minutami, kuncák7 napsal: Vím, že není zima, ale konečně jsem sem dotáhl kominíka a staví se druhej komín. Paráda A ještě mu ukaž, jak máš pěkně uložený dřevo na zimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 (upraveno) před 2 hodinami, guzmic napsal: A ještě mu ukaž, jak máš pěkně uložený dřevo na zimu. Woe :-))). Jedem do výšky. Upraveno 15. června 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 A stavební povolení na to máš? Já takhle kdysi stavěl komín a moje představa, že dorazí kominík, postaví nerez rouru a odjede, vzala záhy za své . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Ohlášenou "kolaudaci" odkejvalo dvacet kámošů během deseti minut, yes, člověk si vždycky najde nějaký ten důvod se ožrat a co mě těší, že stíhám Jsem rád že mě děcka ukecali, bude to fajnový....z venku malý, uvnitř obrovský, dobrá zašívárna. Jo a prstů mám furt pět na obou rukách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Je to sice blbej kus opracovanýho bronzu, ale mě to udělalo radost převelikou. 60 koní opět zase zařehtá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 V 17. 6. 2021 v 22:13, African napsal: Ohlášenou "kolaudaci" odkejvalo dvacet kámošů během deseti minut, yes, člověk si vždycky najde nějaký ten důvod se ožrat a co mě těší, že stíhám Jsem rád že mě děcka ukecali, bude to fajnový....z venku malý, uvnitř obrovský, dobrá zašívárna. Jo a prstů mám furt pět na obou rukách Afri, ty vole, je to dobrý.... ale takový jako když tě to spadne brzo na hlavu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 před 10 hodinami, Gustaf napsal: Afri, ty vole, je to dobrý.... ale takový jako když tě to spadne brzo na hlavu:D Nesmím dávat muziku moc nahlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Za mlada jsem měl podobný šmajchlkabinet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 V 18. 6. 2021 v 8:05, Wanderer napsal: Je to sice blbej kus opracovanýho bronzu, ale mě to udělalo radost převelikou. 60 koní opět zase zařehtá. Jen se zeptám,nebude dělat ten bronz s hliníkem neplechu? Dle mého bych udělal vložku z duralu, u vrchu zavařil a třeba ještě pojistil šrouby.Takto mám strach,aby se ta vložka nevytahovala, jako nesourodost materiálu, rozdílné pnutí atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Ono se to takhle často opravuje. Bronz právě z důvodu nejpodobnější tepelné roztažnosti. No budu vidět, jak to bude fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Jako strojařinu dělám,ale s tímto zkušenosti nemám. Přeju ti ať to vydrží nějaké to století. Dej fotku stroje, ať se pokochám, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se