vogysan Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2020 Pěkné svátky všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hufnor Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2020 Být tam tak ty obrázky o jeden posunuté...
Thomas Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 A v Česku byl naočkován druhý Slovák.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dykmore Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Ani se mi nechce věřit.. že bych tady s tím byl fakt první?
warann Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 před 26 minutami, dykmore napsal: Zrovna jsem tom sem chtěl dát. Kazdopadne povedenej přerek.
Duke650 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Pro popularizaci vakcinace udělal víc než celá drahá kampaň MinZdr
potapec Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 K doktoru Epsteinovi vejde do ordinace dáma v norkovém kožichu, šaty Versace, kabelka Prada, brýle Gucci, plastika nosu, silikony a povídá: "Kousnula mě nějaká hrozná potvora, ale stydím se říct kde." "Madam, to je součást lékařského tajemství, ode mne se to nikdo nedozví." "V Kauflandu."
moco Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 před 17 hodinami, dykmore napsal: Ani se mi nechce věřit.. že bych tady s tím byl fakt první? Tohle vejde do českých dějin.
VS Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Tak nevím, jestli je větší sranda to video, nebo hláška, že je omezeno věkem.
Irwinek Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Mjr. Bumbál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Masák80 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lynx12 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 před 38 minutami, Masák80 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle naprosto perfektně vystihuje charakter toho sedícího pána, jo!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se