Andrew Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 11 minutami, Thomas napsal: Pokud školák odmítne test, bude se učit doma. A offline, varoval Plaga Tak ten je skvělej... teda, je to vtip, že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Tvl, to jsou drakonicky tresty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Trošku mi to připomnělo, jak před lety vyprávěl kolega, když byl na nějakém pracovním pobytu v Japonsku, že v rohu velkého openofisu byla "židle hanby". Když někdo udělal nějakou botu nebo průšvih, šel si na ni sednout. Třeba na hodinu. A nesměl pracovat a musel se dívat na ostatní, jak pracují. Dost mně to pobavilo. U nás by to fungovat nemohlo :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 @Xenomorfus fungovalo by to určitě dobře, jen stoliček by bylo vždycky málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Židle hanby bude neplacená nebo-li budeš sedět v zaměstnání zadarmo a budeš si to muset nadělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Ten čas na židli asi nikdo nějak neřeší. Tenkrát říkal, že "přesčasy" jsou úplně normální, respektive, že se běžně dělá hodně, až je hotovo, jde se "domů". Prý dost otročina a peníze za přesčasy žádné. Jiná mentalita. Ale to už bude dobrých 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Ten čas na židli asi nikdo nějak neřeší. Tenkrát říkal, že "přesčasy" jsou úplně normální, respektive, že se běžně dělá hodně, až je hotovo, jde se "domů". Prý dost otročina a peníze za přesčasy žádné. Jiná mentalita. Ale to už bude dobrých 10 let. Jde se domů až odejde šéf. S pracovním nasazením to nemá nic společného. S mentalitou možná, ale jinak než myslíš. Např. ještě nedávno měli v kancelářích faxy a to jen proto, že si faxovali po firmě lejstra ke schválení a každý nadřízený ho podepsal a odfaxoval dalšímu v pořadí. Prostě vykazovali činnost a svoji důležitost v soukolí. Vše strašně dlouho trvá...Podobně to mají např. Korejci, zejména s těmi odchody domů. Žena dělala v Nošovicích a tam to bylo běžné. Korejci seděli do večera v kanclech dokud neodešel nejvyšší boss. Čuměli na filmy skypovali s rodinami, spali za stolem....Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Zo zivota.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 7 hodinami, Xenomorfus napsal: Trošku mi to připomnělo, jak před lety vyprávěl kolega, když byl na nějakém pracovním pobytu v Japonsku, že v rohu velkého openofisu byla "židle hanby". Když někdo udělal nějakou botu nebo průšvih, šel si na ni sednout. Třeba na hodinu. A nesměl pracovat a musel se dívat na ostatní, jak pracují. Dost mně to pobavilo. U nás by to fungovat nemohlo :-D. Existuje i poetický eufemismus "místo u okna" ...přičemž (dle japonského profesora co u nás dělal) tím může být míněn i stolek toaletáře, co pak všem ostatním s poklonou vydává hajzlpapír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Míla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Snad to tu už někde nebylo. Smát se cizímu neštěstí není hezký, ale... Jako v blbém filmu. Třicet talibanců se odpálilo, když se učili sestrojit bombu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 26 minutami, Klotzman napsal: Snad to tu už někde nebylo. Smát se cizímu neštěstí není hezký, ale... Jako v blbém filmu. Třicet talibanců se odpálilo, když se učili sestrojit bombu https://www.youtube.com/watch/GBvfiCdk-jc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Před hodinou, Klotzman napsal: Snad to tu už někde nebylo. Smát se cizímu neštěstí není hezký, ale... Jako v blbém filmu. Třicet talibanců se odpálilo, když se učili sestrojit bombu Zelam im vela podobnych uspechov v tejto teroristickej skole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 To mi pripomina pripad z Moskvy, kdy si na silvestra nejaci vyznavaci miru a lasky pekne nachystali zarizeni pro hromadnou transformaci zive tkane na nezivou, vlozili a zprovoznili SIMku, zacali se chystat k odchodu, kdyz vtom operator poslal SMSku s pranim vseho nejlepsiho do noveho roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 V 17. 2. 2021 v 14:47, Xenomorfus napsal: Trošku mi to připomnělo, jak před lety vyprávěl kolega, když byl na nějakém pracovním pobytu v Japonsku, že v rohu velkého openofisu byla "židle hanby". Když někdo udělal nějakou botu nebo průšvih, šel si na ni sednout. Třeba na hodinu. A nesměl pracovat a musel se dívat na ostatní, jak pracují. Dost mně to pobavilo. U nás by to fungovat nemohlo :-D. tohle jsem viděl v jedné místní JP fabrice. Měli extra kukaň pro ty, co způsobili nejvíce vadných výrobků. V té pak přebírali vadné šarže. Viděli je všichni, co odcházeli domů. Ale mám za to, že už to zrušili, že to měli jen pár let po výstavbě (někdy kolem roku 2005?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 5 hodinami, eskimak napsal: Zelam im vela podobnych uspechov v tejto teroristickej skole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 17 minutami, moco napsal: Hladam v tomto humor,asi je prilis intelektualny na mna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Jamzase nechápu to s tím hovnocucem. Vůbec netuším proč je to vtip a pointu jsem nenašel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se