martar Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 6 hodinami, kolonada2 napsal: k těm translatorum - zadejte překlad do polštiny - "chci tě oklamat v neprůstřelné vestě" Ta polština je boží jazyk. Chvilemi mi hrozně připomíná české obrození a slovní novotvary, z nichž se dikybohu mnoho neuchytilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Jak si domrvit Day-Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Flys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Holt distancni vyuka, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Odpozorováno v Litoměřicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 před 3 hodinami, Tom4 napsal: Odpozorováno v Litoměřicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Posledních pět je výbornejch ... už to zapal, to se nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Potká se Ábel s Taussigem: „Ty, Taussig, zítra jedu na týden do Paříže.“ „A bereš s sebou i paničku?“ „Blázníš? Ty když jedeš do Mnichova, také si s sebou vezeš pivo?“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Super týpek, a konec jako.. ze Srí Lanky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Ten je černý. Před mnoha lety, když jsem nastoupil do nové práce, jsem viděl kolegu psát na psacím stroji a bezelstně jsem se zeptal, zda píše všema deseti. V pr.. bych se viděl, když jsem zjistil, že má pouze 7 prstů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 4 hodinami, Kapo napsal: Před mnoha lety, když jsem nastoupil do nové práce, jsem viděl kolegu psát na psacím stroji a bezelstně jsem se zeptal, zda píše všema deseti. V pr.. bych se viděl, když jsem zjistil, že má pouze 7 prstů. To nevymyslíš, to může napsat jen život ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Aktuálně..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se