Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Morris kamarádil s Irvingem a a jednou večer mu řekl:" Potřebuju od tebe laskavost. Chodím s rabínovou ženou a mám s ní  schůzku. Mohl bys ho dnes večer zdržet po škole alespoň hodinu . Uděláš to pro mě ?“
Irving tím nebyl moc nadšený, ale protože  Morrise byl jeho celoživotní přítel, neochotně  mu to přislíbil.
Po skončení služby se dal s rabínem do řeči a vymýšlel si všechna možná hloupá témata, jen  aby ho udržel v debatě.
Chvíli mu to vycházelo, ale po nějaké době to začalo být moudrému rabínu podezřelé  tak se přímo zeptal:  „Irvingu, co s tím planým povídáním máš vlastně za lubem ?“
Irving, chvíli váhal mezi kamarádstvím a pocitem viny a v náhlém závanu lítosti se rabínovi přiznal. „Omlouvám se, Mistře. Můj přítel má právě teď s vaší manželkou rande a tak mě požádal, abych vás na nějakou dobu zaměstnal.“
Rabbi se usmál, přátelsky položil svou ruku  Irvingovi na  rameno a řekl: „Raději si pospěš domů, Irvingu. Moje žena zemřela před dvěma lety!“

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abram chytil zlatou rybku a ta prosí: - Pusť mě, splním ti tři přání. Abram se zamyslel a začal si mnout ruce: - Tak zaprvé, 100 milionů liber na bankovním účtu. - Už tam jsou! - Pět nejdražších různých značek, pár vrtulníků a nejlepší letadlo. - Zařízeno! - Harém se třiceti krasavicemi... - Také zařízeno! - Za druhé...

Odkaz ke komentáři

Jak moc hnusné by bylo těm aktivistickým ezopíčám prozradit, že zahnívající západní civilizací nezkažení černoušci v Africe (postrádající "rasistickou evolucí" vyvinuté genů umožňující dospělým evropanům trávení laktózy) nekonzumujou nadbytečné mlíko prohnané továrnou, ale rovnou těm ubohým vykořisťovaným zvířatům pouštějí žilou... 🙉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...