Michal400 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Já když jdu doleva i doprava, tak se paní mění, i když to i vzhledem ke kolu bude asi ta samá. Ale hlavně se mění datumy, paní naostro je z 11.6.2022 a při posunech do stran je 6.7.2023. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Já tam vidím jen jednu s trochu ujetyma nohama doleva a na sedle něco suší. Jestli pak někdo koukal, jaký má oči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Já mám napravo i nalevo stejnou paní. Nebýt toho, že to tu napsal Pozorovatel, tak jsem si toho ani nevšiml, imho je to ale na žalobu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Tak to každopádně. Chybí tam varování před nahotou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února No spíš paní se jde v létě jen tak provětrat a opičáci ze seznamu ji takto inflagranti cvakne a bez rozmazaného obličeje vystaví....Už pouhá fotka bez toho výhledu by pro ně mohl být problém, ale takto, nevím, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Je to cely divny. Napravo je urcite jiny stav - nesedi na rucniku, je jinak oblecena, jiny batoh, jina barva frisbee, boty, atd. Na druhou stranu kolo s kalhotkama je vsude. U toho frisbee jsou na obou stavech nejaky fotky - jakoby vystaveny, pokazde v jiny pozici. Prijde mi to jako prank ajtaku ze Seznamu a dost mozna v tom jede ta pani taky :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února já bych do toho nezabrušoval nebo to v seznamu dopadne jak tenkrát s tím čtyřlístkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Taky si říkám, to bude Easter Egg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února …nekoukejte nalevo, napravo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Proč tam sedí tak v pozoru a má tam vedle sebe opřený ty fotky dětí. Kurník to jsou konspirace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února (upraveno) 13 hours ago, AdaMoss said: Je to cely divny. Napravo je urcite jiny stav - nesedi na rucniku, je jinak oblecena, jiny batoh, jina barva frisbee, boty, atd. Na druhou stranu kolo s kalhotkama je vsude. U toho frisbee jsou na obou stavech nejaky fotky - jakoby vystaveny, pokazde v jiny pozici. Prijde mi to jako prank ajtaku ze Seznamu a dost mozna v tom jede ta pani taky :-D. Pokazde v jiny pozici to je, protoze ten bobrsnimek je z roku 2022 a ty ostatni z roku 2023. Ale nejaky fotky a frisbee tam ma vzdycky. Jestlipak pani o tomhle vi... Ale asi tam jezdi casto, kdyz je na fotce dva roky po sobe... Treba to udelala naschval Upraveno 6. února uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února na té paní je cosi zneklidňujícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Zneklidňující je, kolik příspěvků věnujete jedné p..i samožřejmě, mám na mysli PANI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Tak se přesuneme od "bobří stezky" do "drůbežárny" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února (upraveno) Upraveno 6. února uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Cca dve vteriny, ale je fakt, ze na to potrebujes ten signal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Řekl bych že pointa je v tom, že cílovka by se bez zmiňovaného Wifi neměla strejdy Googla jak zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Mozná kdysi,dnes si bez dat ani neutřou prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se