Jump to content

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No spíš paní se jde v létě jen tak provětrat a opičáci ze seznamu ji takto inflagranti cvakne a bez rozmazaného obličeje vystaví....Už pouhá fotka bez toho výhledu by pro ně mohl být problém, ale takto, nevím, no... :)

Je to cely divny. Napravo je urcite jiny stav - nesedi na rucniku, je jinak oblecena, jiny batoh, jina barva frisbee, boty, atd.

Na druhou stranu kolo s kalhotkama je vsude. U toho frisbee jsou na obou stavech nejaky fotky - jakoby vystaveny, pokazde v jiny pozici. Prijde mi to jako prank ajtaku ze Seznamu a dost mozna v tom jede ta pani taky :-D. 

13 hours ago, AdaMoss said:

Je to cely divny. Napravo je urcite jiny stav - nesedi na rucniku, je jinak oblecena, jiny batoh, jina barva frisbee, boty, atd.

Na druhou stranu kolo s kalhotkama je vsude. U toho frisbee jsou na obou stavech nejaky fotky - jakoby vystaveny, pokazde v jiny pozici. Prijde mi to jako prank ajtaku ze Seznamu a dost mozna v tom jede ta pani taky :-D. 

Pokazde v jiny pozici to je, protoze ten bobrsnimek je z roku 2022 a ty ostatni z roku 2023. Ale nejaky fotky a frisbee tam ma vzdycky.

Jestlipak pani o tomhle vi... Ale asi tam jezdi casto, kdyz je na fotce dva roky po sobe... Treba to udelala naschval :D 

Edited by Pepino777