Martin61 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Už je i meme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 To je hezký. Ano nastává fáze "Nežerte to! ", která se 24. změní na "Vy to vůbec nežerete." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Jo, tak nějak... na co jsem se s tím dělala Prostě kradený je nejlepší, pak to ztrácí kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 V 8. 12. 2020 v 15:04, geometr napsal: Hmm, vypadá to, že v Rusku ještě uplně vyhráno nemaj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/britanie-jako-prvni-zeme-sveta-zahajuje-ockovani-proti-covidu-19-132813 Myslím, že v rusku maj daleko větší problém https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ruska-vakcina-koronavirus-abstinence.A201208_143801_zahranicni_misl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Jojo, to jsem původně postoval, jenže jsem dal blbě odkaz na tu aktualizující se on-line stránku Seznam zpráv, takže ten muj odkaz je k prdu. Bylo tam v době, kdy jsem to postoval právě tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 23 hodinami, Vladino125 napsal: Ta nebude na stopa čekat dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Ta nebude na stopa čekat dlouho. Akorát možná bude muset přejet až do Jablonkowa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) Já myslím, že by jí zastavilo dost řidičů v řádu jednotek minut. Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Vis proc se porad musi sbirat vicka na nemocny deti?...Protoze se jim z toho delaji trpytky do kapacek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 7 minutami, prischera napsal: Vis proc se porad musi sbirat vicka na nemocny deti? . . . Protoze se jim z toho delaji trpytky do kapacek. Tak tenhle je hoodně vostrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 takovej barevnej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Měl jsem ke snídani vajíčka. Míchaný vajíčka. Vajíčka míchaný se smetanou. A kapkou rumu.Dobře, snídal jsem vaječňák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 "Odmítám si do těla dobrovolně nechat dát nějaký svinstvo, který mě klidně může zabít"...zaznívá na adresu vakcíny proti koronaviru v zemi, kde se každoročně vypije 600 tisíc hektolitrů Budějovického Budvaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 před 19 hodinami, VS napsal: před 18 minutami, Lynx12 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Covid Vanoce bomba. A Budvar taky, preposilam jim to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se